#1612262011-05-06 08:29:18 Válasz a #161222. hsz-ra
Hát én nem éreztem azt az igazi görög fílinget Sartin. A közértesek morcosak, az éttermesek magyarok. Tényleg olyan, mintha Siófokon lennél, de ennek ellenére nekem tetszett.
Sziasztok,
a Kalózhajós kirándulás hogy működik? A Kalóztanyán lehet jelentkezni a kirándulásra? Vagy esetleg már itthonról is?
Minden nap van kirándulás?
Előre is köszi
Sztem jó választás!
Én éreztem a görög feeling-et!Volt ajándék vacsi után velünk az eladók is kedvesek voltak.Tény ,hogy sok Magyar van kint dehát Magyarok hol nincsenek?
Dettix írta,hogy a kalóztanyán lehet jelentkezni a kirándulásra. tavaly 28 euro/fő volt az ár.Sztem megéri!!!
Emellett nagyon finom koktélok vannak és Sartin a legolcsóbb és a tulajék nagyon kedvesek!
Megkérdeztem a Kalóztanyásokat, hogy mikortól indítanak hajókirándulást, és írták, hogy remélik 2 héten belül. Nem akarom kihagyni ezt az élményt, remélem indulni fog amikor már ott leszünk Már csak 10 nap
Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!
és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.
szerintem jó választás lesz, igaz?
Szia csak gratulálni tudok neked hogy Kefalonián nem találtad meg amit kerestél de a görög siófokon azaz sartin megtaláltad akkor éljen sarti kefalónia kuka HÚÚÚÚÚÚ inkább nem is idegesítem magam tovább
Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!
és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.
szerintem jó választás lesz, igaz?
Szia csak gratulálni tudok neked hogy Kefalonián nem találtad meg amit kerestél de a görög siófokon azaz sartin megtaláltad akkor éljen sarti kefalónia kuka HÚÚÚÚÚÚ inkább nem is idegesítem magam tovább
A "görög feeling"-hez szeretnék hozzászólni!
Én igenis megtaláltam Sartin ezt a hangulatot!!!
Lehet,hogy valakinek csak az a görög feeling,hogy fehér házacska,kék ablak kerettel ,német,angol nyelven beszélő turistákkal.Én ezt is elfogadom!Ezt azonban megkell fizetni!!
De azt ismerjük el,hogy a Sartira utazók X %-a nem "milliókat költök" egy nyaralásra kategóriából kerül ki,ahogy mi magunk sem./beérjük szerényebbel is/ 2003 óta lehet,hogy teljesen el"Siófokosodott",De legalább a hajókiránduláson,vagy a Meteorákhoz menet a buszon igazi GÖRÖG zene szól!!Nem úgy mint Korfun ahol a teljes Nyugat-európai toplistát végighallgattuk, A sznob angolok pedig felállítottak a szálloda egy székéből a görög est közben csupán azért,mert ő angol én pedig magyar vagyok.Ezek után úgy döntöttünk nyaralunk inkább honfitársak között a görög tengerparton , a jól bevált Sartin!!De hát kinek a pap ,kinek a papné.Nekünk SARTI!!
Igenis Jól választott,aki ide fizette be nyaralását.
Szia Fate ! Gyerekeknek mennyire jön be a Kalózhajós dolog?? Neve alapján oké,de eddig mindenki csak a koktélokat dícsérte!
Írnál a programról? Nem szívesen keresgélek visszafele. Egyébként itt is van gyerek ár?
Mindenkinek más elképzelése van valamiről, mint ahogy valakinek is más az elképzelése mindenről. Ha valaki azt szeretné, hogy mindenki oda menjen ahol valaki jól érzi magát, senki nem szeretne oda menni, ahol mindenki azt szeretné, hogy valaki jól érezze magát
Ha jól emléxem akkor a gyerekeknek nem kellett fizetni.(ebben nem vagyok biztos)De ez egy család barát program!
A gyerekek és azok akik nem nagyon tudnak úszni azok kapnak úszó mellényt.
Ezen felül ez egy fürdő túra.Olyan helyeken áll meg a hajó ahol érdemes úszkálni kagylót és tengeri csillagot gyüjteni.
Útba esik a narancs part is és ha valahol szimpatikus a hely akkor addig időznek amíg az ember szeretne pancsolni.
A visszafelé úton lehet látni érdekes természeti képződményeket sziklából. +18
És ha szerencsétek van akkor delfineket is láthattok!
Összegezve a gyerekek élvezték az egész utat!Édességgel és üdítővel Ellátnak mindenkit.Korlátlan bor és üdítő fogyasztás és egy ebéd.(szuflaki,czaciki saláta)Amit a hajón készítenek el. Ja! és ki lehet próbálni,h milyen úszni a nyílt tengeren.Eléri a hajó azt a pontot ahol 100 méter a víz mélység és lehet ugrálni a hajórol.
Búvár szemüveget,pipát,béka lábat érdemes vinni!Van "hozd fel a víz alol az üveg bort" játék.Be lehet öltözni kalóznak......nagyjábol ennyi.Remélem kielégítő volt mindenkinek a válasz!