Igen, Skalán (Kefalonián) és Nidriben (Lefkadán) is a hegyek felől reggelente gyakran sorakoznak ronda felhők, de többnyire mire átér a hegyen, megszelídül vagy teljesen el is tűnik
De az is gyakori, amit az előttem szóló említett, hogy eltérő az időjárás a sziget különböző pontjain. de sosem napokig tartó esőről beszélünk, olyanban még nem volt részünk a huszonévek alatt, ami 3-4 óránál tovább tartott volna. Remélem, eztán sem lesz
Kónyu nem szeretnék kötekedni de szerintem a sivo-tas webcam nem a lefkadán lévő sivota legalább is ahogy elnézem az oldalt meg az oldalon lévő térképet.Ez inkább corfu déli részével szembe lévő Sivota szerintem. Az oldal alján van egy kis videó azon is látszik hogy más helyről van szó szerintem.
Ákoska!
Miért lenne kötekedés, ha egyszer igazad van! Köszi a helyesbítést, és elnézést a tévedésért, már utazási lázban égek, figyelmetlen vagyok
borzi!
Sorry, akkor a jelzett webcam-et tekintsd tárgytalannak!!
Semmi baj nem történt Konyú, én köszönöm mindenkinek a segítséget nagyon sok infót beszereztem már itt a fórumon. Már énis teljesen be vagyok sózva. Szép estét mindenkinek!
Ennek örülök hogy nem veszed zokon! Kellemes nyaralást kivánok nektek és a fényképezőt ne hagyd otthon!!
Ákoska! Csak hogy igazad legyen, tegnap még átraktam a gépből a kártyámat, mert valamit átraktam a notbookomra, de az tönkrement, a 64-es SD-kártyámat meg benne felejtettem Mivel 2 órával előbb érkeztünk Kylliniba a kompjoz Kefalonia felé, ezért fotóztam volna a kikötőben, akkor jelezte a hiányt Besz@rtam, mert nem tudtam, Skalában lehet-e kapni kártyát, pár ezer forint, annyi még nem a világ vége, de aztán kapcsoltam, hogy a lányom elküldte a tavaly vett víz alatti gépét, mert egy GoPro-ra váltott, amiben megtaláltam a legutóbb Nála felejtett ( ) 16 gigás SD-kártyámat Szóval a kör bezárult, és így gyorsan kicseréltem a kártyákat, erre is fér párezer kép, nem hiányzik a 64-es, annyit max HD-videókkal töltenék meg. Szóval nem is én lennék, ha valamit nem hagynék valahol a fotóscuccokból. Lenne még pár storim, de most lefekszem, csak a BL-döntő tartott ébren, de most már álmosodok
Köszi Lili!
Már meg is néztem.
Kicsit úgy néz ki,mintha nem lenne teljesen kész,de nem számít,csak telne el
már ez az 52 nap!
Hogy sikerült egy szem pasit bevonni a csajos nyaralásba?
Mégegyszer köszi,hogy gondoltál rám!
Szia!
Vannak hiedelmek… A bankközi elszámolásnak nemzetközi szabályai vannak; teljesen közömbös, hogy melyik bank milyen devizát jegyez. Nem szeretném, ha kioktatásnak tűnne, de jó lenne a tényekből kiindulni, s nem a véleményekből, hiedelmekből. Az egész témakör attól sokkal bonyolultabb, hogy egy egyszerű halandó képes legyen teljes rálátásra szert tenni. Ugyanakkor az egész főleg bizalmi kérdés. Már ott kezdődik, hogy eleve bizalom kell ahhoz, ha egy bankra bízom, a pénzem, pénzforgalmam kezelését, esetleg a megtakarításaim befektetését. Az is bizalmi kérdés, ha bárhol bármit vásárolok, szolgáltatást, felkínált kényelmi eszközt (pl. bankkártyát) igénybe veszek. Ha nincs bizalom, akkor marad az állandó szorongás, rengeteg felesleges bonyodalom. Van kockázat; mindenben van, abban is, ha kiteszem a lábam a házból az utcára, de nem szabad ebből kiindulni, illetve mérlegelni érdemes a mértékét.
Elnézést a szószaporításért!
Ha esetleg követ dobtam a pocsolyába, elnézést kérek érte, de nem fogok a sok "hozzáértő" véleményre reagálni...