Szia Raven71!Én mindenkinek a véleményére adok,így aztán jól tetted hogy leírtad a tapasztalatodat.Ezt várjuk mindig mikor tudjuk hogy valaki kint van.Tudod több szem többet lát alapon,sok információhoz jut az ember.Én ezt mindenkinek meg köszönöm,mert én amit tudok Nei Poriról az mind innen a fórumról való,de úgy érzem mint ha már nagyon sokat tudnák,pedig még kint se voltam!
Majd ha ott leszel akkor érzed meg a varázsát, mivel mi már sokszor voltunk, minket nem a kaja felfedezése vagy a nagy kirándulások érdekelnek hiszen már mindenhol voltunk és megnéztük, hanem maga a hely a part a tiszta vizü tenger a napsütés a táj látványa huz vissza.
Tavaly is a két hét nyaralás elött már 3 nappal ott voltunk persze sátraztunk és nagyon jo volt,majd átvettük a szobánkat és folytattuk.
Részünkről rendben. Akkor 21-én 9 órakor, bízom benne hogy egy este 9 azaz 21 óra oda megyünk a templomhoz és utána beülhetünk valahova
Csillag60 és Jamasz. Akkor ez a legutolsó info
Ott találkozunk.
Nekünk is megfelel 21-én! Azért azt még tisztázzuk ez délelőtt 9 óra vagy este 21 óra! Nekünk még át kell menni, mert mi Platamonba leszünk, de addig felfedezzük Neo Porit!!
Sziasztok!
Természetesen este 9 óra! Ja és helyi idő szerint!!!!
Ja és a templom fő bejáratánál találkozzunk!!
A platon is nagyon jó!! Nagyon jókat ettünk ott tavaly oda is mehetünk...
Vagy még van egy hely lenn a parton csak nem tudom a nevét! De ott van a kedvenc görög pincérem...Olyan szép szemei vannak:)))
Ja! Aki kérdezte az Alfa sz.marketet! Kinn minden szuper market és van egy pár Alfa is! De igazából ezekben a boltokban majdnem minden egy árban van!
Eramama sajnálom,hogy nem találkozunk! Legfeljebb jövőre összeszervezzük)) Vagy marad Szegeden az Acapella cukrázda a Kárászon:))
Már csak az lenne a legjobb ha felhőtlen lenne az öröm.....((
Ok Myloo, ha hazajöttetek találkozzunk egy fagyira meg egy kis mismásra az Acapella teraszán. Egyeztetünk időpontot, nagyon jó nyaralást kívánok Nektek és Mindenkinek, akik utánunk jönnek! Hétfőn nem jön senki ??(