Köszönöm Christee a segítséget, megkaptam a mail-t válaszoltam is... Még annyi hogy a Skiathos-os kirándulásra hol kell jelentkezni ahol olcsó is? Hol lehet infot kapni róla? Köszönöm!
Kriszti a kalózhajós programokat is küld át mindenkinek!
Csináljuk Pöpinek is az üzletet
Smart Holiday-nél ha jól emléxem 18€ Skiathos,de lehet, hogy olcsóbb! (Billy's apartmann mellett található) Ez az ár végül is csak az utazást tartalmazza, nincs idegenvezetés. Meteorak 11 €, de mi nem velük mentünk. Vélemény nem tudok írni errõl az irodáról....
Sziasztok!!
Aug elején megyek nyaralni Paraliára az Odüsszeia apartmanba! Szeretnék segítséget kérni tõletek! Hallottam már pozitív és negatív dolgokat is róla. Aki járt már ott remélem tud segíteni! Köszönöm szépen!!!
Sziasztok!
Szeretnék én is információt kérni valakitõl, aki tudna segíteni. Mi augusztus végén megyünk nyaralni a barátommal és az öcsémmel Paraliára. Még soha nem voltunk Görögországban. Életünk elsõ külföldi nyaralása. Már nagyon várjuk!! Az Ermis apartmanban lesz a szállásunk. Sokat nézelõdök ezen az oldalon, és más fórumokon. Igyekszem sokat tájékozódni, de errõl az apartmanról sajnos még egy hozzászólást sem találtam. Jó lenne, ha tudna valaki segíten, aki ott szállt meg, és tudna véleményt mondani. Bármilyen infó jó lesz.
Elõre is köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
SOPHIE (Id.vez.) | #73982 | 2008-07-29 15:59:09 | Válasz a #73935. hsz-ra
Sziasztok! Melyik utazási irodával jöttök, mert több Odysseia is van? A mi utazási irodánk, a Pieria Travel, a Németh Travel társirodája. Nekünk van itt lenn, Paralián egy Odysseia apartmanházunk, ha oda jöttök, bátran kérdezzetek, szívesen válaszolok. Addig is jó készülõdést. SOPHIE (Id.vez.)
SOPHIE (Id.vez.) | #73993 | 2008-07-29 17:54:32 | Válasz a #73837. hsz-ra
Szió kovacsroni!
A PIERIA TRAVEL-nél valóban 40 euró a SKIATHOS-i kirándulás, de olyan hajóval is mennek, ahol FERGETEGES mûsorral szórakoztatják az utasokat, az idegenvezetõk külön odafigyelnek a vendégeikre, színvonalas idegenvezetést biztosítanak. Aki tavaly is Paralián járt, tudja, hogy tavaly az összes iroda ezen az áron kínálta a kirándulásokat, ami a reális ár, és NEM lehúzza az utasokat. A PIERIA TRAVEL egyszerûen nem kíván részt venni az árháborúban, amelynek során a többi utazási iroda ezért az árért csak színvonal alatti programokat tud biztosítani. A Lemonas-nál olcsóbb irodával is lehet menni, aki a Meteorakat csak körbejárja az autóbusszal, a Skiathos-i kirándulásnál pedig akár 2 nappal is tovább élvezheted a sziget nyújtotta szépségeket (amikor "ottfelejtenek"). Lehet választani. Üdv: SOPHIE (Id.vez.)
SOPHIE (Id.vez.) | #73996 | 2008-07-29 18:08:19 | Válasz a #73955. hsz-ra
Kedves Schrama!
Az ERMIS a tengerparti sétányon található. Olyan közel van a tenger, hogy simán vethettek egy fejest az erkélyrõl...bele a tengerbe... Tavaly két hetet laktam az ERMIS-ben szezon elején, idén a nõvéremék ebben az apartmanházban nyaraltak ugyancsak 2 hetet.
A sétálóutca a ház elõtt halad el, tehát hajnali 2-3-ig simán zajlik az élet, de ez sosem zavart sem engem, sem a nõvéreméket. Ha elég fáradt vagy, úgyis tudsz aludni az utca zajától. Ha meg buliban vagy, úgyis csak 3 óra tájt érkezel "haza". Vagy késõbb... Arra meg elcsendesedik a sétálóutca is...
Szeretettel várunk benneteket.
Üdv: SOPHIE (Id.vez.)
SOPHIE (Id.vez.) | #74002 | 2008-07-29 18:40:17 | Válasz a #73313. hsz-ra
Kedves fischerp!
A ZEUSZ apartmanház a központtól kb. 400 méterre, a tengerparttól kb. 200 méterre található, csendes övezetben. Legalábbis jóval csendesebb övezetben, mint mondjuk az Ermis ház. Igy igaz, tõszomszédja az Oceanis ház és az Aegeon sincs messze tõle. És a paraliai legnagyobb szup.mark., az Arvanitidis is pár méterre "terpeszkedik" csupán. Nem forgalmas az utcája, lehet a ház elõtt parkolni ingyen és bérmentve, hacsak a honfitársaid nem gyorsabbak nálad és nem "ütik le a kezedrõl" a jó kis parkolóhelyeket. Ha így történik, akkor sincs "gáz", lehet parkolni az apartmanház közelében.
A legközelebbi szórakozóhely a COCUS dizsi. De van még az Omylos disco is és 3 klub: De Luxe, Habana és Gold.
Sartin az éjszakai élet egyenlõ volt a bazárral??? Akkor itt majd nem fogsz panaszkodni. Sorra veheted esténként a szórakozóhelyeket, csak legyen, aki finanszírozza ezt...
SOPHIE (Id.vez.) | #74003 | 2008-07-29 18:47:46 | Válasz a #73028. hsz-ra
Szió gregus.sandor!
Szeptember közepén még van élet Paralián. A legtöbb étterem és butik szeptember végén kezd bezárni... Tehát ne aggódj, ha szeptember közepén jössz, még lazán elcsatangolhatsz Periclészhez egy fincsi gyrosért, vagy lesétálhatsz a "Festékesbe", a kikötõhöz, ha tengeri herkenytyûket szeretnél magadba tömni... Az én kedvencem a kagyló(MIDIA görögül)... De a tintahalat se hagyd ki, ha még nem kóstoltad...
Köszönöm szépen dinnyebubus! Már máskor is néztem ezt a Paraliáról szóló oldalt, csak éppen nem néztem végig.
Több hozzászólást is találtam, ami hasznos és amit jó tudni az apartmanról.