A Pericles ha jól emlékszem, akkor a templom környékén van, de nem tudom melyik irányba, egy kicsit belezavarodtam ott is. De valószínû a Cocus Beach felé kell menni.
2 Euro volt ott a gyros, bár mi idén nem ott ettünk, mert találtunk egy hozzánk közelebb levõt.
Kisvacak![color=red][/color]
Köszi az infót! Megfogom nézni a képeidet. Remélem mi is jól fogjuk magunkat érezni.
Lenne még kérdésem mindenkihez, hisz közületek sokan nem egyszer voltatok Parálián. Mi egy 5 fõs baráti társasággl megyünk. A legidõsebb sincs még 30 éves. Ezt csak azért írom, hogy 1-2 buli, disco (vagy kicsit több ) biztos be lesz iktatva, illetve szeretnénk elmenni pl. a meteorákhoz meg az Olymposra. Némi kaját viszünk, de nem szeretnénk a konyhában tölteni az idõ, tehát kint is többször szeretnénk ebédelni, vacsizni. Na most ennek tükrében mennyi költõpénzzel érdemes készülni? Ti mennyivel szoktatok kijárni?
Elõre is köszi ismét.
A 4 naposokat egy kicsit irigylem
Mi tavaly 100.000 Ft értékû eurót vittünk/fõ. Ebbõl egy nap kivételével minden nap étteremben vacsoráztunk+minden nap gyrosoztunk, elmentünk az Olympusra, béreltünk robogót (2 napra asszem), vettünk mindent, amit csak megláttunk, de tényleg mindent, és még így is hazahoztunk ketten több mint 50.000 Ft-ot. Most 2 hétre fogunk menni és kb megint ennyi pénzt fogunk vinni, de már nem fogunk minden szart megvenni!
Tetszik ez a fórum, öröm olvasni, hogy másnak is ennyire bejön a görög feeling sok érdekes infót gyûjtök ki innen, idén megyünk elöször Paralia-ra, tavaly Sartin voltunk (akkor is több hónapot olvasgattam a szabad perceimben a munkahelyemen a fórumot). Sarti nagyon szép, gyönyörû helyekkel, de az éjszakai élet = a bazárokkal...
Esetleg ha tud vki vmit a Zeusz apartmanról, azt nagyon megköszönném. Merre van? van-e vmi bulihely a közelben, forgalmas utcán van-e (parkolás miatt).
Igazából a legjobb az lenne, ha vki be tudná x-elni a Paralia térképen, hogy hol van...
én csak ennyit találtam róla: A ház tõszomszédságában található az Oceanis és az Aegon ház.
A PERICLES a Cocus felé van, mellette egy ékszerbolt, ha jól emlékszem ezüstárús.
Az ajtó üvegre is fel van írva a neve. Ha megyünk a Cocus felé , az utca jobb oldalán kell keresni.
Debrecen Tesco parkoló és délután negyed 5kor indulunk, de tavaly háromnegyed 5 lett volna és negyed órával hamarabb indultunk e,l vagy vhogy így volt... És Ti?
Idén 800 Euro / 4 fõre (96 Eurot visszahoztunk), csak téliszalámit vittünk és zacsis levest.
A bazarazásra még külön volt a gyerekeknek 40.000Ft a nagyiktól.
paralián lehet banánozni vagy jet-skizni vagy vmi ilyesmit csinálni ??? ha igen árakat nem tudnátok írni ?
megköszönném jahh és mivel elõszõr megyek vmi naon jó éttermet is ajánlhatnátok ... me már pár helyrõl hallottam de a legtöbbnél azt mondták h az adagh úgy mondjam kisétkûeknek van ha vki tud lécci írjon