Teljesen egyetértek azzal amit írtál, aki jól akarja érezni magát, az jól is fogja bárhol. Én sem vagyok egy sznob tipus, aki még a kákán is csomót keres...ha kicsit megsült a kaja az úgy jó, ha azt akarod, hogy úgy legyen jó
Sziasztok!
A jövő héten induló Grandosaknak üzenem, hogy a sofőrökkel beszélgető , mindenkivel haverkodó , görögimádó fazon, aki megkérdezi, hogy ettél-e már fokhagymás nápolyit?- a bigbratyóm Getnó (Jani).
Kérdezzétek meg tőle, hogy Erika hová megy az idén? Lessen már egyszer ő is... Légyszi- légyszi Gingike!
Barátnőm Apukájának a kisbuszával megyünk. Ilyenkor kell v.mi meghatalmazást írni a Papának?[/quote]
Nem tudom, tőlünk nem kérték, csak a macedónok a zöldkártyát, azt a biztosítótól kérjétek ki.
Mondjuk nem árt, ha csináltok egyet, csak valami nemzetközi formát szerezzetek mintának, ami több nyelvű.
#1615362011-05-09 22:05:59 Válasz a #161503. hsz-ra
Szia Kiss László!
Nos, azt hiszem az ilyen hozzáállással lehet igazán jól nyaralni Élvezni kell, hogy az ember kinn van és nem mindenben a rosszat látni. Persze előfordulhatnak bosszantó dolgok, de ha ez ember nem kimondottan ezzel foglalkozik, akkor nem fogja a nyaralását elrontani. Nekem még nem volt olyan, amin ne tudtam volna túl tenni magam