#1579982011-03-11 12:38:35 Válasz a #157980. hsz-ra
Vicosz, jó lenne ha minden topik 1. hsz-ban lenne infó az adott helyről, környékről, apartmanokról, stb. mert nem minden új utazó olvassa végig az egészet. Meg ha végig is olvassa, egy-egy dolog többször is szerepel. Sztem többen vállalnánk itt egy-egy topik összefoglalását. Amit lehetne bővítgetni is. Attól gondolom attól lennének hozzászólások, meg látogatottsága az oldalnak.
Én pl. bevállalnám Sartit szívesen, vagy mást, ahol voltam, igaz nem 5 perc alatt olvasnám el a 400 vhány oldalt.
Helló mindenkinek!
Most először megyünk Sartira, a szállás jun. 25.-étől lenne.
Vajon milyen ilyenkor a tengervíz hőfoka? Ha tudna nekem erről infót valaki, nagyon hálás lennék.
A párom fázós és a 7 éves lányomnak sem mindegy mennyire hideg ill. meleg a víz.
Köszi a segítséget!
Helló mindenkinek!
Most először megyünk Sartira, a szállás jun. 25.-étől lenne.
Vajon milyen ilyenkor a tengervíz hőfoka? Ha tudna nekem erről infót valaki, nagyon hálás lennék.
A párom fázós és a 7 éves lányomnak sem mindegy mennyire hideg ill. meleg a víz.
Köszi a segítséget!
Szia Beki!
A tengervíz olyankor kb. 22-23 fokos, én el tudok képzelni melegebbet De már tökéletesen fürödhető, érdemesebb júliusban vagy augusztusban menni ha fázósak vagytok ilyen téren.
#1581932011-03-15 10:23:14 Válasz a #158175. hsz-ra
Szia beki!
Ne ilyedj meg a víz foka miatt,mi mindig júniusban voltunk eddig nyaralni és a víz tökéletesen jó volt!Ha már pár napig szépen süt a nap ,hamar melegszik a víz nem fogtok megfagyni!Két éve fogtunk csak ki elég rossz időt (25 fok) volt és akkor elég hideg volt a víz,de utolsó 3 napban már meleg volt és a víz is isteni lett!!!!!Most is júniusban megyünk már 7.-én,de én nem félek attól,hogy kabátot kell vigyek!!Ne parázz semmitől!!!
A sekélyebb részek 2-3 napsütéses nap alatt ekkor már egész jól felmelegszenek, 11 és 4 óra között tökkkéletesen fürödhető
(na jó, kell egy kis elszántság, hogy először nagy levegővel lemerüljön az ember, de utána már frankó!)
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, de Sartin már voltunk 2008-ban. Az idén is megyünk, most kocsival szeretnénk menni. Az lenne a kérdésem hogy 07. 22.-én megy e valaki kocsival, aki már volt kint, tudja merre kell menni, mire kell figyelni és nekünk csak követnünk kell ( és csatlakozhatnánk mögé) ? Bocsi a lerohanásért, de már egy hónapja megígértem a többieknek hogy rákérdezek. (Már 1 éve minden nap beleolvasok a fórumba, csak a reg.-et halasztgattam).
Mi jún. 10-én indulunk Sartiba ketten 2 hétre autóval, tehát 25-én indulunk haza. 2 útitársat keresünk a kocsiba. Akár csak oda, csak vissza, vagy oda-vissza útra. Stavros és Asprovalta is útba esik. Ha esetleg valaki ebben az időpontban menne busszal az adott nyaralóhelyek egyikére, szívesen elvinnénk, így a költségek is megoszlanának, kényelmesebb és gyorsabb is lenne. Valamint szívesen bekapcsolódnánk konvojba is. Ha tetszik írj mailt: meisitz22@gmail.com
Tud-e valaki képeket felrakni a vrachakia apartmanházról?És bövebb infot addni róla. Mert most megyünk elöször Sartira és az ötfös apartmanba megyünk. Csak azért kérdezem mert viszem a kislányomat is.