#2009972013-04-12 13:06:00 Válasz a #200994. hsz-ra
Fog ez menni (talán)... Jó lesz, ha igyekszel, mert ha valami tévedés vagy perverzitás folytán főszezonban szeretnél menni, akkor szerintem a jó és olcsó helyekről már lekéstél. Csak jó tanácsként: Ha esetleg a Booking.com-on találsz valamit, ami végszükségben elfogadható, s szinte az utolsó pillanatig grátisz lemondható, akkor foglald le, abból baj nem lehet, így legalább van egy biztosítékod. Ha találsz jobbat, lemondod, ha nem, akkor még mindig két eset van...
#2009982013-04-12 13:23:58 Válasz a #200995. hsz-ra
Ez tényleg jól néz ki, mondhatnám, nekem való, de ez hotel, itt nincs főzőcske (vagy csak én nem találom elsőre), Te meg Stúdióról/Apartmanról beszéltél eddig... Mit is szeretnél végső soron? Van viszont reggeli, amiért általában 5 €/fő összeget számolnak fel, s ha így nézem, nem is olyan drága hely...
Fog ez menni (talán)... Jó lesz, ha igyekszel, mert ha valami tévedés vagy perverzitás folytán főszezonban szeretnél menni, akkor szerintem a jó és olcsó helyekről már lekéstél. Csak jó tanácsként: Ha esetleg a Booking.com-on találsz valamit, ami végszükségben elfogadható, s szinte az utolsó pillanatig grátisz lemondható, akkor foglald le, abból baj nem lehet, így legalább van egy biztosítékod. Ha találsz jobbat, lemondod, ha nem, akkor még mindig két eset van...
Foglalni semmiképp nem szeretnék, csak találni megfelelő helyet. Többet. A-B-C----X terv. Aztán odamegyünk, és meglátjuk mit kapunk.
Parga után bizakodó vagyok. Ott sem foglaltunk előre, és 10 perc alatt kaptunk szállást az előre kinézettek közül.
Ez tényleg jól néz ki, mondhatnám, nekem való, de ez hotel, itt nincs főzőcske (vagy csak én nem találom elsőre), Te meg Stúdióról/Apartmanról beszéltél eddig... Mit is szeretnél végső soron? Van viszont reggeli, amiért általában 5 €/fő összeget számolnak fel, s ha így nézem, nem is olyan drága hely...
Jajaa....a főzés lehetőség is kell. Ennyire részletesen én sem néztem meg. Bár legutóbbi nyaralásunk során a 2 hét alatt 1x főztem. De most már paleósok is vagyunk, tehát többször kell majd a konyha.
Segítsetek léccci! Tudtok valakiről aki tett fel skopelosi, vagy skiatosi beszámolót? A címekben nem talál a kereső.
Én nem tettem föl, de hét éve voltam ott. Skiathoson csak kirándulni. Ha esetleg van kérdésed, megpróbálok visszaemlékezni, és segíteni (nyilván aktuális árak nem mennek, meg az autóbérlés sem pálya nálam).
Segítsetek léccci! Tudtok valakiről aki tett fel skopelosi, vagy skiatosi beszámolót? A címekben nem talál a kereső.
Én nem tettem föl, de hét éve voltam ott. Skiathoson csak kirándulni. Ha esetleg van kérdésed, megpróbálok visszaemlékezni, és segíteni (nyilván aktuális árak nem mennek, meg az autóbérlés sem pálya nálam).
Az aktuális árak soha nem annyi mint azt a fórumon írni szokták, úgyhogy ilyeneket nem is kérdezek.
Hét évvel ezelőtti már érdekelne.
Itt a topikban vannak akkori hsz-eid? Mert akkor megkeresem.
Fú, ennél majdnem könnyebb kérdésnek éreztem elsőre a nyerő lottószámokat. Nincs sok hozzászólásom, mert a Mamma mia őrület hamar lecsengett, ráadásul az aeolus is levette a kínálatából, egyénileg meg elég kevesen indultak neki. De kiszedtem a hsz-eim közül, ami talán valamennyi hasznos infoval bír még most is:
"Pár évvel ezelőtt volt busz Skopelos városából Glossába (Loutrakiba), szerintem az még most is van (miért ne lenne?). Az útvonal érinti az Ag. Ioannisi bekötőutat (ki is van táblázva). A sofőr minket ott letett (hazafelé Glossából jöttünk, az is emberi távolságra van). A kereszteződésből séta a templomhoz ... nem mondom, hogy két perc, de egy átlagos kondíciójú, kiránduláshoz szokott embernek nem halálos. Már nem emlékszem, időben mennyi volt (távolságot saccolni meg úgysem tudok ), de olyan szép a látvány, hogy hipp-hopp elszalad. Ha sokat szoktatok bandukolni alapjáraton is, akkor nyugodtan vágjatok neki. Nekünk fantasztikus élmény volt.
...
Agnontasban 2006-ban nem volt járműkölcsönző.
Alonissos és Skiathos legegyszerűbben (és leggyakrabban) Skopelos városból érhető el hajóval.
Volosból Skopelosra komp és flying dolphin is megy. A különbség a menetidő és a fíling.
Agnontasból a sziget fővárosa irtó könnyen és kényelmesen megközelíthető helyi busszal.
...
A menetrendeket nem néztem (mivel idén nem érint), anno lehetett menni Alonissosra fakultatívval, akkor kb. 5 óra volt a szigeten, három különböző helyen. "
(Ha találok véletlenül itthon 7 évvel ezelőtti blokkot, küldöm az árakat! )