Szia Raven71!Én mindenkinek a véleményére adok,így aztán jól tetted hogy leírtad a tapasztalatodat.Ezt várjuk mindig mikor tudjuk hogy valaki kint van.Tudod több szem többet lát alapon,sok információhoz jut az ember.Én ezt mindenkinek meg köszönöm,mert én amit tudok Nei Poriról az mind innen a fórumról való,de úgy érzem mint ha már nagyon sokat tudnák,pedig még kint se voltam!
#1688672011-07-06 19:17:00 Válasz a #168862. hsz-ra
Majd ha ott leszel akkor érzed meg a varázsát, mivel mi már sokszor voltunk, minket nem a kaja felfedezése vagy a nagy kirándulások érdekelnek hiszen már mindenhol voltunk és megnéztük, hanem maga a hely a part a tiszta vizü tenger a napsütés a táj látványa huz vissza.
Tavaly is a két hét nyaralás elött már 3 nappal ott voltunk persze sátraztunk és nagyon jo volt,majd átvettük a szobánkat és folytattuk.
Részünkről rendben. Akkor 21-én 9 órakor, bízom benne hogy egy este 9 azaz 21 óra oda megyünk a templomhoz és utána beülhetünk valahova
Csillag60 és Jamasz. Akkor ez a legutolsó info
Ott találkozunk.
Nekünk is megfelel 21-én! Azért azt még tisztázzuk ez délelőtt 9 óra vagy este 21 óra! Nekünk még át kell menni, mert mi Platamonba leszünk, de addig felfedezzük Neo Porit!!
#1688862011-07-06 21:00:18 Válasz a #168876. hsz-ra
Sziasztok!
Természetesen este 9 óra! Ja és helyi idő szerint!!!!
Ja és a templom fő bejáratánál találkozzunk!!
A platon is nagyon jó!! Nagyon jókat ettünk ott tavaly oda is mehetünk...
Vagy még van egy hely lenn a parton csak nem tudom a nevét! De ott van a kedvenc görög pincérem...Olyan szép szemei vannak:)))
Ja! Aki kérdezte az Alfa sz.marketet! Kinn minden szuper market és van egy pár Alfa is! De igazából ezekben a boltokban majdnem minden egy árban van!
Eramama sajnálom,hogy nem találkozunk! Legfeljebb jövőre összeszervezzük)) Vagy marad Szegeden az Acapella cukrázda a Kárászon:))
Már csak az lenne a legjobb ha felhőtlen lenne az öröm.....((
#1688932011-07-06 21:42:32 Válasz a #168886. hsz-ra
Ok Myloo, ha hazajöttetek találkozzunk egy fagyira meg egy kis mismásra az Acapella teraszán. Egyeztetünk időpontot, nagyon jó nyaralást kívánok Nektek és Mindenkinek, akik utánunk jönnek! Hétfőn nem jön senki ??(