Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 506 507 508 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Dettix | #161226 Üzenet | 2011-05-06 08:29:18 | Válasz a #161222. hsz-ra
Hát én nem éreztem azt az igazi görög fílinget Sartin. A közértesek morcosak, az éttermesek magyarok. Tényleg olyan, mintha Siófokon lennél, de ennek ellenére nekem tetszett.
  Frenzi | #161231 Üzenet | 2011-05-06 09:20:31 |
Sziasztok,
a Kalózhajós kirándulás hogy működik? A Kalóztanyán lehet jelentkezni a kirándulásra? Vagy esetleg már itthonról is?
Minden nap van kirándulás?
Előre is köszi
  Dettix | #161236 Üzenet | 2011-05-06 10:09:31 | Válasz a #161231. hsz-ra Előzmény #161231
A Kalóztanyán lehet jelentkezni, úgy tudom itthonról nem. Ha nincs vihar, vagy szél, akkor kimegy minden nap. Szóval ez időjárásfüggő.
  Fate08 | #161277 Üzenet | 2011-05-06 17:34:41 |
Sztem jó választás!
Én éreztem a görög feeling-et!Volt ajándék vacsi után velünk az eladók is kedvesek voltak.Tény ,hogy sok Magyar van kint dehát Magyarok hol nincsenek?
Dettix írta,hogy a kalóztanyán lehet jelentkezni a kirándulásra. tavaly 28 euro/fő volt az ár.Sztem megéri!!!
Emellett nagyon finom koktélok vannak és Sartin a legolcsóbb és a tulajék nagyon kedvesek!
  Titusz | #161278 Üzenet | 2011-05-06 17:44:39 |
Sziasztok!
A fecebook-on olvastam, hogy tesztüzemmódban az időjárás jelentés. Jelenleg 18,7 fok. Majdcsak melegszik icon_smile.gif
http://www.sartikirandulas.hu/facebook/weathertest/
  Ginginke | #161285 Üzenet | 2011-05-06 19:29:20 |
Megkérdeztem a Kalóztanyásokat, hogy mikortól indítanak hajókirándulást, és írták, hogy remélik 2 héten belül. Nem akarom kihagyni ezt az élményt, remélem indulni fog amikor már ott leszünk icon_smile.gif Már csak 10 nap icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
  Papamaci | #161288 Üzenet | 2011-05-06 19:51:50 | Re:
leenee írta:
Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!

és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.

szerintem jó választás lesz, igaz? icon_smile.gif

Szia csak gratulálni tudok neked hogy Kefalonián nem találtad meg amit kerestél de a görög siófokon azaz sartin megtaláltad icon_redface.gif akkor éljen sarti kefalónia kuka icon_twisted.gif HÚÚÚÚÚÚ inkább nem is idegesítem magam tovább
  KissLaszlo | #161290 Üzenet | 2011-05-06 20:40:52 | Re:
papamaci írta:
leenee írta:
Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!

és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.

szerintem jó választás lesz, igaz? icon_smile.gif

Szia csak gratulálni tudok neked hogy Kefalonián nem találtad meg amit kerestél de a görög siófokon azaz sartin megtaláltad icon_redface.gif akkor éljen sarti kefalónia kuka icon_twisted.gif HÚÚÚÚÚÚ inkább nem is idegesítem magam tovább

Na ezt a levelet nem igazán tudom értelmezni icon_rolleyes.gif
  Beszter | #161291 Üzenet | 2011-05-06 20:43:44 |
A "görög feeling"-hez szeretnék hozzászólni!
Én igenis megtaláltam Sartin ezt a hangulatot!!! icon_biggrin.gif
Lehet,hogy valakinek csak az a görög feeling,hogy fehér házacska,kék ablak kerettel ,német,angol nyelven beszélő turistákkal.Én ezt is elfogadom!Ezt azonban megkell fizetni!! icon_sad.gif
De azt ismerjük el,hogy a Sartira utazók X %-a nem "milliókat költök" egy nyaralásra kategóriából kerül ki,ahogy mi magunk sem./beérjük szerényebbel is/ 2003 óta lehet,hogy teljesen el"Siófokosodott",De legalább a hajókiránduláson,vagy a Meteorákhoz menet a buszon igazi GÖRÖG zene szól!!Nem úgy mint Korfun ahol a teljes Nyugat-európai toplistát végighallgattuk, A sznob angolok pedig felállítottak a szálloda egy székéből a görög est közben csupán azért,mert ő angol én pedig magyar vagyok.Ezek után úgy döntöttünk nyaralunk inkább honfitársak között a görög tengerparton , a jól bevált Sartin!!De hát kinek a pap ,kinek a papné.Nekünk SARTI!! icon_razz.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Igenis Jól választott,aki ide fizette be nyaralását.
  Beszter | #161294 Üzenet | 2011-05-06 20:50:02 |
Szia Fate ! Gyerekeknek mennyire jön be a Kalózhajós dolog?? Neve alapján oké,de eddig mindenki csak a koktélokat dícsérte!
Írnál a programról? Nem szívesen keresgélek visszafele. icon_redface.gif icon_redface.gif Egyébként itt is van gyerek ár?
  KissLaszlo | #161297 Üzenet | 2011-05-06 21:07:42 |
Én azt javaslom zárjuk le ezt a vitát!

Mindenkinek más elképzelése van valamiről, mint ahogy valakinek is más az elképzelése mindenről. Ha valaki azt szeretné, hogy mindenki oda menjen ahol valaki jól érzi magát, senki nem szeretne oda menni, ahol mindenki azt szeretné, hogy valaki jól érezze magát icon_rolleyes.gif

Ezt még lehetne tovább fokozni, de semmi értelme icon_sad.gif

Hát irány SARTI icon_biggrin.gif Ahol meg van a fíling icon_biggrin.gif
  KissLaszlo | #161298 Üzenet | 2011-05-06 21:10:45 |
Ez a kalózhajós gyerek téma engem is érdekel, mivel mi is gyerekekkel megyünk
  Papamaci | #161301 Üzenet | 2011-05-06 21:22:26 |
Akkor találd meg Sartin én megtaláltam 1998-ban minden szép és jó volt 2008-ban egy rakás Síofokot találtam de éljen görög no vita
  -törölt nick 12762 | #161304 Üzenet | 2011-05-06 21:48:36 |
beszter írta:
... A sznob angolok pedig felállítottak a szálloda egy székéből a görög est közben csupán azért,mert ő angol én pedig magyar vagyok ...

ezt azért nem kellett volna. mármint hogy fel is állj. icon_confused.gif
  Fate08 | #161309 Üzenet | 2011-05-07 06:52:48 |
Ha jól emléxem akkor a gyerekeknek nem kellett fizetni.(ebben nem vagyok biztos)De ez egy család barát program!
A gyerekek és azok akik nem nagyon tudnak úszni azok kapnak úszó mellényt.
Ezen felül ez egy fürdő túra.Olyan helyeken áll meg a hajó ahol érdemes úszkálni kagylót és tengeri csillagot gyüjteni.
Útba esik a narancs part is és ha valahol szimpatikus a hely akkor addig időznek amíg az ember szeretne pancsolni.
A visszafelé úton lehet látni érdekes természeti képződményeket sziklából. +18 icon_biggrin.gif
És ha szerencsétek van akkor delfineket is láthattok!
Összegezve a gyerekek élvezték az egész utat!Édességgel és üdítővel Ellátnak mindenkit.Korlátlan bor és üdítő fogyasztás és egy ebéd.(szuflaki,czaciki saláta)Amit a hajón készítenek el. Ja! és ki lehet próbálni,h milyen úszni a nyílt tengeren.Eléri a hajó azt a pontot ahol 100 méter a víz mélység és lehet ugrálni a hajórol.
Búvár szemüveget,pipát,béka lábat érdemes vinni!Van "hozd fel a víz alol az üveg bort" játék.Be lehet öltözni kalóznak......nagyjábol ennyi.Remélem kielégítő volt mindenkinek a válasz! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 506 507 508 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu