Igen manapság nem igazan voltam itt fenn.. Idő híján, no meg nem igazan volt olyan téma amihez hozzá tudtam volna szólni..
Köszönöm! Mazsoláztam kicsit a sok sok képből..
Igen olvastam.. Már nagyon várod és tűkön ülsz gondolom..) Hiszen 8 nap és indulsz..)
Nah hát akkor tessék már mindent beszerezni.. Közeleg az indulás időpontja.. Nem jó ám mindent a végére hagyni... Akkor tuti valami kimarad..))))
#1943012012-08-22 14:48:42 Válasz a #194293. hsz-ra
Szia Csman007!
Na, csak sikerült kiugrasztanom a nyulat!
Gondolom Ti busszal jöttök. Mi a Renieriben leszünk
Látom, mostanában regisztráltál... Remélem olvasgatsz is kicsit, itt a fórumon, mert érdemes. Rengeteg infóval teli tömtük már tavasz óta.
Még az is lehet, hogy összefutunk...
#1943022012-08-22 14:55:45 Válasz a #194299. hsz-ra
Peti!
Marcsi, a mi Grandos mindent tudó idegenvezetőnk, és információforrásunk
Ha netán nálatok nem tetszenek a fakultatívok, akkor hozzá is fordulhatsz bizalommal, örömmel fogad, ha vele mennél pl. Ithakára, vagy Zantéra hajókirándulásra.
De, persze ez csak egy tipp!
#1943062012-08-22 15:33:28 Válasz a #194301. hsz-ra
Igen busszal megyünk pénteken indulunk majd .
Ti?
Mi már informálódunk elég régóta meg aztán van már egy csomó minden buszmenetrendtől kezdve elég sok dolog . Csak regisztálni regisztáltam mostanság, amúgy elég régóta olvasgatom már az írásokat .
#1943092012-08-22 15:43:48 Válasz a #194306. hsz-ra
Ejnye-bejnye, már hamarabb is lehetett volna regisztrálni, és írogatni
Mi egy nappal előbb megyünk, kikerülvén a pénteki csúcsot, de a szigetre csak szombaton érkezünk. Foglaltam tranzitszállást a Meteoráknál.
Kompolni is a másik oldalról fogunk Lefkadáról. Legalább abból a szigetből is látunk valamicskét.
#1943102012-08-22 15:56:28 Válasz a #194302. hsz-ra
Zantén tavaly voltunk egy hétig nyaralni, azt most kihagyjuk
Nagyon gyönyörű volt!
Ithaka-t még meggondoljuk, lehet nem is lesz rá időnk, mert egy sziget körülire biztos befizetünk, meg hát ugye motorozunk is majd páááár napooot
Milyen Ithaka? Megéri?
Köszi!
#1943292012-08-22 17:05:19 Válasz a #194318. hsz-ra
Hát nem hozzá, bár nem tudom ki az Hanem ide:
http://www.portoskala.com/home.htm
Amúgy mi mindig magunknak intézünk minden fakultatív kirándulást, mert úgy jössz ki a legjobban. Még alkudni is lehet belőle...
Ithaka-t még meggondoljuk, lehet nem is lesz rá időnk, mert egy sziget körülire biztos befizetünk, meg hát ugye motorozunk is majd páááár napooot
Milyen Ithaka? Megéri?
Köszi!
Szerintem nagyon szép Ithaka is, bár ugye még élőben nem láttam.
A kirándulós tippet azért adtam, mert más irodák utasai panaszkodtak, hogy nem is volt lehetőségük eljutni sem Zantéra, sem Ithakára. Tehát a lehetőség adott, de mindenki maga dönt, hogy kivel megy, mikor és hova.
A magam részéről szintén az egyéni csavargás híve vagyok, de ha nincs egyéb választás, akkor megyek csoporttal.
Ja, és a pár nap motorozás nekünk is kinéz, annak ellenére, hogy autóval megyünk.