Halihó Mindenkinek!
Mi tegnap érkeztünk Nei Poriba autóval a Grand Tours Coral apartmanjába.Délelőtt kánikula volt, most egy kicsit fúj a szél.
Ha bármilyen infóra van szükségetek szívesen válaszolok.
Üdv Kriszta
Szia Kriszta!
Azt szeretném kérdezni, hogy a fakultatívok mennek? Úgy értem összegyűlnek rá az emberek és indítják a programokat vagy van, ami elmaradhat?
Most nézem, hogy néhány fórumozónak már csak 5 nap van Ó jaj... nekem bizony még 45 nap van az indulásig, ami azért is lesz hosszú, mivel a mai nappal elveszítettem a munkám és a nyaralásig nem is tudok másikat keresni, mert sajnos sehol nem indíthatok úgy, hogy helló én vagyok az új fiú, most elmegyek két hétre Görögországba... Na mindegy, azért már nagyon várom
Moderátor ide vagy oda, itt azért már sokan jóban vagyunk.
Jaj, Sancho, nagyon sajnálom a helyzeted, ez azért kemény.
De ne add fel, valahogy próbálj meg kimenni, legalább lelkileg felkészülsz
az új állásra, változásra!
Mi se főszezonba megyünk, ahogy szoktunk, úgy felmentek
a törlesztőrészletek,h. csak erre telik.
Már voltál Nei Poriban korábban is, ugye?
Akkor szép nyarat kívánok Neked, a kinti időt meg ne arra használd,
h. jár az agyad, reggel korán kelsz, este későn fekszel, minden
napot előre beprogramozva,h. ma éppen mit csinálsz és mit nézel meg,
hanem hagyd magad sodorni az árral.
Ha épp jólesik, aludj délig... Hidd el, sokkal többet fogsz így látni, mintha
(ahogy szoktad) előre felhúzod az órát. Mert tiszta fejjel az ember olyan szépségeket lát,amiket másképp sohasem...
A titok csak annyi: kipihent, káros gondolatok nélküli ember.
Szóval csak élvezd majd a nyarat és ne tervezz, ne gondolkozz!!!!
Szép nyarat!
Mázlista!
Én már rég el fogom felejteni az ideit, mire Te mész!
Először is nagyon kellemes időtöltést kívánok Nektek!
Nagyon örülnék, ha esetleg meg tudnád nézni Nekem, hogy most milyen áron lehet autót (legkisebb kategória), motort (2 személyes kismotor) és kerékpárt kölcsönözni 3 napra. Nagyon fontos lenne, hogy egy kicsit képbe legyek. Az alapvető dolgok árai is érdekelnének( gyros, kenyér, víz, éttermi egyszerű kajcsi, stb...) Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget. Minden hasznos egyéb információt szívesen veszek.
Üdvözlettel: Larik
Ui.: Nagyon jó időt és melegebb tengert kívánok Nektek
Nagyon drága vagy köszönöm szépen. Most elkel a vígasztalás és a bíztatás. Biztos hogy megpróbálok maximálisan a nyaralásra koncentrálni és kiélvezni minden percét. Igen már voltam Nei Poriban és most szeretnénk bevonatozni Thessalonikibe és Athénba, kirándulgatni, robogót bérelni és bejárni a környéket. Beülni tavernákba és inni a hideg Mythost és enni a gyrost és souvlakit
Nagyon szépen köszönöm Neked és én is kívánok csodálatos nyarat!!!!
Szia Krysszta!Engem az is érdekelne hogy mennyi idő alatt értetek ki,nem-e tudsz a Grand Toursnak a másik apartmanjáról valamit és engem is az árak érdekelnének!Köszönöm és további jó nyaralást!
Szia Sancho!Roppantul sajnálom ami veled történt,na de fel a fejjel,lesz ez még másképp is!!!Haza jössz kipihenve tele energiával,lendülettel aztán meg is találod a neked való munkát.Tudod mindig optimistán kell nézni a dolgokat!
Szia Krysszta!
Bokros teendőid között ha van 1 kis időd légyszíves nézz rá a cigi árakra ha nem okoz gondot neked és légyszíves írd meg . Pl:Pall Mall ,Marbolo.Köszike
üdv: Mónika
Most néztem meg az időjárás előrejelzést ,elvileg 29 fokot mutat!Az itteni infók szerint meg 22 körül van! Akkor most megfagyunk vagy megsülünk! !Én inkább az utóbbit választanám!!