Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 405 406 407 ... 800 801 802   >
Üzenet
  JayStorm | #63312 Üzenet | 2008-05-27 10:42:52 |
Nem az a baj h egyedül vagyok, de majd rájösz ha itt leszel, jah csajok az albánokat kerüljétek icon_smile.gif parton mkit meg akarnak kefélni a görögök is szal egyedül ne mászkáljatok...
  Pöpi | #63313 Üzenet | 2008-05-27 10:45:07 |
Szerintem is nagyo fontos a társaság, mert jó arcokkal a legrémesebb helyen is jól tudod érezni magad. Voltam én már Ukrajnában egy "puccos" szállodában télvíz idején, ahol meleg víz nem volt, az erkélyajtót nem lehetett becsukni, a wc-t alig lehetett lehúzni stb stb, meg féltünk hogy megrohannak minket a medvék, mert az erdõ mellett volt a "hotel", de jót röhögtünk minden bosszúságon a végére mert jófej emberekkel voltam icon_smile.gif
  Pöpi | #63314 Üzenet | 2008-05-27 10:47:27 |
Jay ismerõs a helyzet, nekem az anyukámra is rámoccantak rendesen, nagy erõfeszítések árán lehetett elhajtani õket, de már rutinosak vagyunk sztem. Meg onnantól kezdve, hogy görögül közlöd velük, hogy nem akarsz szexelni velük és húzzanak el, megoldódik a helyzet icon_smile.gif
Albánok között is vannak rendes emberek, ne legyél ennyire elõítéletes:)
  JayStorm | #63315 Üzenet | 2008-05-27 10:56:40 |
Nem vagyok elõítéletes csak azt mondtam amit hallotam
  Kobobe | #63318 Üzenet | 2008-05-27 12:25:36 |
Sziasztok !

Na most én is jól bejelöltelek titeket az iwiwen icon_smile.gif.....de nem tudtam csak Pöpit, Krisztit, Imit és Mónit beazonosítani.
  Pöpi | #63319 Üzenet | 2008-05-27 12:29:57 |
Mindjárt visszajelöllek!icon_smile.gif
  Kobobe | #63320 Üzenet | 2008-05-27 12:33:29 |
Köszi !
  Adri87 | #63325 Üzenet | 2008-05-27 13:03:45 |
Pöpi! Móni! Imi!

Én is bejelöltelek benneteket iwiw-en!
Remélem nem baj!?

Szép napot mindenkinek!

Adri
  Csöppvagyok | #63327 Üzenet | 2008-05-27 13:12:26 |
Szerintem is nagyon sokat számít a társaság.De szerintem nem fogunk meglepõdni a parton,mivel sztem itt mindenki tudja,h mi is a helyzet.Van olyan rész,ami koszos,nyilván nem ott fogunk fürdeni! icon_biggrin.gif
De ilyet soha nem mondanék,h végre jövök haza.... icon_biggrin.gif
  Dearlie | #63330 Üzenet | 2008-05-27 13:33:58 | Válasz a #63327. hsz-ra Előzmény #63327
Jaszasz!
Csöppvagyok egyetértek.
Én mindig azt mondom: Végre megyek Paraliára!
A társaság nagyon fontos szerintem. Paralia tipikusan a barátokkal való nyaralás ideális helye!!!
Egyedül még nem voltam, de nem is akarok menni. Mi minden évben egyre többen és többen megyünk! A végén már csak mi leszünk a buszon. Ráadásul Jowissa is úgy terjeszti az igét, mint Krisztus.
Nekem Paralia az év legjobb felhõtlen, pazar része! Az volt és az is marad!!!
Persze van, ahol piszkos a part és az arabok meg akarnak hmhm (bár nekem még erre nem volt pld, pedig én is sétáltam a parton hajnalban)
De úgy tartja a mondás:
Ha sírsz éjszaka mert nem látod a Napot,
a csillagokat sem fogod megpillantani
  Pöpi | #63331 Üzenet | 2008-05-27 13:48:21 |
De jó, hogy szólsz Adri, hogy te jelöltél be:) egész eddig törtem a fejem és nem tudtam, hogy ki lehet az! Mindjárt visszajelöllek:)

Én is meg vagyok már õrülve, szeretnék már mint végzett pszichomókus belegázolni a kristálytiszta tengerbe, és fürdeni és napozni és nem törõdni a gondokkal. Egyszerûen csak felhõtlenül boldognak lenni icon_smile.gif
Hát naná, hogy nem megyünk bele koszos vízbe icon_smile.gif Nekem nem probléáma, ha netalántán km-eket kell sétálni, vagy autózni azért, hogy az ízléseimnek megfelelõ strandot találjak, ahol nem csüccsen rá a szomszéd a törcsim szélére, és nem rám csöpögteti a tengervizet mikor kiszalad a vízbõl stb

Azt hiszem, hogy az arabok meg albánok meg görögök (és a magyarok sem) véletlenül viselkednek úgy, ahogy Paralián. Mi kimegyünk nyaralni, felszabadultabbak vagyunk, nyitottabbak, lengébben öltözködünk. Valahogy felszabadít a tudat, hogy senki nem tudja ki vagy, honnan jöttél, több dolgot bevállalsz. Õk meg élnek vele icon_smile.gif Kétoldalú ez a dolog icon_smile.gif
  Christee | #63332 Üzenet | 2008-05-27 14:00:07 |
Én is nagyon reklámozom Paraliát,így remélem egyre többen leszünk icon_biggrin.gif !De remélem idén nem sírom el magam,hogy haza kell jönnöm icon_sad.gif !Talán azért mert nem is jövök icon_lol.gif !Jaj,de jó lenne icon_exclaim.gif !Én is sétáltam egyszer egyedül,aztán el kezdtem rohanni,de nem azért mert üldöztek,hanem azt hittem egy kocsira,hogy az a kocsi akinek a tulaját keresgéltem késõn este icon_redface.gif !De ...nem az a kocsi volt icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
Mindenkit visszajelöltem icon_exclaim.gif !Végre arcok is párosulnak a nevekhez! icon_biggrin.gif
  Pöpi | #63333 Üzenet | 2008-05-27 14:01:51 |
Szia Christee mi a helyzet a vizsgával? milyen munkát kaptál?
  Jowissa | #63335 Üzenet | 2008-05-27 14:22:55 | Válasz a #63331. hsz-ra Előzmény #63331
Hello

Itt az elmúlt 3 órában micsoda filozófizálás folyik. Én is elmondom a véleményem.
Halgassátok az én verziómat:
Szr ez az élet itt magyarban. Mindenki hajt , dolgozik, sokan az elõírtnál többet. Várjuk a nyaralást mint az álat. És közeleg rettenetes sebességgel( ebbõl mit sem érzünk a szürke hétköznapokban).
És eljön az a hétvége amiután indul a busz. Akkor hétvégén már nem dolgozok senkinek ( najó aki jól fizet annak lehet esélye ), már ihatok is kicsit vezetés nem lesz. Kiülök a fõtérre és belenézek a nagy semmibe, és sóhajtok már csak 2 kell aludni, álmodni, és nyögvenyelõsen felkelni.
Hétfõn ( amikor a busz indul ) már tényleg nem vagyok senkinek elérhetõ. Laza vagyok, nem izgat semmi, tudom a sorsom az elkövetkezendõ 10 napra.
Nem szólok be a szomszédnak, ha reggel nyújtózkodás közben orbitálisat fingik, nem érint meg ha megyek a buszhoz és a zebrán nem engednek ár ( ráérek ), nem izgat ha késik a busz ( 20 percenként egy sör az arcba ), nem érdekel ha felhívnak hogy elromlott a hûtõláda ( romoljon bele 200 liter hús ), nem érdekel ha elromlott egy klíma ( süljetek meg - én is megfogok csak szebb helyen). GYAKORLATILAG SEMMI NEM ÉRDEKEL MERT MEGYEK PARALIÁRA !!!!
Hm... Ez jó hosszú lett icon_biggrin.gif
  Csöppvagyok | #63337 Üzenet | 2008-05-27 14:29:59 |
icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Ez a beszéd hiányzott nekünk Jowissa icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Hát,igen.Szerintem itt mindenkinek a Paralia nyaralás a csúcspont az egész évben.Legalábbis nekem az!!!!
Az az érzés,amikor már a buszon ülök,és tudom,h hova tartunk,és semmi nem állíthat meg.Aztán,amikor leszállok,és érzem a görög levegõt,és egybõl bele akarok ugrani a vízbe,és semmi nem érdekel.
Jól mondtad,Jowissa,ilyenkor már tényleg semmi nem érdekel!Csak 1 valami!!! icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 405 406 407 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu