Nem arra gondoltam a váltásnál hogy észnélkül rohanjunk az első váltóba! Természetesen figyeljünk oda pl. arra, hogy hogy a "vezér" , vagy estleges egyik "munkatársa" mikor vizionál úlabb csődhelyzetet, vagy mikor akarja megvédeni az "érdekeinket"úgy, hogy megugrik az Euro árfolyam! Én többek között arra gondolok, ha már megvettúük az Euro-t, akkor már ne idegesítsük magunkat azon, hogy két nap múlva 1-2 Forinttal olcsóbb lett volna. Egyébként a Forint. -Euro árfolyamban én még nem tapasztaltamnagy, 2-5 max 7-8 Forintos ingadozást.
Bocsi, igen 308 az a 208
Egyébként tényleg kár rugozni azon az egy-két forinton ami euronként adódhat, mert az egész nem ér annyit, hogy ezen pörgessük fel a vérnyomásunkat. A teljes nyaralás kiadásához képest ez jelenthet pár ezer forintot. Persze azért sok kicsi sokramegy alapon, ha minden tételnél lehet pár ezret spórolni azt másra is elkölthetjük késöbb.
#2158402014-05-05 01:18:22 Válasz a #215809. hsz-ra
Általában nem is azon múlik a valutavétel, hogy éppen milyen az árfolyam, hanem ha éppen rászánja az ember magát, és persze a rávaló is megvan
Engem pl. jobban zavar, hogy Skalaban elég háborús a helyzet...legalábbis a hírek szerint halomban áll a macskakő az utcákon, ahol meg nem, ott sóderdombok nőttek ki a földből Mondjuk a tengerpart priorítást élvez, de azért az esti sétákat jó lenne itiner nélkül abszolválni!
Bocsi,próbálkozok képet feltenni a fórumra:( de nem megy:(
Feltöltöttem már a kepfeltoltes.hu-ra, utána az "Img" gomb közé beraktam a linket..miért nem megy!?
#2158582014-05-05 15:56:00 Válasz a #215850. hsz-ra
Szia!
Megnéztem a képed a Kefalónia topikban, fel lehet tölteni
Érdemes lenne kicsit lekicsinyítened a képet, nagyon széthúzza a fórumot.
A feltöltés ahogy írod : Img gomb itt a fórumon, majd katt a képedre a képfeltöltés oldalán jobb egérgombbal - Kép URL-jének másolása - vissza a fórumra - jobb egér klikk - beillesztés - majd még egyszer az Img gomb lenyomása.
Ha jól sikerült alul az Előnézet gomra katt, és meg tudod nézni a feltöltést, majd elküld.
Remélem sikerülni fog!
Üdv : Éva
Én úgy oldottam meg a valuta problémát hogy amikor az ismerősöm jön haza mindig Németországból akkor ő nekem beváltja euro-ba hiszen ő kevesebbet kap érte mint amennyiért mi vesszük és így akár euron-ként 10 forintot is lehet spórolni.