Úgy látom nincsennek nagy távolságok ott sem . Lényeg, hogy tenger ott is van a többi nem fontos. Autóval pedig nincs távolság. Emeleti stúdiókban leszünk és már nagyon nagyon várom. Tudnátok írni éttermi infókat ? Előre is köszi!
Halihó!
Nem tudjátok véletlenül az idegenvezetős Ildikónak a telefonszámát,amit használ?
Nagyon kéne...Ha tudtok,segítsetek légyszíves.
Mi idén vagy a Meandros Village-ba,vagy a Vasilis apartmanba megyünk.
Minden évben,kivéve az előző 2 évet.
Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy apartmannal kapcsolatban? A Polis nevűt keresem (illetve amikor voltunk 2002-ben, akkor így hívták), közvetlenül a tengerparton van, sárga-kék színű. Vajon lehet még ide szállást foglalni?
Válaszokat előre is köszönöm!!
Szia!
Hát nem tudok ajánlani. Én nem szoktam tavernákban enni. Amennyit mi eszünk, azt kiviszem. Kenyeret, üdítőt, ezt-azt szoktam venni. Kész ételt nem. Nem tudom, miből van. A kagylós ételeket nem szeretem. brrrr. Egyébként nekem a gyros sem jön be. Tavaly is csak egyszer vettem. Azért ne bánkódj!
Idén Vrasnára szeretnénk menni a férjemmel, és kicsit aggódom, mert mindenhol azt látom, hogy nagyon nyugis. Félre ne értsetek, én szeretem a nyugalmat, de mikor egy utca van, és sehol semmi, az kikészít. Tavaly előtt Thassoson voltunk egy kis falauban (Potos), azt szerettem, tiszta tenger, kicsi nyüzsi. Megéri Vrasnára menni? Vannak szép partszakaszok?
Vrasna valóban meglehetősen nyugis hely. Ha nagyobb nyűzsgésre vágysz akkor a mellette található Asprovolta és Stavros is jobb választás.
Szerintem a tengerpartja is elég átlagos.
Szia Meli!
2007-ben voltunk Vrasnán.Tényleg nyugis hely,de egyedül ott láttam,hogy a tengerben apró szilikátok csillognak olyan mintha aranypor lenne a vizben.10 perc séta Asprovalta,az már nyüzsisebb,több a látnivaló.
És ott van Stavros is,igaz kicsit messzebb,de mi is gyalog sétáltunk át.
Kellemes nyaralást!
Az attól is függ, hogy Nea Vrasnára, vagy Vrasna Beach-re mész. Nea Vrasna nemcsak egy utca, viszont a Beach rész az majdnem. Az a nyugisabb, viszont a víz fantasztikus.