sziasztok,
mi szombat reggel jöttünk meg, és zömmel helyben kerestünk szállásokat. néhány példa:
kastrakiban (meteóráknál) 2-3 ágyas szoba fürdõszobával: 30 euro - itt 1 éjszakát voltunk, az ágyból néztük a homokkõsziklákat.
olympiában: 45 euro volt a szállodai szoba reggelivel, 1 éjszaka, 2 fõre, bõséges volt a reggeli is, és volt ingyen net lehetõség, bár csak 10 percet ültünk a gép elõtt kb.
a peloponnészoszon, githio mellett mavrovouniban: közvetlen tengerparti 2fõs stúdió bazinagy terasszal és konyhasarokkal, napi takarítással, 3 naponta ágynemû és törölközõ cserével 35 eur/éj. a tengert láttuk evés, mosogatás, ébredés, fürdés és még hadd ne mondjam mi közben. a másik oldalról a kis lakás olivaligetre és hegyekre nézet, az sem volt olyan nagyon rossz.
poros szigetén 3 éjszakát töltöttünk, szintén közvetlen tengerparti 3 ágyas stúdió, csónakkikötõre és citrulsligetre nézõ, 25 eur/éj.
mindegyik szállást úgy találtuk, hogy bementünk egy szimpatikusnak tûnõ helyre, megkérdeztük mennyi, mondták az árat mi meg mondtuk hogy ok, kb 3 percet vett igénybe a keresés - vagy még annyit sem.
Egyikkel sem!
Szeptemberben kimész, a fél falu már üres, olyan apartmant keresel és választasz, amilyet akarsz, és jóval olcsóbb lesz, mint ha irodánál foglalod. Ja és beletelik kb. 5 percbe, amíg lesz szállásod. (Ha válogatós vagy akkor lehet belõle 15 perc is. )
Tudtok nekem szállást ajánlani Makrigialoson? Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy nem kell aggódni, kiérünk, és simán lehet szállást találni bárhol...de én ezt kicsit kétkedve fogamdo....inkább tájékozódom!
Breki1!
Elnézést, rosszul emlékeztem; 50 Euro/szoba/nap! Van vízparti apartman is, az olcsóbbak a hegyoldalon vannak. Csak a példa kedvéért egy hotel (van apartmanja is) és egy apartmanház a vízparton (nem jártam még bennük!): http://www.nellys-hotel.gr/ - http://www.mari-tolo.gr/
Breki1!
Ajánlatot kell kérni! Csak annyit tudok még segíteni, hogy júniusban az általam ismert közvetlen vízparti szállodákban a legocsóbb szoba reggelivel 55 Euro/szoba/nap; ugyanez itthoni irodánál közel másfélszerese (szándékosan nem akarok konkrét példát mondani).