Szia Ratio! Kismotor az biztos hogy helyben kölcsönözhetõ a faluban, autót azt Paráliáról béreltek.Sõt voltak akik onnan béreltek mocit is mert ott olcsóbb volt.Aztán mikor visszavitték, akkor stoppal, vagy taxival visszajöttek Makrira.
Ratio | #59372 | 2008-05-05 20:36:40 | Válasz a #59369. hsz-ra
Igen és is így gondoltam
Nehogy valaki rajtunk keresse Makrigialoson az autókölcsönzõt
Na na:) 4 év óta viszont már fejlõdhetett annyit, hogy autót is lehet kölcsönözni nem csak motort:)
Ratio | #59397 | 2008-05-06 06:43:33 | Válasz a #59378. hsz-ra
Igen, de mi itt voltunk tavaly és tavaly elõtt is
És tény, hogy 1 év alatt is akkorát fejlõdött, hogy a parti részre alig lehetett ráismerni, de nem hiszem, hogy a mozgás szabadságának növelése a céljuk közt lenne.
Köszi a válaszokat. Remélem minden nyitva lesz, és Theszalonikibe is el tudunk jutni majd. Amúgy a Villa Theodora-ban fogunk megszálni. Remélem jó lesz.
Itt szemben voltak a tavernáknál fák (szinte kis erdõ az a 2-4 sor), azt is kivágták és szépen kiemelték a tavernákat. Valószínûleg ezek is tovább szépültek...
Makrigialos nekem is tetszett. Szeptemberben jártam ott, itt van néhány kép.
Makrigialos
Ratio | #59581 | 2008-05-07 07:53:02 | Válasz a #59551. hsz-ra
Igen, én is ebben bízom, hiszen a képeken is látszik, hogy a parton, ahol a lámpák vannak régen voltak pálmák, most meg nem. Remélem az út túloldalára telepítenek!
Nekem is hangulatosabb volt a fákkal a part, de Makrigialos így is szép nekem! Nagyon örülök, hogy ismét láthatom!!!
Ágni! A Te fotóid is szépek, már láttam a múltkor is õket. Ezek a Pydna Beach-en készültek, igaz? Nem bent a központi strandon.
Mindig ide jártunk át strandolni! A tavernát nem ismerem annyira, mi csak frappézni ültünk be néha, de a part az tetszett.