Mi is 24-én megyünk, de a homokórától és Sartira.
Időjárástól ne félj,az eddigi hat alkalomból 70-80 %-ban százágra sütött a nap. Viszont barátaim voltak már az utolsó turnussal Toroniban és akkor 2 bolt volt csak nyitva, abból is az egyik bezárt másnap. Busszal ha jól informálódtam eljuthatsz(tunk)Sykia, Sarti, Kalamitsi, Neos Marmaras Thesszaloniki településekre.
Köszönöm ami az időjáráast illeti !
Ha jól értem ibuszos utra mész vagyis nemtom mert hogy te másol szálsz fel ?
Nekünk csak a Népliget volt megadva mint felszállási opció!
Hát a boltok azok fontosak lennének ha nyitva találnánk !!!!!!!
Neked az uticél Sarti?a profilodban ez van v Toroni!???
Hát köszönöm,hogy irtál már nagy az izgalom!
Pénteken indulunk végre, nagyon várom már.
Szerencsére végig 27-28 fok az előrejelzés.
A Vangelis-ben leszünk.
Hát én is remélem, hogy még lesz bolt nyitva, de Sartira mindenképpen átmegyünk, sztem busszal.
Minden iroda busza megáll hazafelé is pár órára?
Mi Apollon - nal megyünk.
Pataki | #151803 | 2010-09-12 17:06:35 | Válasz a #151576. hsz-ra
Mi is szept. 24-én indulunk Toroniba az IBUSZ-szervezésében, de Zalaegerszegről és ugyanott szállunk meg mint ti. Állítólag Szegeden szállunk közös autóbuszra. egyébként ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak minket is. Ha tudtok valamit értesítsetek. Üdv. P.né
Szia!
Igen van "terv" olvashatsz róla ha a googlba beütöd," kajakos élmények Toroni" élménybeszámolómat, a www.thassos.hu / Élménybeszámolók nál is megtalálod.Ti az idén nem mentek?
Szia!
De igen, megyünk mindenképp (tavaly sajnos kimaradt). Most épp a szálláskeresésben merültem el, valami olcsó kis apartmant szeretnénk, a hely É-Görögországon belül mindegy.
Na, erre kíváncsi vagyok, mindenképp megnézem majd a linkedet.
Mi július első hetében megyek, ha minden összejön.
Jó tanács mindig jöhet! Egyébként mire kellett volna kattintanom?
(most már nem is biztos, hogy Görögországba megyünk, szóba jött Horvátország is legnagyobb sajnálatomra)
Sziasztok.
Lovas Zsuzsa már csak 4 nap és indultok. Ha estleg nem tudod ki vagyok, tavaly együtt voltunk Toronin. Mi voltunk a 8-as szobában,ahol a lovacska volt kikötve. Nagyon jó nyaralást kivánok.