Sziasztok! Pontosan két hónap múlva indulok Neos Marmarasra. Végigolvasva a blogot láttam, hogy írta valaki,hogy nincs Lidl, de ez már jó pár éves bejegyzés. Tud valaki ebben segíteni? Mert olvastam, hogy a "sarki boltokban" elég húzós lesz a mindennapi kaját megvenni. Van azóta esetleg nagyobb bolt a faluban? Vagy érdemesebb pár konzervet magunkkal vinni innen?
Sziasztok!
Grandtourszal utazunk Marmarasra. Utaztunk már velük, minden oké volt- most viszont 2 hétre mennénk.
Tudnátok segíteni ilyenkor, hogy kell fizetni? naivan azt gondoltam az 1. hét full ár-aztán a 2. hétnél már csak a szállás hiszen a buszt előzőleg már kifizettük. Az oldalon viszont a kalkulátor szépen megszorozta 2-vel az első heti teljes árat. Ez így van rendjén? tapasztalatok? Köszönöm előre is
#1605812011-04-25 17:20:30 Válasz a #160572. hsz-ra
Szia!
Megnéztem még egyszer, de nekem nem duplázza a buszos utazásnál a két hetes út árát! Próbáld meg kitölteni a kalkulátort egy hétre, majd ugyanazokkal az adatokkal két hétre, de mindkét esetben beírva, hogy buszos! Ha így sem jó, írd meg priviben a konkrét adatokat, megnézem én is; ne itt offoljunk. A lényeg, hogy a buszt csak egyszer kell fizetni.
#1607132011-04-27 12:02:48 Válasz a #160572. hsz-ra
Tundice!
Mi is 2 hétre megyünk, természetesen a buszt csak 1x fizeted. Ha nem a kalkulátort használod, akkor az 1. hétre a buszos ártáblázatot nézed, a 2. hétre pedig az egyéni útra vonatkozót, mert az tartalmazza csak a szállást. A kalkulátornál pedig beírod az utazás módjánál, hogy busz, és be x-eled a 2 hétre mennénk kockát, kezdő dátumnak meg persze az indulás hetét. Mindkét módszernél ugyan annak kell kijönnie, mint ahogy az iroda is számol.
#1607402011-04-27 20:02:29 Válasz a #160733. hsz-ra
Ezt passzolom. Mi nem velük szoktunk járni, eddig csak egyszer voltunk velük Spanyolországban, most viszont rájuk esett a választás. Az igazság az, hogy én keresgéltem Marmarason szállásokat, rengeteg van, de - még, ha írnak is árakat azok elég borsosak. Az mondjuk lehet, hogy ott helyben olcsóbban is találtok. Dobjál a Grand-nak egy mail-t, és kérdezd meg tőlük, ami érdekel. Én 2x írtam nekik, mindkét alkalommal 1 napon belül válaszoltak.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Mi Sartira megyünk nyaralni, de tervünkben áll átrobogózni Neos Marmarasra. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes ott megnézni, milyen látványosságok vannak. A választ előre is köszönöm!
Porto Carras a milliárdosok üdülőparadicsoma. Marmarassal szemben, az öböl tulsó oldalán található. Az öböl közepén a teknősbéka sziget. A sziget felűről nézve tényleg olyan mint egy teknősbéka. Ha érdekel, priviben küldjél egy e-mail. cimet és este küldök át néhány képet róla. Hátha felcsigázom az érdeklődésed.
Sziasztok!
Mi idén nyáron utazunk Neos Marmarasra először,akik már voltak azoktól kérdezném,hogy tud-e valaki magáról a városkáról feltenni fotókat,mert a tengerpartról,kikötőről többet is találtunk,de az utcákról,házakról nem.Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Napfény