Serbatsky | #159648 | 2011-04-06 15:45:19 | Lidl vagy más
Sziasztok! Pontosan két hónap múlva indulok Neos Marmarasra. Végigolvasva a blogot láttam, hogy írta valaki,hogy nincs Lidl, de ez már jó pár éves bejegyzés. Tud valaki ebben segíteni? Mert olvastam, hogy a "sarki boltokban" elég húzós lesz a mindennapi kaját megvenni. Van azóta esetleg nagyobb bolt a faluban? Vagy érdemesebb pár konzervet magunkkal vinni innen?
Sziasztok!
Grandtourszal utazunk Marmarasra. Utaztunk már velük, minden oké volt- most viszont 2 hétre mennénk.
Tudnátok segíteni ilyenkor, hogy kell fizetni? naivan azt gondoltam az 1. hét full ár-aztán a 2. hétnél már csak a szállás hiszen a buszt előzőleg már kifizettük. Az oldalon viszont a kalkulátor szépen megszorozta 2-vel az első heti teljes árat. Ez így van rendjén? tapasztalatok? Köszönöm előre is
Megnéztem még egyszer, de nekem nem duplázza a buszos utazásnál a két hetes út árát! Próbáld meg kitölteni a kalkulátort egy hétre, majd ugyanazokkal az adatokkal két hétre, de mindkét esetben beírva, hogy buszos! Ha így sem jó, írd meg priviben a konkrét adatokat, megnézem én is; ne itt offoljunk. A lényeg, hogy a buszt csak egyszer kell fizetni.
Tundice!
Mi is 2 hétre megyünk, természetesen a buszt csak 1x fizeted. Ha nem a kalkulátort használod, akkor az 1. hétre a buszos ártáblázatot nézed, a 2. hétre pedig az egyéni útra vonatkozót, mert az tartalmazza csak a szállást. A kalkulátornál pedig beírod az utazás módjánál, hogy busz, és be x-eled a 2 hétre mennénk kockát, kezdő dátumnak meg persze az indulás hetét. Mindkét módszernél ugyan annak kell kijönnie, mint ahogy az iroda is számol.
Ezt passzolom. Mi nem velük szoktunk járni, eddig csak egyszer voltunk velük Spanyolországban, most viszont rájuk esett a választás. Az igazság az, hogy én keresgéltem Marmarason szállásokat, rengeteg van, de - még, ha írnak is árakat azok elég borsosak. Az mondjuk lehet, hogy ott helyben olcsóbban is találtok. Dobjál a Grand-nak egy mail-t, és kérdezd meg tőlük, ami érdekel. Én 2x írtam nekik, mindkét alkalommal 1 napon belül válaszoltak.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Mi Sartira megyünk nyaralni, de tervünkben áll átrobogózni Neos Marmarasra. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes ott megnézni, milyen látványosságok vannak. A választ előre is köszönöm!
Porto Carras a milliárdosok üdülőparadicsoma. Marmarassal szemben, az öböl tulsó oldalán található. Az öböl közepén a teknősbéka sziget. A sziget felűről nézve tényleg olyan mint egy teknősbéka. Ha érdekel, priviben küldjél egy e-mail. cimet és este küldök át néhány képet róla. Hátha felcsigázom az érdeklődésed.
Sziasztok!
Mi idén nyáron utazunk Neos Marmarasra először,akik már voltak azoktól kérdezném,hogy tud-e valaki magáról a városkáról feltenni fotókat,mert a tengerpartról,kikötőről többet is találtunk,de az utcákról,házakról nem.Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Napfény