Sziasztok! Mi most megyünk először Sartiba. Egyénileg utazunk autóval , és a Sarti Beach Apartmantelep Paros és Naxos apartmanjában kaptunk szállást, a Paros apartmanban. Ez állítólag egy új épület, de ha valaki ismeri örülnék pár infónak.Mit érdemes a környéken megnézni ? Nagy kirándulók vagyunk. Előre is köszönöm az infókat.
Ha visszaolvasol mindegyik kérdésedre választ kapsz! Én már korábban kértem Jox segítségét ,hogy ne oldalanként működjön a keresés. Hiszen 4oo oldal brutális! Jaszu Vicosz
Vicosz, jó lenne ha minden topik 1. hsz-ban lenne infó az adott helyről, környékről, apartmanokról, stb. mert nem minden új utazó olvassa végig az egészet. Meg ha végig is olvassa, egy-egy dolog többször is szerepel. Sztem többen vállalnánk itt egy-egy topik összefoglalását. Amit lehetne bővítgetni is. Attól gondolom attól lennének hozzászólások, meg látogatottsága az oldalnak.
Én pl. bevállalnám Sartit szívesen, vagy mást, ahol voltam, igaz nem 5 perc alatt olvasnám el a 400 vhány oldalt.
Helló mindenkinek!
Most először megyünk Sartira, a szállás jun. 25.-étől lenne.
Vajon milyen ilyenkor a tengervíz hőfoka? Ha tudna nekem erről infót valaki, nagyon hálás lennék.
A párom fázós és a 7 éves lányomnak sem mindegy mennyire hideg ill. meleg a víz.
Köszi a segítséget!
Helló mindenkinek!
Most először megyünk Sartira, a szállás jun. 25.-étől lenne.
Vajon milyen ilyenkor a tengervíz hőfoka? Ha tudna nekem erről infót valaki, nagyon hálás lennék.
A párom fázós és a 7 éves lányomnak sem mindegy mennyire hideg ill. meleg a víz.
Köszi a segítséget!
Szia Beki!
A tengervíz olyankor kb. 22-23 fokos, én el tudok képzelni melegebbet De már tökéletesen fürödhető, érdemesebb júliusban vagy augusztusban menni ha fázósak vagytok ilyen téren.