Úgy látom nincsennek nagy távolságok ott sem . Lényeg, hogy tenger ott is van a többi nem fontos. Autóval pedig nincs távolság. Emeleti stúdiókban leszünk és már nagyon nagyon várom. Tudnátok írni éttermi infókat ? Előre is köszi!
Halihó!
Nem tudjátok véletlenül az idegenvezetős Ildikónak a telefonszámát,amit használ?
Nagyon kéne...Ha tudtok,segítsetek légyszíves.
Mi idén vagy a Meandros Village-ba,vagy a Vasilis apartmanba megyünk.
Minden évben,kivéve az előző 2 évet.
Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy apartmannal kapcsolatban? A Polis nevűt keresem (illetve amikor voltunk 2002-ben, akkor így hívták), közvetlenül a tengerparton van, sárga-kék színű. Vajon lehet még ide szállást foglalni?
Válaszokat előre is köszönöm!!
#1048682009-06-17 07:18:38 Válasz a #99012. hsz-ra
Szia!
Hát nem tudok ajánlani. Én nem szoktam tavernákban enni. Amennyit mi eszünk, azt kiviszem. Kenyeret, üdítőt, ezt-azt szoktam venni. Kész ételt nem. Nem tudom, miből van. A kagylós ételeket nem szeretem. brrrr. Egyébként nekem a gyros sem jön be. Tavaly is csak egyszer vettem. Azért ne bánkódj!
Idén Vrasnára szeretnénk menni a férjemmel, és kicsit aggódom, mert mindenhol azt látom, hogy nagyon nyugis. Félre ne értsetek, én szeretem a nyugalmat, de mikor egy utca van, és sehol semmi, az kikészít. Tavaly előtt Thassoson voltunk egy kis falauban (Potos), azt szerettem, tiszta tenger, kicsi nyüzsi. Megéri Vrasnára menni? Vannak szép partszakaszok?
#1056412009-06-21 19:26:36 Válasz a #105640. hsz-ra
Szia Meli21!
Vrasna valóban meglehetősen nyugis hely. Ha nagyobb nyűzsgésre vágysz akkor a mellette található Asprovolta és Stavros is jobb választás.
Szerintem a tengerpartja is elég átlagos.
Szia Meli!
2007-ben voltunk Vrasnán.Tényleg nyugis hely,de egyedül ott láttam,hogy a tengerben apró szilikátok csillognak olyan mintha aranypor lenne a vizben.10 perc séta Asprovalta,az már nyüzsisebb,több a látnivaló.
És ott van Stavros is,igaz kicsit messzebb,de mi is gyalog sétáltunk át.
Kellemes nyaralást!
#1056452009-06-21 19:29:59 Válasz a #105640. hsz-ra
Az attól is függ, hogy Nea Vrasnára, vagy Vrasna Beach-re mész. Nea Vrasna nemcsak egy utca, viszont a Beach rész az majdnem. Az a nyugisabb, viszont a víz fantasztikus.