Nem arra gondoltam a váltásnál hogy észnélkül rohanjunk az első váltóba! Természetesen figyeljünk oda pl. arra, hogy hogy a "vezér" , vagy estleges egyik "munkatársa" mikor vizionál úlabb csődhelyzetet, vagy mikor akarja megvédeni az "érdekeinket"úgy, hogy megugrik az Euro árfolyam! Én többek között arra gondolok, ha már megvettúük az Euro-t, akkor már ne idegesítsük magunkat azon, hogy két nap múlva 1-2 Forinttal olcsóbb lett volna. Egyébként a Forint. -Euro árfolyamban én még nem tapasztaltamnagy, 2-5 max 7-8 Forintos ingadozást.
Bocsi, igen 308 az a 208
Egyébként tényleg kár rugozni azon az egy-két forinton ami euronként adódhat, mert az egész nem ér annyit, hogy ezen pörgessük fel a vérnyomásunkat. A teljes nyaralás kiadásához képest ez jelenthet pár ezer forintot. Persze azért sok kicsi sokramegy alapon, ha minden tételnél lehet pár ezret spórolni azt másra is elkölthetjük késöbb.
Általában nem is azon múlik a valutavétel, hogy éppen milyen az árfolyam, hanem ha éppen rászánja az ember magát, és persze a rávaló is megvan
Engem pl. jobban zavar, hogy Skalaban elég háborús a helyzet...legalábbis a hírek szerint halomban áll a macskakő az utcákon, ahol meg nem, ott sóderdombok nőttek ki a földből Mondjuk a tengerpart priorítást élvez, de azért az esti sétákat jó lenne itiner nélkül abszolválni!
Bocsi,próbálkozok képet feltenni a fórumra:( de nem megy:(
Feltöltöttem már a kepfeltoltes.hu-ra, utána az "Img" gomb közé beraktam a linket..miért nem megy!?
Szia!
Megnéztem a képed a Kefalónia topikban, fel lehet tölteni
Érdemes lenne kicsit lekicsinyítened a képet, nagyon széthúzza a fórumot.
A feltöltés ahogy írod : Img gomb itt a fórumon, majd katt a képedre a képfeltöltés oldalán jobb egérgombbal - Kép URL-jének másolása - vissza a fórumra - jobb egér klikk - beillesztés - majd még egyszer az Img gomb lenyomása.
Ha jól sikerült alul az Előnézet gomra katt, és meg tudod nézni a feltöltést, majd elküld.
Remélem sikerülni fog!
Üdv : Éva
Én úgy oldottam meg a valuta problémát hogy amikor az ismerősöm jön haza mindig Németországból akkor ő nekem beváltja euro-ba hiszen ő kevesebbet kap érte mint amennyiért mi vesszük és így akár euron-ként 10 forintot is lehet spórolni.