Igen megbízható,ha jól tudom holnap már sztrájkolnak... Csak milliókat akarnak.Én se venném rossz néven az bizti... Mán a pénz szállítok is így vannak,egy-kettő, mán meg is szerezte... - és illa-berek.
Megy ez mán itt, mint a hasmenés...
Ui.
Öregapámtól tanútam valamikor, hogy: ahun nincs rend,ott nincs fegyelem,ahun nincs fegyelem,ott nincs rend... Szerintem van benne valami...Ez már kezd érvényes lenni erre a 93 ezer négyzetkilóméterre, most mán elég "régen" óta.Majd megyünk sárkányrepülővel...
Nem kellene komolytalankodnom. Gondolod azt teszem??Tévedsz.
Megjött za akció amire vártunk: Athén egész évben 26 600 Ft.
Majd látom nem vastagított betűkkel: kivéve júni 15 - szeptember -ig.
Na pont akkor amikor mennénk
Vagy lehet hogy újabb akció keretében fogják a nyári időpontokra engedni 30ezerért? Mennyi esélye van ennek??
Mondjuk nem történik semmi, ha nem malév jegyet veszünk, csak persze kényelmesebb lett volna. Mert így Bp-ről Milánóba kéne menni, és onnan Rodoszra és úgy Athénba. Mondjuk így Milánót is láthatnánk.
Úgy néz ki Bécsből fogunk Rodoszra utazni az Aegean Airrel, az egyik kérdésem, hogy ugye megbízható még mindig a társaság?
A másik: este érkezik a gépünk Athénba, és onnan másnap hajnalban indul tovább a gép a szigetre, vagyis lesz jópár óránk bemenni Athénba és nézelődni. DE! A bőrönddel mi legyen? Nem akarjuk vinni.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Van csomagmegőrző? Vagy ahogy megérkezünk a reptérre, rögtön feladhatom a poggyászt? És nem gond, ha én nem csekkolok még be, csak hajnalban?