#1412962010-06-26 21:23:13 Válasz a #141033. hsz-ra
Sziasztok!
Most jövünk vissza Görög országból. Toronin kezdtük, majd Tolon voltunk második héten.
Az biztos, hogy rég nem tapasztaltam ilyen hűvös időjárást, csak májusban (itt Görög országban).
Azért nagyon nem kell félni! Ma Thesszaloniki mellet Gefyrában szálltunk meg. Itt az idő (ma) 30 C és estére 25 C hűlt. Azt hallom az otthoniaktól, örülnének a 25 C-nak napközben, nem, hogy este…..
Nem tudom mi várható jövő héten, de ha a mostani „hűvös” idő marad, még mindig jól jártok.
Az biztos, hogy az itt beígért 40 C-kal nem találkoztunk és szerintem nem is várható egy ideig….
#1424612010-07-04 20:18:20 Válasz a #140123. hsz-ra
Szia, Mi július 23-án indulunk Toroniba, Ti is akkor indultok vagy akkor lehet elfoglalni a szállást. Mi 24-én déltől foglalhatjuk el.
Ha a 23 az indulás napja akkor mehetnénk együtt.
Sziasztok! Mi 22.én indulunk Toronira. Esetleg valaki nem tudja hogy Sell benzinkutak merre vannak az út során? Sell üzemanyagkártyával szeretnénk tankolni, de nem tudjuk hogy Szerbiában, stb vannak-e Sell kutak. Görögben biztosan van, de addig kellene 1et tankolni a másik 2 országban.
Előre is köszi a válaszok,at és ha valaki jártas az autoval utazásban elfogadnék pár instrukciót is
Kellemes nyarat addig is!
Sziasztok! Tudjátok esetleg, hogy az Apollon travelen kívül utaztat még valaki Toroniba szombati indulással? Egyénileg szeretnénk menni aug.21-től egy hétre.Köszi.Heni
#1464032010-07-28 19:02:40 Válasz a #141379. hsz-ra
Kedves Denisa!
Nem illetlenségből maradt el a válaszom a kérdésedre. Kérdésed idején Zakynthoson voltunk szuper 2hetet (juli.3.-ig). Azóta a Toroni oldalt nem böngésztem. Teljes gőzzel a saját szervezésű októberi krétai 2hetünkre gyúrok. Ma csak nosztalgiázni lestem be ide. Így leltem kérdésedre, amire illendőségből írom, hogy nem tudom. Remélem klasz volt Toroni, és a Basil? Üdv:tibibá
sziasztok!
mi a lányommal szept ben első felében megyünk toroni-ba, az aeloussal,
érdekelne hogy a helyi busszal valo közlekedés, mennyire bonyolult? mert
sajnos én nem vezetek, igy hogy juthatunk el más partszakaszra?
és milyen árak vannak mostanság,van-e a fakultativon kivűl más hajózási lehetőség, a helyszinen ?
köszönöm: ujutas
Szeptember 24-én indulunk Busszal Toroniba Ibusz által szervezett útra!
Kicsit érdeklődni szeretnék ,hogy hol mit érdemes enni inni ha van valami jó infótok jó helyekről, árakról !
Taxi milyen árban van pl ? Sarti-Toroni ?
Valaki jön még Ibusszal 24-i indulással Népligetből?
Nagyon várom már, bár az időjárás nem valami biztató ,de reménykedem a minnél jobba .
Volt valaki szeptember végén?
Basil apartmanhotelben van a szállásunk csak csupa jót olvastam
Ha van valami friss jó infótok írjatok ,mert nagyon várok minden infót ha jó ha rossz!
Köszönöm........
További Szép Napot Mindenkinek