Nem kizart, hogy Sarti utan ott is megproalom a felszolgalast.....
(annak tudataban, hogy sok magyar megfordul a kornyeken)
Szep napot mindenkinek!
Elöre mondom nem lesz egyszerü, a Kalliope apartmannal szemben lévö étteremben is voltak magyar lányok,nem volt vendég igy kereset sem, a parti éttermekbe sem lesz egyszerü bejutni,de ha ott leszel akkor nyáron találkozunk
Sziasztok! Aki volt már az Ezüst házban, megtudná mondani hogy hol van? Ezen a linken van egy Nei Pori térkép, sok apartman be van jelölve, de ez pont nincs.
Köszönöm )
nei pori térkép
Sziasztok! Aki volt már az Ezüst házban, megtudná mondani hogy hol van? Ezen a linken van egy Nei Pori térkép, sok apartman be van jelölve, de ez pont nincs.
Köszönöm )
nei pori térkép
Anettéknál én is kérdeztem már az ezüst házrol de senki sem válaszolt,pedig a fotokon egész jol néz ki az erkélyröl a tenger.Érdemes lenne talán odamenni? Vagy milyenek azok a szobák amelyek az arany házra néznek?Ráadásul azok sokszor olcsobbak is. Vagy például a másik (déli) oldali szobák mennyire melegek este hisz délután már nem süt be oda a nap?
#1553042011-01-24 14:37:17 Válasz a #155269. hsz-ra
Én lefoglaltam, anniyt tudok, hogy csak az emeleti szobákban van légkondi, a földszintiben nincs, ezért én emeletit kértem, biztos ami biztos, nem bírok hőségben aludni
Ti mikor utaztok, tudod már?
#1553132011-01-24 17:46:29 Válasz a #155298. hsz-ra
Szia!!!!!!!!!!!!
Hogy nem volt rajtunk lépés számláló az biztos. Így pontosan métert sem írtam csak kb. De az is biztos , hogy az nem volt 1,5 km.
Nem azt mondtam , hogy el kell menni a templomig hanem hogy a vasútállomástól a tengerpart kb 600-700 m.
sajnos nem tudom most ide bemásolni Nei Pori térképét de a legszélső utca
Platamon felöl a Nationál Road egyenesen a tengerpartig visz! No ez a távolság kb 600 -700 m.
Persze ha a szállás a templomtól még 5 utcával beljebb van akkor oda tényleg többet kell gyalogolni.
Akinek nincs a feneke az autóhóz nőve annak ez nem lehet nagy távolság!!!!!!!!!!!!!
Nekem kérem szépen nincs a fenekem az autóhoz nőve hozzászoktam már a gyalogláshoz is Köszönöm szépen a térképes ismertetőt is
Aki abban reménykedik, hogy augusztus végefelé már nem lesz hőség hát ki kell, hogy ábrándítsam a rózsaszín ködfelhőből mert egészen szeptemberig forróság van Na jó, annyi a különbség, hogy nem lesz 40 fok csak 30-35 de az is bőven elég. Legalábbis én erősen ezt tapasztaltam 2001 óta tartó görögországi utazgatásaim során Bár engem a hőmérséklet kevésbé izgat inkább a napsütés az ami érdekel, mert 20-25 fokba is oda tud pörkölődni az ember ha nagyon odateszi magát persze csak óvatosan Tavaly szeptemberben voltam 3 hetet, igaz szigeten, és hát mit mondjak, nem kellett arra fanyalodnom, hogy bundát vegyek magamnak
#1553422011-01-25 15:18:38 Válasz a #155339. hsz-ra
Mi eddig mindig juliusban mentünk föidényben,nagy forroság még éjszaka is, birom a meleget de a 40 fok nekem néha sok már, most kiprobáljuk a 30-35 fokot
#1554752011-01-28 15:57:57 Válasz a #155318. hsz-ra
mi július 18-27. ha hazajöttünk beszámolok, hátha tudok újat mondani
ja, és itt sem lesz mikró, meg sütő sem Nem akarok folyton főzni, de egyszer-kétszer azért használnám...
#1554782011-01-28 16:54:16 Válasz a #155475. hsz-ra
Nekünk még nem sikerült olyan apartmanba menni ahol van mikor és van sütö is,igaz nem is volt rá szükség, a kétlapos fözö tökéletesen megfelel a kávét megfözni és esetleg egy zacskos levest,amugy meg minden este vacsi a sarkon,reggelire kaja van böven a boltokban.Talán platamonban az Ilios házban mintha lett volna folyoson közös használatu mikro,de nem vagyok pontosan biztos benne.
A mindennapi croissant-omat megvesszük a LIDL-ben leptokáriában egy hétre valot
Sziasztok, hosszas keresgélés és fórumokon olvasgatás után Nei Pori-ba tervezzük a családi nyaralást. Autóval, 6-an megyünk összesen. 2 felnőtt, a gyerekek 16,14,3,3.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szállást hogyan érdemes foglalni, utazási irodán keresztül vagy van már bejáratott helye valakinek és közvetlenül is lehet a tulajdonossal tárgyalni? Június végén már elég meleg a tenger, milyen ilyenkor az időjárás, a 40 fokot szeretnénk kerülni? A kicsik miatt inkább csendesebb helyet keresünk, de azért ne a világ végén legyen. Ha van internet, az sem mellékes a nagyok miatt. Szóval nem vagyunk könnyű eset és persze milliomosok sem. Köszönöm előre is a tippeket.