Jox,sima Nike edzőcipőm van,amiben aerobikra járok.Az nem elég?
Többnyire végig lejtmenet van, ezért főleg a cipő orrrésze kapja a terhelést.
Nekem a cipő eleje szétnyílt (Puma túracipő volt).
Talán csak szorosabbra kellett volna kötni a fűzőt.
Ez már majdnem 20 éve volt, azóta fejlődtek a cipők is. : )
Szia! Igen voltunk Szantorínin a magyar idegenvezetővel nálla is fizettük be. Rethymnonból katamarán Jet-tel. 2,5 -3 óra az út 140 eu. Rethymnóból nem kell transzfert fizetni.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy milyen bankkártya kell Krétán az autóbérléshez? Elég az elektronikus, dombornyomott vagy hitelkártya? Nagyon köszönöm!!
Ha nemzetközi nagy cégről bérelsz, akkor hivatalosan kell a credit, bár még soha nem hallottam, hogy a dombornyomott debit ne lett volna elég.
De sokkal jobb kis helyi erőtől bérelni, mégha esetleg nem is lesz vadiúj az autó. Nem kell semmi biztosíték, nincs önrész, csak gyors ügymenet és barátságos hozzáállás.
Szia Kovácsgyula!
Bocsánat,de természetesen elírtam 116 eu két napra!
"Bocsika" Szia! Akkor a mi autó bérlésünk gazdaságosabb volt. Egy Daewo Spark egy hétre 175 euró volt. A reptéren már át is vehettük! Anna Cars kölcsönzőtől. 1000- km et hajtottunk bele. Semmi előleg, semmi letét nem volt. A reptéren már várt bennünket, át vettük a kocsit, ami a legmeglepőbb volt, mikor vittük vissza nem is volt ott senki. Egy posta láda szerűség volt, abba kellett az indító kulcsot rakni vissza. Amennyiben a sors is úgy akarja, akkor jövőre is ezt a kölcsönzőt választom.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy milyen bankkártya kell Krétán az autóbérléshez? Elég az elektronikus, dombornyomott vagy hitelkártya? Nagyon köszönöm!!
Szia "Vasmacska"! Javasolhatnám neked is az ANNA CARS autó kölcsönzőt! Semmi letét, semmi előleg Kp: fizetés az autó átvételékor.
A legjobb all inclusive ár tudok ajánlani egy csoportja Fiat Panda, Chevy Spark időszakra kért 175 euró.
Ha érdekes egy A1-csoport Fiat Panda, VW Up, Toyota Aygo, Hyundai i10 a különbség csak 10 € több, összesen 185 €.
Minden autó teljesen felszerelt A / C, rádió CD / lejátszó, ABS, Szervokormány, Elektromos Ablakok, tükrök.
:::: Extraként :::::
Biztosítjuk navigációs rendszer (angol menü) az 5 € naponta.
::::::ÉRTESÍTÉS::::
Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti feltételek egyértelműen írva a bérleti szerződés angol, német, francia, orosz és olasz nyelv és áraim 100% -át, nincs meglepetés, nincs extra rejtett költségek fizetni érkezéskor.
Foglalhatja az autó nem akarok semmilyen letétet, az előre fizetés, vagy a hitelkártya számát .
Csak azt szeretné, hogy a bejövő járat számát és a mobil számát, valamint a csoport előnyben.
::::::KÖSZÖNÖM:::::
Köszönöm szépen még egyszer, hogy kapcsolatba cégünkkel, és ha igényel semmilyen további információt a kérjük, ne habozzon kérdezni.
további ajánlott cégek az anna mellett: europeo car, blue sea car rental, autotrip. mindegyiknél van chaniai felvétel/leadás, és mindegyik szintén önrészmentes. érdemes több helyről is ajánlatot kérni.
a magunk kirándulására is úgy emlèkszem, hogy sima sportcipőben voltunk, de most este úgy alakult, hogy pont láttam a samaria túráról jövő, sfakiában a kompot elhagyó, a buszokhoz siető tömeget. merem állítani, 80%-uk volt sportcipőben, a többi túraszandálban vagy simában.
kournas tó: szerintem a képeken ütősebb, mint élőben, de azért a két-színűsége, annak éles határa, na és a táj megéri a látogatást. a nemrég neked ajánlott verka-féle cuccban erről is olvashatsz sok érdekességet.