Lenne egy kérdésem hozzátok, tanácsot szeretnék kérni.
Van valakinek valamilyen tapasztalata, élménye a következő apartmanokról?: Panorama, Dina, Stelitsa, Stamatis, és a Macedon? És melyiket ajánlanátok, mert úgy néz ki, hogy többen mennénk és ezekben az apartmanokban van még hely. Nekünk biztosan marad az Apostolos.
Köszönöm, G!
Húsbolt van sartin de húst tudsz venni a ságra bevásárló központban is.
Gyrost csirke és sertés húsból készítenek /sajnos/ bárányt nem keress mert nincs.
Tavaly megkérdeztem, hogy miért nincs a válasz az volt, hogy nem szeretik a túristák.
Szóval sikerült átirnunk az étlapjaikat és a szokásaikat.
Van húsbolt. Lehet kapni friss húsokat, halakat, csípős és csemege kolbászt, valamint sütésre elkészített kész szuvlakit /rablóhúst/ is. Én tavaly vettem és megsütöttük grillen. Finom volt, és árban is tűrhető...
Húsbolt van sartin de húst tudsz venni a ságra bevásárló központban is.
Gyrost csirke és sertés húsból készítenek /sajnos/ bárányt nem keress mert nincs.
Tavaly megkérdeztem, hogy miért nincs a válasz az volt, hogy nem szeretik a túristák.
Szóval sikerült átirnunk az étlapjaikat és a szokásaikat.
1999-ben nekem még sikerült birka giroszt enni, és nekem nagyon ízlett, pedig a girosszal is és a birka hússal is az első találkozásom volt.
Bárány vagy kecske gyrost még most is lehet kapi csak olyan hegyi településtavernáját kell keresni amita helyi görögök látogatnak.
A csavargások aklalmával érdemes a hegyi falvakat felkeresni kajálás céljából.
Meglátható, hogy mekkorának kell lenni 1 adag kajának és akkor döbben rá az ember, hogy az üdülő helyeken kb fél adagokat adnak.
itt is egy gyors kérdés!
Anett tourssal akarok utazni, épp foglalnék.
de lehet h a páromnak lejárt az útlevele...és anették kérik a neten ...-.-
mennyire fontos ez most így foglalásnál? később is lehet pótolni v addig nem is foglalhatok míg nincs?
Sziasztok!
Na lassan én is utolérem magam a munkában, így mostmár remélem megint többet lehetek veletek.
Az élménybeszámolót ma este megírom, a táblázatot csak holnap.
Sancho, T.Márta, látjátok hogy elszaladt az idő? mindjárt Ti is utaztok!!!
Jelentkezem még.