Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 800 801 802   >
Üzenet
  H.apci | #76129 Üzenet | 2008-08-10 19:36:59 | Válasz a #76039. hsz-ra
http://www.freeweb.hu/paralia/images/map_katerini_large.png
  Kakadu | #76132 Üzenet | 2008-08-10 19:54:26 | Válasz a #76124. hsz-ra Előzmény #76124
Elnézést, de az nem merült fel esetleg, hogy ott vegyél egyet?
Nem kell a nyomtatóval szórakozni, a zsebet is jól tûrõ papírra nyomtatják és max. 5 €.
  Badman | #76153 Üzenet | 2008-08-10 21:24:23 |
Köszi mindenkinek. Sziasztok
  Sziro | #76157 Üzenet | 2008-08-10 21:38:37 | Re:
h.apci írta:
https://www.freeweb.hu/paralia/images/map_katerini_large.png

Köszönöm icon_biggrin.gif icon_wink.gif icon_lol.gif
  Reni13 | #76172 Üzenet | 2008-08-10 22:24:09 | Válasz a #75505. hsz-ra Előzmény #75505
Szia!Miért nem írtál elõbb!Mi holnap indulunk busszal mert nem volt autós társ!!Kár.....Reni icon_confused.gif
  H.Szabina | #76173 Üzenet | 2008-08-10 22:49:23 |
Sziasztok!

Van-e valakinek Paralia-ról olyan térképe amelyiken fel vannak az apartmanok név szerint tüntetve? Ha, igen elküldenétek?!

Köszönöm!
  Erikaszi | #76268 Üzenet | 2008-08-11 13:50:30 |
Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! icon_smile.gif Eltéveszthetetlen! icon_wink.gif
  Hokka | #76270 Üzenet | 2008-08-11 13:57:37 |
Sziasztok!

Új vagyok még ezen a fórumon. Idén szeptember 1-jén indulunk Paraliára az Ibusszal.
Lenne pár kérdésem: elsõsorban, hogy található Paralián olyan kávézó, étterem, vagy éppen netkávézó, ahol internet közelbe tudok jutni, vagy éppen Wifi van? Nagyon fontos lenne, mert munkám miatt naponta többször kellene rákukkantanom az e-maileimre.

A másik kérdésem, hogy utazott-e már valaki szintén így az Ibusszal, rendben volt e minden, volt-e csalódás valamiben?
Az Ermis Apartmanházban szállunk majd meg. Valakinek tapasztalata a szállásról? Mennyire felszerelt a fõzõsarok és az apartman?

Jártunk már kétszer is Görögországban, Asprovaltán, még anno a csõdbe ment Eurotoursal. Paraliára most megyünk elõször, és szintén elõször utazunk az Ibusszal.

Elõre is köszi a válaszokat, addig pedig olvasgatom a hozzászólásokat, mert nagyon sok infó található.

Ja és még valami, férjem görög gyros mániás még anno Asprovaltán isteni gyrosokat ettünk. Paralián is finomak a gyrosok, vagy nagy csalódás lesz a férjemnek: icon_smile.gif
  Csöppvagyok | #76280 Üzenet | 2008-08-11 14:28:02 |
Szia!
Ehhez én csak annyit tudok hozzászólni,h finom Paralián a gyros,csak nem mindegy,hol eszed.De idén megkóstoltuk Thessalonikiben is,és az valami isteniiiii,és sokkal nagyobb is,mint Paralián. : )
  Hokka | #76282 Üzenet | 2008-08-11 14:32:29 | Válasz a #76280. hsz-ra Előzmény #76280
Szia!

Köszi a hozzászólást. És hol lehet jó gyrost enni Parálián? icon_smile.gif Olvastam egy ezelõtti hozzászólásban, templom melletti gyrosost, hogy az finom.
Név szerint esetleg tudod mondani?
  Sziro | #76285 Üzenet | 2008-08-11 14:38:17 |
Erikaszi írta:
Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! icon_smile.gif Eltéveszthetetlen! icon_wink.gif

Kedves Erikaszi!
Nagyon köszönöm!
  Kisvacak | #76287 Üzenet | 2008-08-11 14:49:08 |
hokka!

A templommal szemben mindkét sarkon van 1-1 gyros-os. Az egyik neve Savas, a másikat nem tudom. Mindkét helyen nagyon finom (legalábbis tegnap még az volt icon_smile.gif ).

Egyébként sikerült még szállást találnunk erre a hétre Panos segítségével, így egy kicsit megnyújtjuk a nyaralást... icon_smile.gif

Ja, valaki kérdezte mi a helyzet medúza ügyben. Mi egyet sem láttunk a vízben, tegnap hozott ki egyet a nagy hullámzás a partra, de az szép példány volt. Legalábbis én még csak olyan gyerek tenyérnyi medúzát láttam eddig.

Kata

Ui: valaki laptopján láttuk a hellasz.hu-t az Európa Hotel 1. emeleti erkélyén... Üdv neki szembõl a Billy's-bõl! icon_smile.gif
  Hokka | #76294 Üzenet | 2008-08-11 15:18:09 |
kisvacak írta:
hokka!

A templommal szemben mindkét sarkon van 1-1 gyros-os. Az egyik neve Savas, a másikat nem tudom. Mindkét helyen nagyon finom (legalábbis tegnap még az volt icon_smile.gif ).

Egyébként sikerült még szállást találnunk erre a hétre Panos segítségével, így egy kicsit megnyújtjuk a nyaralást... icon_smile.gif

Ja, valaki kérdezte mi a helyzet medúza ügyben. Mi egyet sem láttunk a vízben, tegnap hozott ki egyet a nagy hullámzás a partra, de az szép példány volt. Legalábbis én még csak olyan gyerek tenyérnyi medúzát láttam eddig.

Kata

Ui: valaki laptopján láttuk a hellasz.hu-t az Európa Hotel 1. emeleti erkélyén... Üdv neki szembõl a Billy's-bõl! icon_smile.gif

Szia Kata!
Köszi a választ. Minden féle képpen kipróbáljuk majd mind két gyrosost.
Esetleg internetes kérdésemre tudsz válaszolni. Laptopot vinnénk, hogy hol lenne Wifi vagy internethozzáférés?
  Kisvacak | #76295 Üzenet | 2008-08-11 15:38:45 |
hokka írta:
Esetleg internetes kérdésemre tudsz válaszolni. Laptopot vinnénk, hogy hol lenne Wifi vagy internethozzáférés?

Itt a Billy's-ben, mellettünk a Caravel-ben és szemben az Europaban van wifi. Az elsõ kettõhöz megkaptuk a jelszót, így máshol nem keresgéltünk.
De a fõutcán láttunk két internetkávézót, és más szállodákra is láttuk kiírva a wifi-t.
  Hokka | #76297 Üzenet | 2008-08-11 15:44:02 |
kisvacak írta:
hokka írta:

Itt a Billy's-ben, mellettünk a Caravel-ben és szemben az Europaban van wifi. Az elsõ kettõhöz megkaptuk a jelszót, így máshol nem keresgéltünk.
De a fõutcán láttunk két internetkávézót, és más szállodákra is láttuk kiírva a wifi-t.

Húúú Kata!
nagyon szépen köszönöm a válaszod. Meg vagyok mentve...sajnos csak így tudunk elmenni nyaralni, hogy az e-maileimet nézegetnem kell legalább naponta... sajna nem tudok teljese elszakadni a munkámtól..icon_sad.gif

Most még Paralián vagytok? Ha igen, kellemes nyaralást, pihenést kívánok nektek...mi majd csak szeptember 1-jén indulunk..nagyon várjuk!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu