Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! Eltéveszthetetlen!
Új vagyok még ezen a fórumon. Idén szeptember 1-jén indulunk Paraliára az Ibusszal.
Lenne pár kérdésem: elsõsorban, hogy található Paralián olyan kávézó, étterem, vagy éppen netkávézó, ahol internet közelbe tudok jutni, vagy éppen Wifi van? Nagyon fontos lenne, mert munkám miatt naponta többször kellene rákukkantanom az e-maileimre.
A másik kérdésem, hogy utazott-e már valaki szintén így az Ibusszal, rendben volt e minden, volt-e csalódás valamiben?
Az Ermis Apartmanházban szállunk majd meg. Valakinek tapasztalata a szállásról? Mennyire felszerelt a fõzõsarok és az apartman?
Jártunk már kétszer is Görögországban, Asprovaltán, még anno a csõdbe ment Eurotoursal. Paraliára most megyünk elõször, és szintén elõször utazunk az Ibusszal.
Elõre is köszi a válaszokat, addig pedig olvasgatom a hozzászólásokat, mert nagyon sok infó található.
Ja és még valami, férjem görög gyros mániás még anno Asprovaltán isteni gyrosokat ettünk. Paralián is finomak a gyrosok, vagy nagy csalódás lesz a férjemnek:
Szia!
Ehhez én csak annyit tudok hozzászólni,h finom Paralián a gyros,csak nem mindegy,hol eszed.De idén megkóstoltuk Thessalonikiben is,és az valami isteniiiii,és sokkal nagyobb is,mint Paralián. : )
Köszi a hozzászólást. És hol lehet jó gyrost enni Parálián? Olvastam egy ezelõtti hozzászólásban, templom melletti gyrosost, hogy az finom.
Név szerint esetleg tudod mondani?
Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! Eltéveszthetetlen!
A templommal szemben mindkét sarkon van 1-1 gyros-os. Az egyik neve Savas, a másikat nem tudom. Mindkét helyen nagyon finom (legalábbis tegnap még az volt ).
Egyébként sikerült még szállást találnunk erre a hétre Panos segítségével, így egy kicsit megnyújtjuk a nyaralást...
Ja, valaki kérdezte mi a helyzet medúza ügyben. Mi egyet sem láttunk a vízben, tegnap hozott ki egyet a nagy hullámzás a partra, de az szép példány volt. Legalábbis én még csak olyan gyerek tenyérnyi medúzát láttam eddig.
Kata
Ui: valaki laptopján láttuk a hellasz.hu-t az Európa Hotel 1. emeleti erkélyén... Üdv neki szembõl a Billy's-bõl!
A templommal szemben mindkét sarkon van 1-1 gyros-os. Az egyik neve Savas, a másikat nem tudom. Mindkét helyen nagyon finom (legalábbis tegnap még az volt ).
Egyébként sikerült még szállást találnunk erre a hétre Panos segítségével, így egy kicsit megnyújtjuk a nyaralást...
Ja, valaki kérdezte mi a helyzet medúza ügyben. Mi egyet sem láttunk a vízben, tegnap hozott ki egyet a nagy hullámzás a partra, de az szép példány volt. Legalábbis én még csak olyan gyerek tenyérnyi medúzát láttam eddig.
Kata
Ui: valaki laptopján láttuk a hellasz.hu-t az Európa Hotel 1. emeleti erkélyén... Üdv neki szembõl a Billy's-bõl!
Szia Kata!
Köszi a választ. Minden féle képpen kipróbáljuk majd mind két gyrosost.
Esetleg internetes kérdésemre tudsz válaszolni. Laptopot vinnénk, hogy hol lenne Wifi vagy internethozzáférés?
Esetleg internetes kérdésemre tudsz válaszolni. Laptopot vinnénk, hogy hol lenne Wifi vagy internethozzáférés?
Itt a Billy's-ben, mellettünk a Caravel-ben és szemben az Europaban van wifi. Az elsõ kettõhöz megkaptuk a jelszót, így máshol nem keresgéltünk.
De a fõutcán láttunk két internetkávézót, és más szállodákra is láttuk kiírva a wifi-t.
Itt a Billy's-ben, mellettünk a Caravel-ben és szemben az Europaban van wifi. Az elsõ kettõhöz megkaptuk a jelszót, így máshol nem keresgéltünk.
De a fõutcán láttunk két internetkávézót, és más szállodákra is láttuk kiírva a wifi-t.
Húúú Kata!
nagyon szépen köszönöm a válaszod. Meg vagyok mentve...sajnos csak így tudunk elmenni nyaralni, hogy az e-maileimet nézegetnem kell legalább naponta... sajna nem tudok teljese elszakadni a munkámtól..
Most még Paralián vagytok? Ha igen, kellemes nyaralást, pihenést kívánok nektek...mi majd csak szeptember 1-jén indulunk..nagyon várjuk!