Szia Medi!
Koroni nagyon is érdekel és nem futó látogatás erejéig, hanem jól bejárkálni a kis utcákat, este is bemehetünk oda, hiszen Finikoundához közel van. Hogy jobban leírjam, miért nem akarok ott lakni, mert én nem szeretem, ha a szállásom erkélyén állva más házakat látok. Azt szeretjük, ha kicsit kintebb esik a szállás a házaktól, egy nagy zöld, virággal teli kertbe és odébb a város zajától, hogy este, ha kiülünk az erkélyre, a természetet érezzük magunk körül, a nyílt csillagos eget, a kabócákat...Koroniba annyit mehetek a 4 nap alatt, míg a közelben vagyok, amennyit csak jól esik, de ott lakni nem akarok.
Nem semmi, hogy a képeden a Tajgethosz csúcsai még havasak!
#1249352010-01-31 19:08:33 Válasz a #124932. hsz-ra
Szia Andi,
Akkor jó, ha Koronit is beiktatod. Igazad van, kevés jó szállás van Koroniban. Nekünk jutott belőle, mert november közepén voltunk. Ezért aztán a Tajgetosz MÁR havas
És tény, hogy a környéken számos kertes házban kínálnak szállást.
#1249372010-01-31 19:14:28 Válasz a #124935. hsz-ra
Szia Medi!
Tetszik, hogy ilyen közel van a tengerhez a terasz... nem lett néha vizes a lábatok? Van a szállásról is képed? Vagy valami elérhetőség? Vagy hogy kb. merrefelé lehet megtalálni? Vagy egyáltalán, Koroni melyik részén érdemes majd szállást keresni?
51 Euro a mi szezonunkban, két hálószoba és komplett berendezett ház. Ha azokkal mennénk, akikkel Mexikóban is nyaraltunk, nagyon jó lenne...Négyen feleződve az összeg, nevetségesen olcsó.
Igen, ezen én is filózok, hogy 2-nek is kiadják-e...de ami miatt nem nyerő, ez utazási irodán keresztül van. Miáék is foglaltak náluk a Mánin szállást, aztán lemondtál és az x % előleget nemkapták vissza. A magánúton elérhető szállások érdekelnek csak. Sajnos. Kár, ez nekem nagyon tetszett.
Na ez az, ami miatt én is imádom (és keresem) az ilyen vízparti szállásokat... Meg azért, mert folyamatosan lehet hallani a tengert... nem csak látni...
Megköszönném, ha az elérhetőséget meg tudnád adni. Meg valami képed nincsen még magáról a szállásról is?
Nekem nem kell, hogy vízparti legyen.
Most éppen ebbe szerelmesedtem bele, (vigyázz. árak per fő értendőek, de még így is csak 40 per éj!!!):
http://www.fewo-direkt.de/Grie....._id=141839
#1249512010-01-31 19:44:16 Válasz a #124947. hsz-ra
Nem rossz ez sem! Jókat találsz! A végén még az lesz, hogy annyira beleszeretek valamelyikbe, hogy képes leszek előre lefoglalni! )) (Pl. ha Medi tudna még képet mutatni az övékről és meglenne az elérhetőség... )
Nálam az mindent visz, ha közvetlen vízparti. Szeretem azt, hogy ha reggel felkelek, akkor a tengert látom és hallom... De az is nagyon-nagyon tetszik, ha egy hegyoldalban van, ahonnan szép panoráma van a messzeségben lévő tengerre... ezért lelkesedtem annyira a finikoundaiért, amit mutattál...
Nekem az utóbbi verzió jobban bejön, olívaligetes hegyoldalban, ha rálátni a tengerre, mint közvetlen a tengerparton. Leginkább a magány, az elzártság kell nekem belőle, hogy csak mi vagyunk és a természet. Az utolsónak már írnék is, hiszen éppen júni 10-ig foglalt, nekünk meg akkortól kellene...ha nem ragaszkodnék annyira Finikoundához!!