"..Nem viki hanem Viktor, a Viki Viktória becézése. Hogy a férfi és női neveket tisztázzuk a Te fényes elmédben..." - tévedsz, hazánk büszke államférfiját a fél ország így becézi, 16 évesen ezt már illene tudnod (ha már jelzőkkel illetsz )fényes elméjű barátom!
"...hogy hülyének néznek..." - akit lehet
Ja, és Továbbra is szeretettel várjuk tartalmas hozzászólásaidat, ha túltetted magad a 12 eurós veszteségeden (tudod, amikor hülyét csináltak belőled) - fényes elméjű fiatal leendő fórumtársunk
OK vikso, megtörten tudomásul veszem fényes elmémmel
Viktorra meg nem haragszom a személyeskedésért, 3 Euro engem is lezúzott volna. Meg várom is a "coming out" után a 'rendes' útibeszámolót, élményeket, nem hinném, hogy csak ezért a méretes átvágásért regelt volna be a Hellaszra, gondolom, ez csak amolyan köszöntése lehetett a többi fórumozónak
Bár az internet szerint:
Viktor
Elsődleges névnap: Szeptember 5.
Eredete: Latin eredetû név.
Jelentése: Gyõzõ, gyõztes.
Gyakorisága: Igen gyakori.
Egyéb névnapok: február 26. (névnap), május 12. (névnap), július 28. (névnap), szeptember 5. (névnap), szeptember 30. (névnap), november 2. (névnap)
Rokon nevek:
Becenevek: Viki, Vikike, Viktorka
Hát így állunk
Látom a google a Te barátod ügyesen használod. nem nem azért regisztráltam, hogy ezt az egy infót megosszam évek óta olvasom a fórumot az utak kiválasztása előtt de mivel nem vagyok egy barátságos ember nem szeretek hozzászólni a témákhoz. Az első írásom miértje abból adódott, hogy párszor már utaztam a grandal idáig semmi negatív élmény nem volt velük kapcsolatban viszont ezen a nyaraláson nem csak ez az egy dolog amit említettem. DE HANGSÚLYOZOM EZ AZ A SZIGETEN ELTÖLTÖTT HETÜNKET NEM BEFOLYÁSOLTA!
Kedves Tapodyt!
Belépő szintű gép ide-vagy oda, szerintem nagyon jók azok a képek, bár mi tudnánk ilyeneket. Gratulálok hozzá! Hétfőtől Mi is próbálkozhatunk két hétig, irány Porto Skala!
És nagyon tetszett a csendes apartman.
Nincs itt semmi gond, Viktor, csak ez a Kefallonia topik, és jobban szeretnénk, ha az 1 hét élményeit osztanád meg a fórumon, ahogy írod, abból is volt jócskán. Pár fotót, infót megoszthatnál velünk. A negatív tapasztalataidnak meg ott az "Utazási Irodák" topik, az éppen erre van. Persze itt sem feltétlenül off, csak ugye az arányok!
Üdv: Kónyu
NIKON D60 a gépem,bő 3 évvel ezelőtt jelentette meg a Nikon a D40 leváltására,akkor 150000-ért vettem. Ma a legkisebb DSLR a Nikonnál a D3100 ami most kifutó széria már, sokkal több tudás van belezsúfolva az ára alapzoommal 140000 alatt van,14,2 Mp,Full HD videó rögzítést is tud.
Volt már közöm igazán komoly Nikonhoz is a megjelenés évétől van egy Nikon F-801s gépem,Évekig csak a fotósok által használt F2 volt ennél jobb.Ma is tökéletes képeket lehet vele lőni,de a digitális világ elavulttá tette.Van hozzá 28-200-as lencsém(a géppel meghaladja a 2 kg-ot)Ez a lencse nem műk. a D60-nal
Köszönöm a dicséretet a képekért.
Nem kell megijedni nagyon szép képeket lehet pici gépekkel is csinálni,egy-két javaslatom lenne :
Használni kell a gyárilag beírt programokat (tájkép,Portré,esti,......)Meglepően jó eredményt hoz,csak nem kell elfelejteni váltogatni.
Ha reggel mentekle a partra ,amikor odaérsz ugyis elragad a látvány mindent lefényképezel de amikor elindulsz tovább addigra feljebb lesz a nap,jobbak lesznek a fények,kisebbek az árnyékok a tenger színe is más lesz ismét fényképezz le mindent-- azok lesznek a jobbak.
A keleti parton délelőtt, a nyugatin délután lesznek jobbak.
Ha nappal szemben kell fényképezni(de még nincs a képben) valami árnyékot adó "tárgyat" fa,fal,akár napernyőt kinyitni,ezzel a beszűrődő fénykörök, fénysávok megelőzhetőek.Nagyon bosszantó általában csak a feltöltés után a számítógépen látszik igazán.
Meg kell próbálni mindent a lehető legközelebbről lefotózni.
Lányomnak tavaly ugyanezeket mondtam, nagyon szép képekkel jött haza Tassos-ról ici-pici Nikon gépével.
Remélem sikerül majd Neked is nagyon szép képeket csinálni!
A 8 főböl 1 leányzó (a hugicám) szintén Budapesten száll fel a Grand Tours buszra, majd Szegeden csatlakozik hozzánk. Nekem állandó listám van Görögországra már 6 éve, a lista néha bővül.... Ha segítség kell szólj nyugodtan )) UI: 23
Egész fiatalos lesz a csapat.... A listával elkészültem és igyekeztem csak a legszükségesebbeket felírni, mert így is önmagában nehéz a bőröndöm nem még ha totál telepakolom. Mi a másik apartmanban a Hermes-ben leszünk. Nagyon bízom benne, hogy addig nem romlik el nagyon az idő!