Remèlem!Màr nagyon vàrom!Köszönöm szépen a segítséged és a tanàcsokat!Igérem beszàmolok hogy milyen volt!Addig is ha valami még eszembe jut irok!Köszönöm mègegyszer!
Sziasztok! Kis segítséget kérnék, hátha valaki tud segíteni. Nei poriba mennénk 9 éjszakás nyaralásra egyéni utazással, tudna valaki segíteni, hol lehet ilyet találni. Diast és Anettet már kérdeztem. Köszi.
Sziasztok! Mi a véleményetek a fakultatív programokról, melyikre éri meg befizetni? Pl. hajókázás, Athén, görög est, Meteórák, Olymposz, Skiathos stb...
Elsősorban Athén és a hajókázás érdekelne de nem baj ha másról is kapok információt.
Köszönöm előre is a válaszotokat.
Ui: Olyanok írjanak akik már voltak ezeken, még egyszer köszönöm.
Szia, mi voltunk mindegyiken. Athén hosszú, fárasztó, de megéri. Akkor hajnali fél 1 kor indult a busz Poriból, és reggel 8 ra már ott voltunk. Nagyon meleg volt, és nagyon sokat mentünk. Nekem megérte, rohanás az egész, de nagyon szép.
Skiathos: Csodaszép, én imádom a hajót, jó volt, bár nekem a partja nem tetszett, de az a sziget, valami csodaszép.
Kishajó BBQ: a hajó tetszett, a víz csodás, a sziget nem annyira, túristalátványosság, és szemetes volt. Viszont a legénység elsőrangú volt, szuper hangulatot csináltak.
Ha tudok, segítek, kérdezz bátran
Most jöttünk haza Nei Poriból , 05 19 - 05 28 ig voltunk nagyon jó időnk volt , kétszer esett késő este az eső, de reggelre nyoma sem volt .egész nap jó ídő volt .A parton még nincs az a nagy zsufoltság a víz is jó volt már A Meteórákhoz is elmentünk vasárnap , reggel 7 kor indultunk.Klárától az idegenvezetőnktől sok hasznos információt ,hallottunk .Nagyon jó kis kirándulás volt .Nei Pori nagyon tetszett csodálatos emberekkel ismerkedtünk meg . a görög emberek nagyon barátságossak .A pékségben mindig kaptunk ajándék süteményt ,Remélem még lesz alkalmunk ,hogy máskor is itt nyaraljunk . üdv Mara
Sziasztok! Szállás lefoglalva 103 nap múlva irány Nei Pori ! Először járunk ott és szívesen olvasok minden hasznos infót az idén utazóktól is . Természetesen az előzőeket már elolvastam és köszönöm a sok hasznos infót mindenkinek!
mara52! Talán Te vagy az egyetlen, aki azt írta, teljesen jó idejük volt, és a víz is jó volt. Egyébként, én akár hányszor voltam Poriban, volt, hogy szintén májusban, mindig jó idő volt, és meleg víz.... bizonyára jó helyen fekszik. Sajnos Thassoson, és Kefalónián sincs még nagy meleg Én is ggódom ám kissé. De örülök, h jól nyaraltatok!!!
#2171022014-05-31 22:53:46 Válasz a #217094. hsz-ra
Szia ÁGICA2 igen nagyon jó időnk volt én nem szoktam napozni mert fehér börű vagyok és inkább leégek ,de most hogy csak sétáltunk vagy boltba mentünk is nagyon jó kis szinem, lett ,a viz nagyon jó volt sokan fürödtek mi elmentünk 1 x 2 x a falú másik végére is , nem Platamonas felé ott homokos a tenger még melegebb volt a viz , este amikor sétáltunk még pulover sem kellett. kellemes nyaralást kívánok neked is üdv Mara52