Teljesen egyetértek azzal amit írtál, aki jól akarja érezni magát, az jól is fogja bárhol. Én sem vagyok egy sznob tipus, aki még a kákán is csomót keres...ha kicsit megsült a kaja az úgy jó, ha azt akarod, hogy úgy legyen jó
Sziasztok!
A jövő héten induló Grandosaknak üzenem, hogy a sofőrökkel beszélgető , mindenkivel haverkodó , görögimádó fazon, aki megkérdezi, hogy ettél-e már fokhagymás nápolyit?- a bigbratyóm Getnó (Jani).
Kérdezzétek meg tőle, hogy Erika hová megy az idén? Lessen már egyszer ő is... Légyszi- légyszi Gingike!
Barátnőm Apukájának a kisbuszával megyünk. Ilyenkor kell v.mi meghatalmazást írni a Papának?[/quote]
Nem tudom, tőlünk nem kérték, csak a macedónok a zöldkártyát, azt a biztosítótól kérjétek ki.
Mondjuk nem árt, ha csináltok egyet, csak valami nemzetközi formát szerezzetek mintának, ami több nyelvű.
Nos, azt hiszem az ilyen hozzáállással lehet igazán jól nyaralni Élvezni kell, hogy az ember kinn van és nem mindenben a rosszat látni. Persze előfordulhatnak bosszantó dolgok, de ha ez ember nem kimondottan ezzel foglalkozik, akkor nem fogja a nyaralását elrontani. Nekem még nem volt olyan, amin ne tudtam volna túl tenni magam