#1222222009-12-16 22:41:43 Válasz a #122216. hsz-ra
Igen megbízható,ha jól tudom holnap már sztrájkolnak... Csak milliókat akarnak.Én se venném rossz néven az bizti... Mán a pénz szállítok is így vannak,egy-kettő, mán meg is szerezte... - és illa-berek.
Megy ez mán itt, mint a hasmenés...
Ui.
Öregapámtól tanútam valamikor, hogy: ahun nincs rend,ott nincs fegyelem,ahun nincs fegyelem,ott nincs rend... Szerintem van benne valami...Ez már kezd érvényes lenni erre a 93 ezer négyzetkilóméterre, most mán elég "régen" óta.Majd megyünk sárkányrepülővel...
Nem kellene komolytalankodnom. Gondolod azt teszem??Tévedsz.
#1228302010-01-07 20:16:31 Válasz a #122223. hsz-ra
ANNYIRA DÜHÖS VAGYOK A MALÉVRA!!
Megjött za akció amire vártunk: Athén egész évben 26 600 Ft.
Majd látom nem vastagított betűkkel: kivéve júni 15 - szeptember -ig.
Na pont akkor amikor mennénk
Vagy lehet hogy újabb akció keretében fogják a nyári időpontokra engedni 30ezerért? Mennyi esélye van ennek??
Mondjuk nem történik semmi, ha nem malév jegyet veszünk, csak persze kényelmesebb lett volna. Mert így Bp-ről Milánóba kéne menni, és onnan Rodoszra és úgy Athénba. Mondjuk így Milánót is láthatnánk.
#1234682010-01-15 17:26:13 Válasz a #122845. hsz-ra
Sziasztok!
Úgy néz ki Bécsből fogunk Rodoszra utazni az Aegean Airrel, az egyik kérdésem, hogy ugye megbízható még mindig a társaság?
A másik: este érkezik a gépünk Athénba, és onnan másnap hajnalban indul tovább a gép a szigetre, vagyis lesz jópár óránk bemenni Athénba és nézelődni. DE! A bőrönddel mi legyen? Nem akarjuk vinni.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Van csomagmegőrző? Vagy ahogy megérkezünk a reptérre, rögtön feladhatom a poggyászt? És nem gond, ha én nem csekkolok még be, csak hajnalban?