Szia, karaj!
Ebben igazad lehet.
Köszi, de 2 nap múlva már úgyis ott leszünk. Meg hát nem a szálloda fontos, hanem a látnivalók, a tenger és a pihenés.
Gondoltam benezek, mert mar reg jartam erre. Itt minden szuper nagyon meleg van, gorogorszag tobb pontjan hosegiadot rendeltek el, mivel a homerseklet meghaladta a 40 fokot, ugyhogy kezdunk a negerekhez hasonlitani. Bejartuk az egesz szigetet quaddal, sajna ma vissza kellett adni. Honfitarsaink akik 1 hetre jottek most indultak vissza, pedig tok jol osszebandaztunk veluk. Most olyan uresnek tunik a szalloda, de nemsoka jon az uj turnus.
Jox! Csinalj sok helyet a szerveren, mert mar kb 200 fotonal tartunk es 2,5 ora videonal, pedig meg nem voltunk sem Nyssiroson, sem Kalymnoson.
Rodoszon nem voltunk, de nem is megyunk most. Eleg nagy dragasag van itt, es nem akarunk szukolkodni csak azert hogy atmenjunk Rodoszra. Az majd egy kovetkezo nyaralas lesz, mivel en amikor ott voltam megfogadtam, hogy 1x ide meg visszjovok. A Meltemibol kifolyolag meg most egy par napja elegge gyengelkedik szegeny nem tudom miert, de nem fuj ugy 2 napja ahogy szokott. Lehet hogy a globalis felmelegedes az oka? Vagy talan Chernobil? Nem tudom, de nagyon meleg van most es valami hosegriadot emleget a gorog hirado, mint mar emlitettem az elobb.
A fakultativ kirandulasokrol meg majd otthon irok, mert itt most nagyon felhuztam magam a Neckermann gusztustalanul lehuzos stilusan! Hal`Istennek sikerult visszakernem a befizetett kirandulas arat, ugyanis hallottam 1-et s mast a porul jart honfitarsaktol akik most per pill valszeg mar a levegoben vannak Ferihegy fele.
Ido kozben megjott a busz amely ujabb honfitarsakat hozott a szigetre ill. a szomszedunkba, es tiszta boldogak voltak hogy ellatjuk oket nemi infoval amit az elmult 1 het alatt megtapasztaltunk.
Kozben szegeny Gabocamnak letorott az ideiglenes koronaja az egyik elso fogarol, amit egy mar hazaindulo fogorvos honfitarsunk tanacsara ragogumival visszaragasztottunk. Elmenyekkel teli a nyaralasunk, mondhatom.
Na de bovebben majd ha hazaerttunk, csak Jox baratunknak legyen eleg tarhelye a sok fotohoz es beszamolohoz.
Sajnálon szegény Gabócát!
Drágák a szervezett programok kint nagyon. Mi mindenhova egyénileg mentünk.
Sajnos az idén nem lesz Kos, sem Rodosz.
Amit kinéztünk, oda már nem volt hely. Nyugat Kréta lett a vége.
Ez nagyon off, ha hazajöttök majd elmondom mi történt.
Jox biztos örülni fog, ha hosszú beszámolót és sok képet fogsz felrakni, és mi is várjuk már nagyon.
Sziasztok!
Mi július 02-án megyünk Kosra nyaralni, Tigakiba, az Irena apartmann-ba. Nagyon sokat nézegetem az interneten a fórumokat, de nem igazán láttam, hogy valaki írt volna róla bármit is. Nekem olyan, mintha nem is lenne ez az apartmann. Járt már valaki ott? Örülnék, ha írn róla! Köszönettel veszem.
Egy dolog nem tetszik ebben a nyaralásban. 23 óra 55-kor jön haza a repülõ. Hogy fogom kibírni éjfélig, mikor állítólag minden szállásról 10-kor kidobják az embert?
Kösz a segítséget: kra64
Szegeny Ferrari! Sajnalom hogy nem jott ossze Rodosz! Viszont Kreta legalabb olyan szep, es ott is hideg a Mythos!
Kra: Mi mos epp kint vagyun Koson, igaz nem Tigakiban, hanem Kos varosban, es mivel a quadot mar vissza kellett adni, ezert nem tudom neked megvizualni a helyet. Egyebkent Tigaki is jo hely, voltunk ott parszor strandolni, melegebb a viz mint itt Kosban. A szallast igaz hogy el kell hagyni del elott (nalunk 20 euroert maradhatsz este 8-ig, tiszta lehuzas...), de a csomagodat be tudod tenni a szallodai megorzobe ahol valszeg van zuhanyzo is meg wc is, es meg van az indulas napjan egy teljes napod amikor ugyan ugy mehetsz barhova. Tengerpartra, vagy kirandulni, vagy akarhova.
Mi egyebkent azzal a geppel indulunk vissza amelyikkel ti jottok.
Ferrari! Visszateve a fak...... ultativ programokhoz. A neckermann a torok vizumert miert akar 20 eurot kerni, amikor az csak 4 euro? A 46 euros fejenkenti arban nincs benne kaja sem, es raadasul valami borkabat bemutatot is vegig kell nezni a 45 fokban, strandolas meg nincs a programban. Tiszta szegyen!
Szia Karaj,
Mennyiért és hány napra béreltétek a quadot? Ketten kényelmesen elvagytok vele?
Én is kíváncsi leszek a beszámolóra, bár még mindig nem tuti hogy Kos-t választjuk-e (a másik kiszemelt áldozat Korfu).
Beírom ide, hátha másokat is érdekel majd, hogy sajnos a sokak által dicsért Tõzsér-féle Kos-Rodosz útikönyv jelenleg nem megszerezhetõ. Beszéltem a kiadóval, de email-ben is leírták, hogy minden példány elfogyott, próbáltak visszakérni a vidéki partnerektõl belõle (ugyanis nyilvántartás szerint még egy-két kóbor példány létezett elfekvõben), de nem jött vissza végül egy se hozzájuk, így NINCS, totál elfogyott. Jövõ évben fogják a nyomdával újra kinyomatni, és csak tõlük, a Kassák Kiadótól lehet majd megvenni elõzetes megrendeléssel.
Nagyon sajnálom, nagyon szerettem volna megszerezni.
Ha tud vki vmi más, jól használható könyvet ajánlani helyette, örülnék neki.
150 Euro volt 1 hetre egy 90 ccm quad. Nekunk teljesen jo volt, bar 1x-2x volt hogy a Dikeosz sziklas emelkedoin ami persze nagyon rossz minosegu foldut, megmakacsolta magat es le kellett szallnunk rola. Akkor uresen ugrattam egy par metert, aztan amikor mar nem volt anyira meredek akkor visszaultunk. Viszont vannak olyan helyek amit masmilyen jarmuvel keptelenseg bejarni. Ha "normal" meretu emberek vagytok, akkor szerintem 2 szemelynek teljesen jo.
En voltam Korfun is, de valahogy Kos jobban tetszik. Sokkal tobb a tortenelmi latvanyossag, de Korfun viszont a táj gyonyoru. Nem mintha itt csunya lenne.
Nem tudom te mikor mennel, de a Tozser konyvet kolcson adom ha megigered hogy vigyazol ra.
Atyaég, karaj, ez a Neckarmann nem normális! Tiszta hülyének nézik az embert.
Bõrkabát bemutató ....az agyam eldobom.
Mi már régóta elhatároztuk, hogy szervezetten csak Nyssoros-ra megyünk, az összes többi kirándulást majd intézzük magunk.
Autót néztétek, hogy mennyiért lehet bérelni? A legkisebb, 2 személyes autó mennyi/nap?
Tõzsér könyv: én még valamikor tavasszal rendeltem a kiadótól, akkor még volt. Milyen gáz, hogy már nem lehet kapni. Azt meg nem értem, hogy jövõre, ha újra nyomtatják, a boltokba miért nem lesz? Miért ilyen nehéz hozzájutni, ha egyszer ekkora kereslet van rá?
Egyetértek Veled! Az irodák lenyúlják az embereket, persze aki hagyja magát. Mi nem szoktunk befizetni fakultatív programokat, magunk oldjuk meg.
Csak az a baj, hogy beleéltem magam, hogy az idén visszamegyek Kosra.
A Tõzsér könyvet én is megpróbáltam beszerezni de nem sikerült. Ugyanazt mondták mint neked Mandzsi. Én sem igazán értem a dolgot. A könyvkiadóknak nem az lenne az érdeke, hogy minnél nagyobb példányszámban adják el a könyveiket?
Karaj! Ezen a bõrkabát bemutatós horrortúrán nem tudom sírjak vagy nevessek. Elképesztõ!
Ha netalántán kijutunk Kosra ezt az utat tuti kihagyom. Marmariba voltatok? Mi a véleményed a helyrõl?