Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Breki1 | #35615 Üzenet | 2007-07-10 13:15:26 | Válasz a #35614. hsz-ra
És ha ezt hozzávesszük?

Az apartmanok mindegyike az épület 2. emeletén található. A balkonok egy kis mellékutcára (oldalról a tengerre) vagy az utcafrontra néznek
icon_lol.gif
  H.apci | #35616 Üzenet | 2007-07-10 13:31:27 | Válasz a #35615. hsz-ra Előzmény #35615
Ettõl még bármelyik lehet! icon_lol.gif Még annyit, ha nem akarsz bolyongani, a fõutca a dupla kanyarig kétirányú, az egyik ide esik, itt még könnyebb parkolni. Ha nem ez a Tied, a másik gyalog max. 5 perc a fõutcán; jobb, ha elõbb gyalog felderíted., hol tudsz megállni. icon_wink.gif De hát csak kellene kapjál az irodától valami eligazítást, legalább címet; mit írnak a voucher-edre?! Verd ki belõlük!
  Breki1 | #35618 Üzenet | 2007-07-10 13:38:18 |
ma magyek befizetni

majd kiderül
  Anyta71 | #35639 Üzenet | 2007-07-10 16:30:24 |
Szia Saci!

Köszi a képeket. Gyönyörû a kilátás a kápolnától, én is fel szeretnék oda menni, adj egy kis utbaigazítást légyszí, hogy merre kell elindulni. Athénba mi is megyünk, és azt szeretném kérdezni, hogy végül is mibõl áll ez az athéni út? Megálltatok a Korinthoszi csatornánál? És Athénban az Akropoliszon kívül még hova mentetek, szabadidõ van, és reggel mikor indultatok és mikor értetek vissza? Nagyon szép volt az a kis öböl, amit lefotóztál. Ott kavicsos a part? Milyen messze van gyalogosan?
Bocsi a sok kérdésért icon_rolleyes.gif

Szia
  Czsaci | #35677 Üzenet | 2007-07-10 20:38:17 |
Szia! A kis kápolnához a Panoráma apartman elõtt tudtok felmenni, mindig csak felfelé. A Panoráma ki van táblázva. Közben is tudtok szépségeket látni. Jobbra olajliget balra Toló látkép.
Megéri felmenni, de ne a déli idõt válasszátok.Mi olyan 7 óra felé mentünk.
Athén: 9 órakkor indultunk az utazási iroda elõl és 18.30 körül értünk vissza. A Korintoszi csatornánál megálltunk, javaslom mindkét oldalt nézzétek meg. Az Akropolison kívül még megnéztünk egy pár helyet, de nem fontos menni a csoporttal, a parlament elõtt találkoztunk 3/4 5 kor és megnéztük az 5 órás õrségváltást, utána indultunk. Zeusz templomát kívülrõl néztük csak,de be is lehet menni, mert az Akropolisnál ávltott jegyen rajta van a belépõ.
A kis öbölnél kavicsos a part, gyalog a MArina apartmantól kb 10 perc közben fotó hegyekre van lehetõség. Van ott egy emlékhely is ami nagyon szép.
Kérdezz csak nyugodtan mert igy könnyebb leírni.
Saci
  Anyta71 | #35847 Üzenet | 2007-07-11 14:05:52 |
Szia Saci!

Köszi a gyors választ. Nem baj, ha még nyaggatlak egy kicsit? Az utazási iroda katalógusában azt olvasom, hogy a nagy homokos strand kb. 15 perces sétára van az appartmantól. A mi appartmanunk azt hiszem, hogy valami furcsa tornyú templommal szembeni utcában van. A kérdés az lenne, hogy szerinted tényleg kb. negyedórás séta, vagy az iroda nincs képben, és esetleg több. És érdemes arra strandra elcaplatni a 35 fokos hõségben, neked mi a véleményed? Ezenkívül van a strandon büfé vagy a közelben bolt, vagy vinni kell magunkkal üdítõt stb. A másik kérdés Napflio lenne. A képeket látva gyönyörû város. A vár estefele is nyitva van? Mert nagyon szeretnék oda felmenni, de nem a legnagyobb hõségben. Még nem is kérdeztem, hogy ti hogy éreztétek magatokat Tolóban, most jártatok ott elõször? És mivel mentetek vagy melyik irodával? Mi a Dias Zeussal, náluk találtunk egyedül 10 éjszakás appartmant, és repülõvel, amitõl most már kezdek rettegni, mivel most fogok elõször ülni repcsin. (és lehet hogy utoljára)

Szia
  Caca | #35859 Üzenet | 2007-07-11 14:39:06 | Válasz a #35847. hsz-ra Előzmény #35847
Nem én lettem megszólítva,de a repcsitõl ne félj.40 vagyok és õsszel repültem elõször a párommal.Õ is elsõbálozó volt.Igaz,hogy majdnem eltörtem a férjem kezét úgy szorítottam,de tényleg kár volt parázni.Nekem egy kicsit csalódás is volt,mert amikor elértük az utazó magasságot,megkérdeztem,magasabbra nem megyünk?Ugyanis mindent ki lehetett venni az ablakból.Még a gizai piramisokat is láttam.Szóval tök jó!!No para
  Somijudit | #35861 Üzenet | 2007-07-11 14:44:34 |
Bocs Anita, hogy én is irok,de ha jól emlékszem Ti is abban az appartmanban lesztek, ahol mi volunk.
A homokos strand tényleg akkora távolságra van, de ha egyenesen lementek azutcán a tengerpartig,ott a bal oldali részen nagyon jól lehet strandolni. Vannak napernyõk, nyugágyak, de a gyékényt is le lehet teríteni. Itt szerintem sokkal jobb a víz, nincs nagy tömeg, nekünk sokkal jobban bejött mint a homokos strand. Ott lépni sem lehetett, a vízben is tömegnyomor volt, mint anno a Balatonon, de van aki ezt szereti jobban.Mi egész évben nyüzsgünk a munkahelyen mivel a munkakörünk megköveteli, talán ezért szeretjük jobban a nyugodtabb helyeket.

Üdv:Judit
  Vojandi | #35961 Üzenet | 2007-07-11 23:09:35 |
Anyta, a strandról énis azt mondanám, hogy a templomtól elég messze van. A nafplioni vár úgy emlékszem 6-ig tart nyitva (belépõ van).

Caca, tudom ez nem ide való, ha válaszolsz, tedd priviben, de érdekelne, hova repültetek (mi is láttuk az idén 10 km magasból a piramisokat, még le is fényképeztem) - bocs többiek az off-ért.
  Czsaci | #35965 Üzenet | 2007-07-11 23:24:24 |
Szia Anyta!
A többiek meg írták a válaszokat. A homokos strandnál van az általam talált "legjobb" szupermarket. Mi az Apollonnal utazunk! Már 7 éve és ha Görögország akkor csak Velük! Máshova meg nem vágyom!
Bocsi az offért!!
Saci
  Simenc | #36096 Üzenet | 2007-07-12 18:54:05 |
Holnap indulás Toloba!!!!

Köszi mindenkinek, aki írt a topicba, sok hasznos infót kaptam!

Simenc
  Vojandi | #36097 Üzenet | 2007-07-12 19:07:50 |
Simenc, nagyon szép nyaralást kívánok nektek! Menyi idõre is mentek? Majd mesélj, hogy tetszett...
  Anyta71 | #36099 Üzenet | 2007-07-12 19:15:09 |
Sziasztok!

Köszönöm az infókat. Saci Görögo.-ról osztom a véleményed, aki ide egyszer eljutott, szerintem nem vágyik máshova.

Simenc jó nyaralást!! icon_lol.gif Jó neked, hogy már holnap mész, nekünk még pont két hét.
  H.apci | #36105 Üzenet | 2007-07-12 19:44:48 |
Nagyon jó nyaralást simenc! Ha lehetne, én is indulnék újra! icon_cry.gif Ne kíméld a tavernákat! icon_lol.gif
  Vojandi | #36129 Üzenet | 2007-07-12 21:31:23 |
Anyta, Saci olvastátok már a Miért épp Görögország topikot?
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=104
kíváncsi lennék, ti hogyan fogalmazzátok meg azt, amit itt annyian próbáltunk már icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu