Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 144 145 146   >
Üzenet
  Kristin1 | #87519 Üzenet | 2009-01-11 17:49:48 | Válasz a #87484. hsz-ra
Szia zsokri!

Én tavaly előtt voltam Koson, Lambiban. Ez azért volt jó, mert Kos város nagyon közel van Lambihoz, gyalog át lehet sétálni.
De, ha megint Kosra mennék, akkor én Tigakiban szállnék meg. Itt nagyon jó a tengerpart, és a falu is, van minden. Az Aeolus utaztat ide, én a Byron apartmant választanám, nagyon jó helyen van. Csak kimész és ott a tenger. Azt nem tudni, benne lesz-e az Aeolus idei kínálatában, de szerintem 90% hogy igen, mert nagyon közkedvelt apartman.
http://www.aeolus.hu/10-h-350/Kos

Marmarit nem választanám a helyedben, elég jellegtelen. Viszont Mastichari települést is ajánlom, szintén Aeolus utaztat ide (legalábbis tavaly még igen). Mastichari azért is jó, mert innen indul komp Kalymnos szigetre. Bár tavaly ide csak hotel szállás volt, de hátha idén lesz megint apartman is.

Nagyon jó döntés, hogy apartmanban szeretnétek megszállni, ezzel mi is így vagyunk, mert nincs is jobb dolog, mint az esti séta alkalmával beülni egy szimpatikus tavernába. icon_biggrin.gif És nem vagy időhöz kötve, akkor vacsorázol, amikor akarsz, és ott, ahol akarsz.
  Ferrari | #87504 Üzenet | 2009-01-10 23:18:47 |
Szia Zsokri!

Nagyon jó választás Kos sziget.
Kicsi a sziget, ezért könnyn elérhető minden. Kis település mindkettő, de azért nem 3 házas.
Szervez Kosra utat még az Aeulos és a Neckermann is. Az utóbbinak már kijött az idei prospektusa. www.neckermann.hu
Az Aeolusé még nem jelent meg, de állítólag hamarosan meglesz az is.
  Zsokri | #87484 Üzenet | 2009-01-10 15:52:28 |
Sziasztok icon_smile.gif Hű jól látom, én vagyok az idei első hozzászóló icon_biggrin.gif
Hát gondolom mindenki mással van még elfoglalvan, nincsenek még aktuális prospektusok stb.
Végigolvastam a topicot, s eldöntöttem: idén Kos-ra megyünk! Ez nem is lehet kérdés. Annyi mindent megtudtam már, és meg is rendeltem többek tanácsára a Tőzsér-féle könyvet.
Engem leginkább az érdekelne, hogy Kos melyik települését válasszuk, (s persze nagyon örülnék, ha utazási irodát-apartmant is ajánlanátok ezzel együtt) Mi azt részesítjük előnyben ha viszonylag nyugisabb (de nem háromházas település, ahol az apartman a pusztában van és nincs két étterem sem) a hely, de azért könnyen elérhető legyen minden, s mivel általában fele-fele arányban szoktunk strandolni és nézelődni, ezért szép homokos tiszta rész legyen. Ha jól figyeltem a legtöbb látnivaló Kos városában van, viszont ott nem olyan szép a part, a legszebb part meg Tigaki és Marmari. Ezek mekkora települések? És ott melyik apartmant ajánlanátok? (Én még csak a Dias Zeus és az Apollón ajánlatát néztem meg, az is tavalyi, és ott Kos város és Lambi szerepel csak) Megnéztem az ajánlott linkeket is, ott voltak ezen településeknél felsorova szállások, dehát nem egyénileg, hanem Utazási Irodával mennénk, nem tudom ki értékesíti őket. Ja és apartman érdekelne, mindig önellátóan oldjuk meg az étkezhéseket, nem szeretjük ahol muszáj az ellátást is befizetni.
Köszönöm, remélem ez a fórum is beindul majd idén és jönnek a válaszok!
  Gabyca85 | #86477 Üzenet | 2008-12-11 19:06:09 |
Szia Gyöngyi,

Hidd el, hogy közelebb van az Esperides mint a Zephiros. A tengerparti sétányon kívül is be lehet jutni a központba, majd kitapasztaljátok.
  Ian | #86452 Üzenet | 2008-12-10 22:30:25 | Válasz a #86433. hsz-ra Előzmény #86433
Csak így tudtam feltenni a képet icon_smile.gif
https://forum.index.hu/Article.....[/youtube]
  Ian | #86433 Üzenet | 2008-12-10 17:20:29 | Válasz a #86412. hsz-ra Előzmény #86412
Szia Gyongyi!
Ha ez valamit segít:
http://www.nostalgia.gr/hotels-esperides.html

Esetleg ha feltelepíted ezt a progit, akkor szerintem meg is tudod keresni, hogy kb. hol lehet:
http://earth.google.com/
Üdv:Ian icon_smile.gif
  Gyongyi69 | #86412 Üzenet | 2008-12-10 09:12:53 |
Szia!
Köszi a tájékoztatást. Azt, hogy kell érteni, hogy az Esperides közelebb van a belvároshoz, mint a Zephyros? Az utazási iroda katalógusa alapján az egyik 400 méterre a másik 800 méterre van a központtól. A távolabbira az Esperidest írják.
Nagyon szívesen venném ha küldenél képeket az apartmanról. Ugye minden szobához tartozik erkély és hűtő?
Még elég képlékeny, hogy melyik helyet válasszuk. Úgyis csak aludni megyünk a szállásra.
A mail címem: toth.gyongy3i@gmail.com
Előre is köszi
Gyöngyi
  Gabyca85 | #86253 Üzenet | 2008-12-05 16:07:06 |
Szia Gyöngyi,

Idén nyáron töltöttünk egy hetet az Esperidesben. Szerintem nagyon jó helyen van, emellett tiszta, kényelmes szobákkal és tündéri személyzettel. Csak ajánlani tudom, én is megígértem, hogy még vissza megyek. A közelben van bolt, cukrászda, éttermek, és a városközpont is közelebb esik, mint a Zephirostól. Amellett az szól, hogy a tengerparton van, de ha fürödni szeretnél, úgy sem fogsz ott előtte, mert nem igazán alkalmas a part erre a célra. A Zephirosnál is jártunk, de ott egy goromba öreg lány játsza a főnököt, így nem bántuk meg, hogy nem ezt a hotelt választottuk. Visszatérve a szobák felszereltségére, zuhanyzós fürdő, két személy részére felszerelt konyha, vízforraló, hűtő van, de mikro nincs. Naponta takarították a szobánkat. Egy medence van a kertben, ez nem túl nagy, de a megmártózásra épp elég. Életemben először voltam apartmanban, de ezután is bátran merek rá vállalkozni, mert az Esprides-szel kapcsolatban csak pozitív élményein vannak.
üdv,
Gabyca

Ui,: Ha kérdésed van írj, ha megadod az email címed küldök neked fotót az apartmannról.
  Szepeva | #85745 Üzenet | 2008-11-22 18:41:38 |
Ferrari!
Köszi a pontosítást, most látom, hogy tényleg nem fogalmaztam egyértelműen.

Gyöngyi!
A mamával nekünk sem volt semmi problémánk, igaz a találkozáskori kölcsönösen széles mosolyon kívül nem is kerültünk vele kapcsolatba.
szepeva
  Ferrari | #85744 Üzenet | 2008-11-22 18:20:42 |
A szobákban van hűtő, tv és térítés ellenében klíma.
  Ian | #85675 Üzenet | 2008-11-21 16:39:16 | Válasz a #85642. hsz-ra Előzmény #85642
Szia!
Én vagyok a kivétel akinek a Zephyros nem jött be icon_smile.gif Alapvetően az öreglány csinálta a fesztivált, a többi negatívummal még megbarátkoztunk volna. Ami biztos: szuper a hotel fekvése, a tengerre néző szobákból gyönyörű a kilátás a yahtkikötőre és a török partokra. A városközpont kb. 15 perc kényelmes sétával elérhető. A hozzászólásom alatt találsz 2 linket, az egyiket több Görögország rajongóval közösen szerkesztem. Kos szigetről találhatsz még ezeken esetleg pár infót. Többek között még a Zephyrosról is.
Remélem ez nem minősült reklámnak icon_smile.gif
Üdv Ian (Bazidzsó) icon_smile.gif
  Szepeva | #85649 Üzenet | 2008-11-21 14:43:48 |
Gyöngyi!

A Zephyrosban van hűtő és tényleg ott van, ahol a Valcsi képe jelöli, esetleg 3mm-el balra a kikötő felé, pont a körforgalomban.
szepeva
  Gyongyi69 | #85642 Üzenet | 2008-11-21 13:53:39 |
A Zephyros szobáiban ugye van hűtő? Mindegy mekkora csak pár üveg vizet, üdítőt, sört lehessen benne tárolni.
Köszi Gyöngyi
  Kvalcsi | #85636 Üzenet | 2008-11-21 12:48:57 |
Emlékeim szerint valahol ott van a Zephyros hotel is, ahol a képen egy nyíl jelöli az Internationál Hotelt.

Kvalcsi | #85635 Üzenet | 2008-11-21 12:19:43 |

Szoba a Hotel Zephyrosban
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu