#2130392014-02-04 13:20:48 Válasz a #213031. hsz-ra
a fb-on van egy nemreg alakult csoport, Gorog orszagrol magyarul -turizmus, nyaralas, szallas. Ott is erdeklodhettek kiado apartmanok irant. Magyarul, termeszetesen. Nagyon sok Gorog orszagban elo magyar van, mindenfele, ugyhogy biztos tudnak segiteni.
#2130462014-02-04 15:00:37 Válasz a #213034. hsz-ra
rollo!
gmail-es címről írok, a tárgyhoz beírtam, hogy érdeklődés studió után, gondoltam lássa, hogy nem spamet kapott.
De hatástalan.
tényleg egyetlen egy válaszolt vissza, a többi helyről semmi.
Volt, hogy már két levelet is írtam az egyik szállásnak, de semmi.
Pontikos, tudom, rosszul fogalmaztam, nyilván nem így gondoltam.
nem ezekkel, hanem velük.
Már mi is ezen elmélkedtünk, hogy ők görögök, nem olyan tempóban élnek, mint mi, hátha csak ez lehet a baj.
Gondoltunk arra is, hogy elvégre még csak január van, de közben meg a bookingon szinte már nincs üres hely, legalábbis ezt mutatják és ezért nem értettük.
Köszönöm a válaszokat, akkor várok türelmesen, néha még írok nekik még egy levelet, majd meglátjuk.
#2130482014-02-04 15:06:07 Válasz a #213046. hsz-ra
hm, értem. azért ez fura. ennyire rossz arányokkal nem nagyon találkoztam még. akkor tényleg bombázzad őket, legrosszabb esetben marad a bookingos foglalás. de be kell nekik indulni sztem hamarosan.
#2130492014-02-04 15:20:29 Válasz a #213048. hsz-ra
Mi is úgy vagyunk vele, hogy legrosszabb esetben marad a bookingos foglalás. Szállásunk végül is már van, csak gondoltam hátha találunk valami jobbat.
Akkor még nem adom fel, próbálkozom tovább.
A Bookingról még annyit, hogy amikor írják, hogy 1-2 vagy 3 szoba maradt, nos ez így nem biztos, hogy igaz...
Egy érdekes cikket tudsz olvasni a Booking-ról.
Még én is várok egy helyről választ, aki eddig a Facebook-on már írt...
Nekem is volt pár olyan címem, ahonnan ~egy hét múlva írtak.
Még egy pár tipp:
-viszonylag jól lehet használni a Google Maps-ot is a hotelek keresésekor.
-pár oldal, ahol még tudsz szállásokra keresni: WIW, Travel Page, Online Hotel Bookings.
Ez érdekes cikk volt, valóban. Megéri a pénzét a booking is.
Ez amúgy biztos, hogy így van, mármint, hogy nem jelent semmit, ha bookingon azt írják, hogy már csak 1 szoba van kiadó.
Ugyanis az az egy szem szálláshely, aki válaszolt nekem eddig, valamelyik oldalon úgy szerepelt, hogy nincs foglalható szoba arra az időszakra. Erre ő még tudott volna adni nekünk 4 szobát is.
Szerintem nyugodtan lehet még próbálkozni attól függetlenül, hogy mit írnak a bookingon.
Az ismerősöm azt mondta, hogy tavaly júliusban rengeteg üres apartman volt kiadó, csak hát nem mindegyik van fent a neten.
Foglalás nélkül nem merünk elindulni, válogatni pedig csak a netes kínálatból tudunk.
Ezeket az oldalakat nem ismerem, köszi, ezeken is teszek egy próbát.
#2130582014-02-04 16:24:12 Válasz a #213056. hsz-ra
Szia!
Én rendszeresen foglalok a Booking.com-nál, s a visszaigazolásban megkapom az elérhetőségeket is (telefon, email). Biztosan van egy meccs a szállodával, de tapasztalatom szerint a kicsik csak egy-két szobát adnak el így, a többit közvetlenül. Ezért van, hogy az jelenik meg, hogy már csak egy szoba van; igen, a Booking.com-nál, de amúgy lehet több is. Ahol az idén rendeltem (német területen), a foglalásom után két helyen is az jelent meg, hogy arra a napra nincs szabad szoba, tehát csak egy volt...
Köszönöm, aranyos vagy! De csak ilyen pici betűvel örülsz nekem? Régen "beszéltünk".
Mi is erre a megállapításra jutottunk, hogy ez lehet a háttérben.
Meglátásom szerint, ha kikerüljük a bookingot, még egyezkedni is lehet a tulajjal és lehet, hogy még olcsóbban hozzájuthatunk a szálláshoz.
Én mindig utazási irodával utaztam eddig, nekem ez az első "élményem" a saját foglalással. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire könnyen és egyszerűen megy a bookingon keresztül.
Azóta kaptam egy másik választ, már 2 a 7-ből. Alakul.
#2130792014-02-05 10:40:50 Válasz a #213078. hsz-ra
Ezt én is észrevettem. Kaptunk egy jónak mondható árajánlatot, de a társaságból volt, akinek még ez is sok volt, próbáltam kicsit még levinni az árat, de nem ment.
De főszezonban a városközpontban, vízpartnál 30 euró/apartman ár szerintem nagyon jónak számított.
#2130802014-02-05 10:45:07 Válasz a #213077. hsz-ra
ez az első saját szervetésed? tök jó, h ilyen bátor vagy, hajrá! )
az, h a bookingos árakból lehet-e alkudni abszolút helyszín függő, nekem volt már, h sikerült, volt már, h nem (viszont az is igaz, h eddig csak görögországban sikerült!)
egyébként a bookingon kívül sok ilyen oldal van még. érdemes azokat is megnézni, mert a booking átlagára eléggé megemelkedett az utóbbi időben, így elképzelhető, h másutt ugyanazt a szállást picikét olcsóbban is megkapod.
felsorolásuk helyett inkább két oldalt ajánlok: érdemes használni a trivago.hu-t, vagy a webbair.hu-t, ezeken sok szállásoldal ajánlatát hasonlítják össze, így segíthetnek megtalálni a legolcsóbb árat (mondom, ugyanarra a szállásra), majd ha választasz vmit akkor átnavigálnak a megfelelő oldalra.
venere.com, otel.com, hotelscombined.com, travelrepublic.com, stb., stb.
#2130812014-02-05 10:53:35 Válasz a #213079. hsz-ra
Ez így van... Ha esetleg mégis a Booking.com-nál kötsz ki, legyél körültekintő, mert eltérőek a feltételek, nehogy elnézz valamit!
(Az árra a Booking.com garanciát vállal, azaz, ha ugyanazt, ugyanakkorra, ugyanolyan feltételekkel másutt olcsóbban megtalálod, akkor ők is odaadják ugyanannyiért; lásd szabályzat!)