Szia Ratio! Kismotor az biztos hogy helyben kölcsönözhetõ a faluban, autót azt Paráliáról béreltek.Sõt voltak akik onnan béreltek mocit is mert ott olcsóbb volt.Aztán mikor visszavitték, akkor stoppal, vagy taxival visszajöttek Makrira.
Igen, de mi itt voltunk tavaly és tavaly elõtt is
És tény, hogy 1 év alatt is akkorát fejlõdött, hogy a parti részre alig lehetett ráismerni, de nem hiszem, hogy a mozgás szabadságának növelése a céljuk közt lenne.
Köszi a válaszokat. Remélem minden nyitva lesz, és Theszalonikibe is el tudunk jutni majd. Amúgy a Villa Theodora-ban fogunk megszálni. Remélem jó lesz.
Itt szemben voltak a tavernáknál fák (szinte kis erdõ az a 2-4 sor), azt is kivágták és szépen kiemelték a tavernákat. Valószínûleg ezek is tovább szépültek...
Igen, én is ebben bízom, hiszen a képeken is látszik, hogy a parton, ahol a lámpák vannak régen voltak pálmák, most meg nem. Remélem az út túloldalára telepítenek!
Nekem is hangulatosabb volt a fákkal a part, de Makrigialos így is szép nekem! Nagyon örülök, hogy ismét láthatom!!!
Ágni! A Te fotóid is szépek, már láttam a múltkor is õket. Ezek a Pydna Beach-en készültek, igaz? Nem bent a központi strandon.
Mindig ide jártunk át strandolni! A tavernát nem ismerem annyira, mi csak frappézni ültünk be néha, de a part az tetszett.