Szia Medi!
Koroni nagyon is érdekel és nem futó látogatás erejéig, hanem jól bejárkálni a kis utcákat, este is bemehetünk oda, hiszen Finikoundához közel van. Hogy jobban leírjam, miért nem akarok ott lakni, mert én nem szeretem, ha a szállásom erkélyén állva más házakat látok. Azt szeretjük, ha kicsit kintebb esik a szállás a házaktól, egy nagy zöld, virággal teli kertbe és odébb a város zajától, hogy este, ha kiülünk az erkélyre, a természetet érezzük magunk körül, a nyílt csillagos eget, a kabócákat...Koroniba annyit mehetek a 4 nap alatt, míg a közelben vagyok, amennyit csak jól esik, de ott lakni nem akarok.
Nem semmi, hogy a képeden a Tajgethosz csúcsai még havasak!
Mediterraneo | #124935 | 2010-01-31 19:08:33 | Válasz a #124932. hsz-ra
Szia Andi,
Akkor jó, ha Koronit is beiktatod. Igazad van, kevés jó szállás van Koroniban. Nekünk jutott belőle, mert november közepén voltunk. Ezért aztán a Tajgetosz MÁR havas
És tény, hogy a környéken számos kertes házban kínálnak szállást.
Tetszik, hogy ilyen közel van a tengerhez a terasz... nem lett néha vizes a lábatok? Van a szállásról is képed? Vagy valami elérhetőség? Vagy hogy kb. merrefelé lehet megtalálni? Vagy egyáltalán, Koroni melyik részén érdemes majd szállást keresni?
51 Euro a mi szezonunkban, két hálószoba és komplett berendezett ház. Ha azokkal mennénk, akikkel Mexikóban is nyaraltunk, nagyon jó lenne...Négyen feleződve az összeg, nevetségesen olcsó.
Igen, ezen én is filózok, hogy 2-nek is kiadják-e...de ami miatt nem nyerő, ez utazási irodán keresztül van. Miáék is foglaltak náluk a Mánin szállást, aztán lemondtál és az x % előleget nemkapták vissza. A magánúton elérhető szállások érdekelnek csak. Sajnos. Kár, ez nekem nagyon tetszett.
Mediterraneo | #124943 | 2010-01-31 19:30:10 | Válasz a #124937. hsz-ra
szia Verka!
Valahol megvan az elérhetőség, megkeresem nektek!
A lábunk nem lett vizes - hovemberben ez nagy öröm , viszont az ajtó igen. És hát jó volt az ágyból a tengerre nézni...
Na ez az, ami miatt én is imádom (és keresem) az ilyen vízparti szállásokat... Meg azért, mert folyamatosan lehet hallani a tengert... nem csak látni...
Megköszönném, ha az elérhetőséget meg tudnád adni. Meg valami képed nincsen még magáról a szállásról is?
Nekem nem kell, hogy vízparti legyen.
Most éppen ebbe szerelmesedtem bele, (vigyázz. árak per fő értendőek, de még így is csak 40 per éj!!!):
http://www.fewo-direkt.de/Grie....._id=141839
Nem rossz ez sem! Jókat találsz! A végén még az lesz, hogy annyira beleszeretek valamelyikbe, hogy képes leszek előre lefoglalni! )) (Pl. ha Medi tudna még képet mutatni az övékről és meglenne az elérhetőség... )
Nálam az mindent visz, ha közvetlen vízparti. Szeretem azt, hogy ha reggel felkelek, akkor a tengert látom és hallom... De az is nagyon-nagyon tetszik, ha egy hegyoldalban van, ahonnan szép panoráma van a messzeségben lévő tengerre... ezért lelkesedtem annyira a finikoundaiért, amit mutattál...
Nekem az utóbbi verzió jobban bejön, olívaligetes hegyoldalban, ha rálátni a tengerre, mint közvetlen a tengerparton. Leginkább a magány, az elzártság kell nekem belőle, hogy csak mi vagyunk és a természet. Az utolsónak már írnék is, hiszen éppen júni 10-ig foglalt, nekünk meg akkortól kellene...ha nem ragaszkodnék annyira Finikoundához!!