Sziasztok!
Nem indul valaki véletlenül 13.-án autóval G.országba? Útitársakat keresek már időtlen-idők óta...
Esetleg más topicba is érdeklődj itt a fórumon, pld. utazás személyautóval hátha elkeltek vagy az utitársba hátha csak az útra keres valaki szintén társat
Húúú, Neked sincs már túl sok az indulásig. Izgatottan várom majd az első fecskék visszaérkezését. Bár vannak akiknek már csak 4 nap van hátra Nekik nagyon kellemes utat és még kellemesebb és boldog nyaralást kívánok!
Először is amire hirtelen választ tudok adni:
Útlevéllel jöttünk, Miskolcról 17:45-kor indultunk és Nei Poriban görög idő szerint 10:45-kor voltunk.
A Marlboro 4 euro, a 3,5%-os tej 1,10; a kenyér kb 40dkg-os 0,70;
0,5 l Mythos sör 1,10.
A többi kérdésetekre estére összegyűjtöm az infókat és ahogy tudok írok.
Üdv: Kriszta
Szia Kryssszta!
Mi is a Grandtours-sal megyünk, és a Coral-ba leszünk. Onnan WIFI-zel? Engem is érdekelne, hogy mennyire jó a net, mert szeretnénk vinni a laptopot, szülőkkel így tudnánk tartani a kapcsolatot (használjuk ki a 21. századi technológiát)
A többieket üdvözlöm. Régóta olvaslak Titeket, és örülök, hogy mások is ennyire szeretik Görögországot. Most lesz először, hogy Nei Pori-ba megyünk, remélem annyira jó lesz, mint Sarti. Voltam már Marmarason is, de az kevésbé jött be. Fiatal is voltam, meg szülőkkel volt a kirándulás. Most bezzeg már másképp látnám
Jó utat a nemsoká indulóknak, jó időt, és én csak egyet kérek: egy olyan helyet írjatok majd, ahol igazán finom eredeti gyros van.
Lehet hülye kérdés, de Nei Porin, vagy a Meteoráknál lehet kapni olyan puzzle-t, ami görög?
Szia Krysszta!
Köszi a gyors válaszod.Nagyon kedves vagy ,hogy még a nyaralásod alatt is szánsz ránk időt. Engem is érdelek minden erről a környékről.Ugyan már 15x voltam Görögországba de itt nem. Bár most Platamonba megyünk. Jaj már allig várjom várjük. Üdv:
Megpróbálok pozitív maradni. Mivel július 16-ig fizetik a felmondási időmet és még végkielégítést is kapok, ez egy kis segítség. Anyukám szerint most ne foglakozzak semmivel, vegyem úgy, hogy szabadságon vagyok és pihenjek. persze közben azért a háttérben intézem a dolgaimat.
Köszönöm szépen. Igen, most tényleg csak ezzel foglalkozom. Tervezgetem a kirándulásokat, programokat és ma a görög hangulat kedvéért felbontottam és elkortyoltam az utolsó doboz Mythosomat
Nos, Nei Pori egy kicsit más mint Sarti... Illetve nagyon más De mind a kettőnek meg van a maga hangulata. Nei Pori egy kicsit nagyobb és nyüzsisebb. Én voltam már Nei Poriban de nem bánom, hogy ismét ezt választottam, mert innen sokfelé el lehet indulni kirándulgatni, ami idénre be is van tervezve. Nos a nagyon jó gyrososról gondolom megoszlanak a vélemények, mert mindenkinek más a jó Én ahogy emlékeszem, nagyon fini gyrost ettem az Éhes Medvében, illetve valahol a belvárosi részen a part felé van egy gyorsétterem, ahol görög kaják vannak és ott is fini volt a gyros De azt hiszem ezt főleg a tapasztalat dönti el Több helyre be kell nézni és ahol a legjobban ízlik oda kell visszamenni másodszor is
Szerény véleményem szerint lehet kapni görögös puzzle-t, ugyanis én láttam ilyet, de amúgy is tele van minden görögös holmikkal
Húúú, Neked sincs már túl sok az indulásig. Izgatottan várom majd az első fecskék visszaérkezését. Bár vannak akiknek már csak 4 nap van hátra Nekik nagyon kellemes utat és még kellemesebb és boldog nyaralást kívánok!
Nos, Nei Pori egy kicsit más mint Sarti... Illetve nagyon más De mind a kettőnek meg van a maga hangulata. Nei Pori egy kicsit nagyobb és nyüzsisebb. Én voltam már Nei Poriban de nem bánom, hogy ismét ezt választottam, mert innen sokfelé el lehet indulni kirándulgatni, ami idénre be is van tervezve. Nos a nagyon jó gyrososról gondolom megoszlanak a vélemények, mert mindenkinek más a jó Én ahogy emlékeszem, nagyon fini gyrost ettem az Éhes Medvében, illetve valahol a belvárosi részen a part felé van egy gyorsétterem, ahol görög kaják vannak és ott is fini volt a gyros De azt hiszem ezt főleg a tapasztalat dönti el Több helyre be kell nézni és ahol a legjobban ízlik oda kell visszamenni másodszor is
Szerény véleményem szerint lehet kapni görögös puzzle-t, ugyanis én láttam ilyet, de amúgy is tele van minden görögös holmikkal
Köszönöm. Igazából nincsen fenntartásom Porival szemben. Bár én nagyon vágytam Sartira (egy sakk készlet miatt), gondolom azt Poriban is ugyanúgy be lehet szerezni. A gyrost-t nem úgy kérdeztem, hanem csak úgy, hogy ki hol szokott enni. Bár végig olvastam az összes hozzászólást, nem jegyzeteltem ki a kajáldákat. Lehet kellett volna...