Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 44 45 46 ... 72 73 74   >
Üzenet
  H.apci | #200997 Üzenet | 2013-04-12 13:06:00 | Válasz a #200994. hsz-ra
Fog ez menni (talán)... icon_confused.gif Jó lesz, ha igyekszel, mert ha valami tévedés vagy perverzitás folytán főszezonban szeretnél menni, akkor szerintem a jó és olcsó helyekről már lekéstél. Csak jó tanácsként: Ha esetleg a Booking.com-on találsz valamit, ami végszükségben elfogadható, s szinte az utolsó pillanatig grátisz lemondható, akkor foglald le, abból baj nem lehet, így legalább van egy biztosítékod. icon_exclaim.gif icon_idea.gif Ha találsz jobbat, lemondod, ha nem, akkor még mindig két eset van... icon_wink.gif
  H.apci | #200998 Üzenet | 2013-04-12 13:23:58 | Válasz a #200995. hsz-ra Előzmény #200995
Ez tényleg jól néz ki, mondhatnám, nekem való, de ez hotel, itt nincs főzőcske (vagy csak én nem találom elsőre), Te meg Stúdióról/Apartmanról beszéltél eddig... icon_confused.gif Mit is szeretnél végső soron? icon_biggrin.gif Van viszont reggeli, amiért általában 5 €/fő összeget számolnak fel, s ha így nézem, nem is olyan drága hely... icon_cool.gif
  Cofffos | #201005 Üzenet | 2013-04-12 17:34:41 | Re:
h.apci írta:
Fog ez menni (talán)... icon_confused.gif Jó lesz, ha igyekszel, mert ha valami tévedés vagy perverzitás folytán főszezonban szeretnél menni, akkor szerintem a jó és olcsó helyekről már lekéstél. Csak jó tanácsként: Ha esetleg a Booking.com-on találsz valamit, ami végszükségben elfogadható, s szinte az utolsó pillanatig grátisz lemondható, akkor foglald le, abból baj nem lehet, így legalább van egy biztosítékod. icon_exclaim.gif icon_idea.gif Ha találsz jobbat, lemondod, ha nem, akkor még mindig két eset van... icon_wink.gif

Foglalni semmiképp nem szeretnék, csak találni megfelelő helyet. Többet. A-B-C----X terv. Aztán odamegyünk, és meglátjuk mit kapunk. icon_smile.gif
Parga után bizakodó vagyok. Ott sem foglaltunk előre, és 10 perc alatt kaptunk szállást az előre kinézettek közül. icon_smile.gif
  Cofffos | #201006 Üzenet | 2013-04-12 17:36:31 | Re:
h.apci írta:
Ez tényleg jól néz ki, mondhatnám, nekem való, de ez hotel, itt nincs főzőcske (vagy csak én nem találom elsőre), Te meg Stúdióról/Apartmanról beszéltél eddig... icon_confused.gif Mit is szeretnél végső soron? icon_biggrin.gif Van viszont reggeli, amiért általában 5 €/fő összeget számolnak fel, s ha így nézem, nem is olyan drága hely... icon_cool.gif

Jajaa....a főzés lehetőség is kell. Ennyire részletesen én sem néztem meg. Bár legutóbbi nyaralásunk során a 2 hét alatt 1x főztem. De most már paleósok is vagyunk, tehát többször kell majd a konyha. icon_smile.gif
  H.apci | #201008 Üzenet | 2013-04-12 17:54:26 | Re:
Cofffos írta:
...De most már paleósok is vagyunk, tehát többször kell majd a konyha. icon_smile.gif

Jaj... icon_eek.gif Orvos látott már? icon_confused.gif Ezt hogy lehet elkapni? icon_eek.gif icon_confused.gif icon_rolleyes.gif
  Cofffos | #201010 Üzenet | 2013-04-12 18:23:39 | Re:
h.apci írta:
Cofffos írta:
...De most már paleósok is vagyunk, tehát többször kell majd a konyha. icon_smile.gif

Jaj... icon_eek.gif Orvos látott már? icon_confused.gif Ezt hogy lehet elkapni? icon_eek.gif icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

jajjmááá...ez nem betegség. icon_biggrin.gif Ez életmód. icon_wink.gif
  H.apci | #201013 Üzenet | 2013-04-12 18:47:26 | Válasz a #201010. hsz-ra Előzmény #201010
Ha Te mondod... icon_lol.gif
  Cofffos | #201797 Üzenet | 2013-05-03 10:24:55 |
Segítsetek léccci! Tudtok valakiről aki tett fel skopelosi, vagy skiatosi beszámolót? A címekben nem talál a kereső. icon_sad.gif
  Pontikos | #201809 Üzenet | 2013-05-03 14:04:13 |
Cofffos írta:
Segítsetek léccci! Tudtok valakiről aki tett fel skopelosi, vagy skiatosi beszámolót? A címekben nem talál a kereső. icon_sad.gif

Én nem tettem föl, de hét éve voltam ott. Skiathoson csak kirándulni. Ha esetleg van kérdésed, megpróbálok visszaemlékezni, és segíteni (nyilván aktuális árak nem mennek, meg az autóbérlés sem pálya nálam).
  Cofffos | #201810 Üzenet | 2013-05-03 14:12:30 |
Pontikos írta:
Cofffos írta:

Én nem tettem föl, de hét éve voltam ott. Skiathoson csak kirándulni. Ha esetleg van kérdésed, megpróbálok visszaemlékezni, és segíteni (nyilván aktuális árak nem mennek, meg az autóbérlés sem pálya nálam).

icon_smile.gif Az aktuális árak soha nem annyi mint azt a fórumon írni szokták, úgyhogy ilyeneket nem is kérdezek. icon_biggrin.gif
Hét évvel ezelőtti már érdekelne. icon_wink.gif

Itt a topikban vannak akkori hsz-eid? Mert akkor megkeresem.
  Pontikos | #201815 Üzenet | 2013-05-03 17:16:03 |
Cofffos írta:
Itt a topikban vannak akkori hsz-eid?

Fú, ennél majdnem könnyebb kérdésnek éreztem elsőre a nyerő lottószámokat. icon_biggrin.gif Nincs sok hozzászólásom, mert a Mamma mia őrület hamar lecsengett, ráadásul az aeolus is levette a kínálatából, egyénileg meg elég kevesen indultak neki. De kiszedtem a hsz-eim közül, ami talán valamennyi hasznos infoval bír még most is:

"Pár évvel ezelőtt volt busz Skopelos városából Glossába (Loutrakiba), szerintem az még most is van (miért ne lenne?). Az útvonal érinti az Ag. Ioannisi bekötőutat (ki is van táblázva). A sofőr minket ott letett (hazafelé Glossából jöttünk, az is emberi távolságra van). A kereszteződésből séta a templomhoz ... nem mondom, hogy két perc, de egy átlagos kondíciójú, kiránduláshoz szokott embernek nem halálos. Már nem emlékszem, időben mennyi volt (távolságot saccolni meg úgysem tudok ), de olyan szép a látvány, hogy hipp-hopp elszalad. Ha sokat szoktatok bandukolni alapjáraton is, akkor nyugodtan vágjatok neki. Nekünk fantasztikus élmény volt.
...
Agnontasban 2006-ban nem volt járműkölcsönző.
Alonissos és Skiathos legegyszerűbben (és leggyakrabban) Skopelos városból érhető el hajóval.
Volosból Skopelosra komp és flying dolphin is megy. A különbség a menetidő és a fíling.
Agnontasból a sziget fővárosa irtó könnyen és kényelmesen megközelíthető helyi busszal.
...
A menetrendeket nem néztem (mivel idén nem érint), anno lehetett menni Alonissosra fakultatívval, akkor kb. 5 óra volt a szigeten, három különböző helyen. "

(Ha találok véletlenül itthon 7 évvel ezelőtti blokkot, küldöm az árakat! icon_wink.gif )
  EDina7 | #202618 Üzenet | 2013-05-21 19:07:57 | Skopelos-Skiathos
Sziasztok!

Tudnátok esetleg abban segíteni, hogy Thessalonikiből hogy lehet leggyorsabban/legegyszerűbben és persze nem túl drágán eljutni Skiathosra?

Repcsivel mennénk, szóval nem ragaszkodunk a komphoz. Megy sima hajó is oda? Milyen sűrűn, mennyiért?
Sajnos nem nagyon találtam erről eddig infót.

Előre is köszi a válaszokat és minden hasznos tippet!

eDina
  Cofffos | #202629 Üzenet | 2013-05-21 20:57:11 | Re:
eDina7 írta:
Sziasztok!

Tudnátok esetleg abban segíteni, hogy Thessalonikiből hogy lehet leggyorsabban/legegyszerűbben és persze nem túl drágán eljutni Skiathosra?

Repcsivel mennénk, szóval nem ragaszkodunk a komphoz. Megy sima hajó is oda? Milyen sűrűn, mennyiért?
Sajnos nem nagyon találtam erről eddig infót.

Előre is köszi a válaszokat és minden hasznos tippet!

eDina

Engem a ti repülőtök érdekelne. Mikor mentek és kivel és mennyiért?

Szalonikiből megy busz és vonat is Volosra, és onnan át lehet kompozni Skiatosra.
  ElDiablo | #203405 Üzenet | 2013-06-01 19:41:07 |
Sziasztok.
Kompról tudtok valamit.
Azon gondolkodtam autóval mennénk de le akarnak beszélni a drága komp miatt.
Köszi előre is!
  Fornit | #203415 Üzenet | 2013-06-01 21:47:00 | Válasz a #203405. hsz-ra Előzmény #203405
re: el Diablo

Autónak 170 eur oda-vissza összesen a jegye, ezzel számolj.
Repjegyek sem olcsóak, és repülve sem lehet odaérni 1 nap alatt az esti leszállások miatt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 44 45 46 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu