Először is amire hirtelen választ tudok adni:
Útlevéllel jöttünk, Miskolcról 17:45-kor indultunk és Nei Poriban görög idő szerint 10:45-kor voltunk.
A Marlboro 4 euro, a 3,5%-os tej 1,10; a kenyér kb 40dkg-os 0,70;
0,5 l Mythos sör 1,10.
A többi kérdésetekre estére összegyűjtöm az infókat és ahogy tudok írok.
Üdv: Kriszta
#1641112011-06-02 13:07:43 Válasz a #164099. hsz-ra
Szia!
Köszönjük szépen, hogy segítesz nekünk. (Azt hiszem, ezt Mindenki nevében írhatom)
Nagyon várom az esti beszámolót. Milyen most az idő és a víz hőmérséklete kint? Kicsit melegedett már?
Nagyon kellemes időtöltést kívánok!
Sziasztok!
Engem is nagyon izgat, hogy milyen idő van Nei Porin!? Az imént néztem 22 fokot mutat. Tényleg csak ennyi lenne?
Mi is hétfőn indulunk. Sajna még dolgozom, holnap is. Na de a hét végén csomagolok.
Várjuk a friss infókat!
Nagyon szépen köszönöm az együttérzést és a bíztatást! Megpróbálok mindent hogy maximálisan kiélvezzem a nyaralást és utána megyek munkát keresni.
Helló Sancho!
Írtam privit nem tudom elment-e. Természetesen fel a fejjel, ne törődj vele mire haza jössz rengeteg munka ajánlatot fogsz kapni csak győzd válogatni.
Üdvözlettel Gyula!
Útlevéllel jöttünk, Miskolcról 17:45-kor indultunk és Nei Poriban görög idő szerint 10:45-kor voltunk.
0,5 l Mythos sör 1,10.
Szió "Kryszta"
Laptopról értesítesz vagy van net kávézó, és ha van merre mert akkor én is élek a lehetőséggel már onnét tájékoztatni a kedves fórumozókat. Régebben tudtam hol volt de az sajna meg szűnt.
Kívánok neked kellemes nyaralást és időtöltést, és főleg nagyon-nagyon jó időt. GYROSOS-GÖRÖG SALÁTÁS SZÉP NAPOKAT!
Üdvözlettel Gyula!
0,5 l Mythos sör 1,10.
Szió "Kryszta"
Laptopról értesítesz vagy van net kávézó, és ha van merre mert akkor én is élek a lehetőséggel már onnét tájékoztatni a kedves fórumozókat. Régebben tudtam hol volt de az sajna meg szűnt.
Kívánok neked kellemes nyaralást és időtöltést, és főleg nagyon-nagyon jó időt. GYROSOS-GÖRÖG SALÁTÁS SZÉP NAPOKAT!
Üdvözlettel Gyula!