Nem kizart, hogy Sarti utan ott is megproalom a felszolgalast.....
(annak tudataban, hogy sok magyar megfordul a kornyeken)
Szep napot mindenkinek!
Elöre mondom nem lesz egyszerü, a Kalliope apartmannal szemben lévö étteremben is voltak magyar lányok,nem volt vendég igy kereset sem, a parti éttermekbe sem lesz egyszerü bejutni,de ha ott leszel akkor nyáron találkozunk
Sziasztok! Aki volt már az Ezüst házban, megtudná mondani hogy hol van? Ezen a linken van egy Nei Pori térkép, sok apartman be van jelölve, de ez pont nincs.
Köszönöm )
nei pori térkép
Sziasztok! Aki volt már az Ezüst házban, megtudná mondani hogy hol van? Ezen a linken van egy Nei Pori térkép, sok apartman be van jelölve, de ez pont nincs.
Köszönöm )
nei pori térkép
Anettéknál én is kérdeztem már az ezüst házrol de senki sem válaszolt,pedig a fotokon egész jol néz ki az erkélyröl a tenger.Érdemes lenne talán odamenni? Vagy milyenek azok a szobák amelyek az arany házra néznek?Ráadásul azok sokszor olcsobbak is. Vagy például a másik (déli) oldali szobák mennyire melegek este hisz délután már nem süt be oda a nap?
Én lefoglaltam, anniyt tudok, hogy csak az emeleti szobákban van légkondi, a földszintiben nincs, ezért én emeletit kértem, biztos ami biztos, nem bírok hőségben aludni
Ti mikor utaztok, tudod már?
Hogy nem volt rajtunk lépés számláló az biztos. Így pontosan métert sem írtam csak kb. De az is biztos , hogy az nem volt 1,5 km.
Nem azt mondtam , hogy el kell menni a templomig hanem hogy a vasútállomástól a tengerpart kb 600-700 m.
sajnos nem tudom most ide bemásolni Nei Pori térképét de a legszélső utca
Platamon felöl a Nationál Road egyenesen a tengerpartig visz! No ez a távolság kb 600 -700 m.
Persze ha a szállás a templomtól még 5 utcával beljebb van akkor oda tényleg többet kell gyalogolni.
Akinek nincs a feneke az autóhóz nőve annak ez nem lehet nagy távolság!!!!!!!!!!!!!
Nekem kérem szépen nincs a fenekem az autóhoz nőve hozzászoktam már a gyalogláshoz is Köszönöm szépen a térképes ismertetőt is
Aki abban reménykedik, hogy augusztus végefelé már nem lesz hőség hát ki kell, hogy ábrándítsam a rózsaszín ködfelhőből mert egészen szeptemberig forróság van Na jó, annyi a különbség, hogy nem lesz 40 fok csak 30-35 de az is bőven elég. Legalábbis én erősen ezt tapasztaltam 2001 óta tartó görögországi utazgatásaim során Bár engem a hőmérséklet kevésbé izgat inkább a napsütés az ami érdekel, mert 20-25 fokba is oda tud pörkölődni az ember ha nagyon odateszi magát persze csak óvatosan Tavaly szeptemberben voltam 3 hetet, igaz szigeten, és hát mit mondjak, nem kellett arra fanyalodnom, hogy bundát vegyek magamnak
Mi eddig mindig juliusban mentünk föidényben,nagy forroság még éjszaka is, birom a meleget de a 40 fok nekem néha sok már, most kiprobáljuk a 30-35 fokot
mi július 18-27. ha hazajöttünk beszámolok, hátha tudok újat mondani
ja, és itt sem lesz mikró, meg sütő sem Nem akarok folyton főzni, de egyszer-kétszer azért használnám...
Nekünk még nem sikerült olyan apartmanba menni ahol van mikor és van sütö is,igaz nem is volt rá szükség, a kétlapos fözö tökéletesen megfelel a kávét megfözni és esetleg egy zacskos levest,amugy meg minden este vacsi a sarkon,reggelire kaja van böven a boltokban.Talán platamonban az Ilios házban mintha lett volna folyoson közös használatu mikro,de nem vagyok pontosan biztos benne.
A mindennapi croissant-omat megvesszük a LIDL-ben leptokáriában egy hétre valot
Sziasztok, hosszas keresgélés és fórumokon olvasgatás után Nei Pori-ba tervezzük a családi nyaralást. Autóval, 6-an megyünk összesen. 2 felnőtt, a gyerekek 16,14,3,3.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szállást hogyan érdemes foglalni, utazási irodán keresztül vagy van már bejáratott helye valakinek és közvetlenül is lehet a tulajdonossal tárgyalni? Június végén már elég meleg a tenger, milyen ilyenkor az időjárás, a 40 fokot szeretnénk kerülni? A kicsik miatt inkább csendesebb helyet keresünk, de azért ne a világ végén legyen. Ha van internet, az sem mellékes a nagyok miatt. Szóval nem vagyunk könnyű eset és persze milliomosok sem. Köszönöm előre is a tippeket.