Nekem is hasonló gondom van,a lányom tej érzékeny.Én már az idegen vezetővel beszéltem ő még nem talált ilyen kenyeret.Elkeserítelek mert zakynthoson se talált az idegen vezető,ott is kérdezték.Szerintem jobban járunk ha visszük itthonról,az a biztos!Még szerencse hogy a gyros tálba nincs tej!
Helyetekben nem adnám,fel mert nem egyedi probléma. Náluk ugyanúgy van ilyen gond és, ezek az emberek is beszerzik valahonnan a kenyeret,tejet....
Nem ígérek semmit,de kb. 2 hét múlva megyünk Paráliára és szétnézek mi a helyzet ezen a téren a görögöknél. Lehet Nei Pori környékén is járunk,de mindenesetre nyitva tartom a szemem.
Halihó Mindenkinek!
Mi tegnap érkeztünk Nei Poriba autóval a Grand Tours Coral apartmanjába.Délelőtt kánikula volt, most egy kicsit fúj a szél.
Ha bármilyen infóra van szükségetek szívesen válaszolok.
Halihó Mindenkinek!
Mi tegnap érkeztünk Nei Poriba autóval a Grand Tours Coral apartmanjába.Délelőtt kánikula volt, most egy kicsit fúj a szél.
Ha bármilyen infóra van szükségetek szívesen válaszolok.
Üdv Kriszta
Szia Kriszta
érdekelne minket a viz höfoka, a metaxa és a cipuro ereje, a gyros frissessége,
és engem kimondottan érdekelne az ut autoval, sorbanállás a határon, pályadijak ,üzemanyag árak,terelések,utak állapota
#1639872011-06-01 15:19:42 Válasz a #163983. hsz-ra
Szia!
Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen idő van? Hány fok van? Mert a neten csak 21-24 fok van írva és az ugyebár nem kánikula.
És hogy milyen a víz?
És az árakra is nagyon kíváncsiak vagyunk, mert idei friss árakat Nei poriból még senki nem mondott.
Mi 19 nap múlva indulunk életünkben először és már nagyon kíváncsiak vagyunk és izgulunk is.
Köszi: Dóra
A 21-24 fok az árnyékban, a napon sokkal melegebbnek tűnik.
Az hogy az elkövetkezendő egy hétben milyen idő lesz annak Zeusz a megmondhatója.
A víz nekem személy szerint még egy kicsit hidegnek tűnt, így én még nem fürödtem, de elég sokan voltak a tengerben.
Az út viszonylag elfogadható,kivéve Szerbia elejét, ahol az autóúton pillanatonként,80,60,40-es táblák követik egymást, a feloldó táblákat elfelejtik kihelyezni. A határokon 5 percnél többet egyedül a görög oldalon álltunk, de ott is csak 15 percet.
Szerbiában 129 dínárért tankoltun 95-ös benzint.
Az autópályadíjak amire konkrétan emlékszem Makedóniában 50-60-50 dínár. Görögországban 2,80 és 3,20 euró.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.