Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 54 55 56 ... 104 105 106   >
Üzenet
  Timba | #60102 Üzenet | 2008-05-12 09:17:01 |
Napsugaras jóreggelt minden kedves utazónak! Látjátok, már csak 28-nap, és utra kelünk.Mindent kigyüjtöttem Makrigialosról,és remélem hogy a jóidõ is megjön hozzá.Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.
  Josza2 | #60126 Üzenet | 2008-05-12 16:04:39 |
timba írta:
....Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.

Szia Timba!
Én is nagyon szeretem ezt a fórumot. Jó érzés egy ilyen közösség tagjának lenni. A mai személytelen kegyetlen és rohanó világban sokat számít még a jó szó is. Rengeteg nagyszerû embert ismertem meg itt, akiket nagyon megszerettem és ismeretlen ismerõsként barátokká váltunk.
Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.
Nem sokára csomagolunk. Addig, míg nem indulunk lassan, ha elmentünk, gyorsan fog menni az idõ. Azért Te se soká indulsz. 28 nap nem olyan sok.
Makrigialos nekünk is késõbbi utazási célpontunk. Már többször el akartunk oda menni, de mindig közbejött valami.
Üdv: Josza
  Timba | #60148 Üzenet | 2008-05-12 19:27:22 | Válasz a #60126. hsz-ra Előzmény #60126
josza irta:

Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.

Hát igen ,az utolsó honap is nehéz nemcsak az utolsó napok,de a legnehezebb visszajönni.Majd megirom milyen Makrigialos elõszezonban,és azután,megnézem Szantorinit utószezonban,ha jókat irsz a szigetrõl. icon_lol.gif icon_lol.gif

Üdv: Timba

Josza2 | #60244 Üzenet | 2008-05-13 14:23:36 | Válasz a #60148. hsz-ra Előzmény #60148
Szia Timba!
Akkor szerintem õsszel cseréljünk. Az már biztos, hogy valami Görögország biztos lesz nekünk õsszel is.
Ha túl sokáig nem megyünk elvonási tüneteink lesznek. icon_wink.gif
  H.apci | #60256 Üzenet | 2008-05-13 15:10:40 | Re:
josza2 írta:
...Az már biztos, hogy valami Görögország biztos lesz nekünk õsszel is...

Mi az, hogy "valami Görögország"!? icon_evil.gif Be lesz hûtve a sör Toloban; nehogy már egyedül kelljen meginnom! icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_redface.gif icon_wink.gif
  Timba | #60289 Üzenet | 2008-05-13 19:04:45 | Válasz a #60256. hsz-ra Előzmény #60256
Sziasztok icon_lol.gif icon_lol.gif hát valami biztos lesz,még elsementünk,megsemjöttünk, icon_lol.gif icon_lol.gif ,de máris utra kelünk!!Benne vagyok minden jóban,kaja Makrigialoson sör Toloban vagy Santorinin,csak hütsétek ne hogy meleg legyen. icon_lol.gif icon_lol.gif

üdv:Timba
  Josza2 | #60293 Üzenet | 2008-05-13 19:28:00 | Válasz a #60289. hsz-ra Előzmény #60289
Ez egy meglehetõsen heddonista
társaság. Illik Görögországhoz! icon_lol.gif icon_wink.gif icon_rolleyes.gif icon_cool.gif
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk és ezt nagyon meg akarjuk ünnepelni az általunk imádott Görögországban.
Az a tervünk, hogy újra összeházasodunk. Most szervezzük a dolgot, hogy hol és hogy lehet ezt nyélbe ütni. Ettõl függ, hogy hova fogunk utazni?
  Timba | #60296 Üzenet | 2008-05-13 19:39:27 | Válasz a #60293. hsz-ra Előzmény #60293
Hát ezek nagyon jó tevek icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif minden ut görögbe vezet a szülinapom szept az 50. et Zakhyntoson ünnepeltük.A lányomnak Pargan kérték meg a kezét, Krétára ment nászutra, icon_lol.gif hát egyértelmüen az unokám imádja az országot sajnos most nem tudom hozni,de megigértem neki a köv utra viszem.Makrigialoson ünnepeljük a férjem szüli napját.Ma lett 52 de csak ott ünneplünk. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Juhi | #60299 Üzenet | 2008-05-13 19:46:26 | Válasz a #60293. hsz-ra Előzmény #60293
Szia josza!
Már meséltél a Zorbas bulin is a tervetekrõl, n agyon drukkolok, hogy sikerüljön. icon_lol.gif
Ha mind ez szeptember végén jönne össze, még találkozhatnánk is, akkor mi Stavrosban leszünk, majd Athén, és Toló.
  Debi81 | #60300 Üzenet | 2008-05-13 19:47:21 |
Húúú ez engem is érdekel...Mi ugyan elõször szeretnénk összeházasodni, de nézegettük már a tengerparti esküvõket.Állítólag Korfun is van ilyen lehetõség, csak elõtte sok-sok papírmunkával jár...majd talán jövõre:)
Mindenesetre gratulálok, és még sok- sok boldog évet kívánok Nektek:)
  Josza2 | #60304 Üzenet | 2008-05-13 19:50:34 | Válasz a #60296. hsz-ra Előzmény #60296
Kedves Timba!
Isten éltesse kedves férjed-uradat fennállása 52-dik évfordulóján. Kellemes buzukis, úzós, retzinás, sörös tavernás, tengerparti ünneplést kívánok Makrigialoson. icon_lol.gif icon_wink.gif icon_exclaim.gif
Josza
  H.apci | #60308 Üzenet | 2008-05-13 20:02:45 | Re:
josza2 írta:
társaság. Illik Görögországhoz! icon_lol.gif icon_wink.gif icon_rolleyes.gif icon_cool.gif
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk és ezt nagyon meg akarjuk ünnepelni az általunk imádott Görögországban.
Az a tervünk, hogy újra összeházasodunk. Most szervezzük a dolgot, hogy hol és hogy lehet ezt nyélbe ütni. Ettõl függ, hogy hova fogunk utazni?

Ezt nem teheted! icon_eek.gif Hol lehetne ezt romantikusabban, mint Toloban a kis szigeten a kápolnában (ha megengedik icon_confused.gif) A helyi lányok biztos tudnak segíteni! icon_razz.gif Emiatt átszervezném az utamat, még nem késõ! icon_wink.gif icon_lol.gif

Timba | #60311 Üzenet | 2008-05-13 20:17:34 | Válasz a #60304. hsz-ra Előzmény #60304
Kedves Josza2

társaság. Illik Görögországhoz!
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk.

Köszönöm a jó kivánságaidat. Igérem a felkérésednek eleget fogunk tenni Makrigialoson.Esküvödhöz gratulállok,én már régen túl vagyok az ezüstön,de még mindig nemtudom a nejem mitrak a reggeli kávémba icon_rolleyes.gif ,neked már,sikerült kinyomozni,hogy mit kapsz?? icon_lol.gif icon_lol.gif

üdvözöl:Jana-Timba
  Cilla | #60321 Üzenet | 2008-05-13 21:10:35 |
debi81 írta:
Húúú ez engem is érdekel...Mi ugyan elõször szeretnénk összeházasodni, de nézegettük már a tengerparti esküvõket.Állítólag Korfun is van ilyen lehetõség, csak elõtte sok-sok papírmunkával jár...majd talán jövõre:)

Szia!
Bocsánat, ez most off icon_redface.gif , de itt írtad, és errõl olvastam az indexen:
Esküvõ: nem egyszerû, de megéri. Hivatalos, itthon is elfogadott.
1. Anyakönyvi kivonatok, ezeket bevinni a PMH-hoz, aki kiadja a házasodási engedélyt. Utlevelet vigyetek, az utlev szám is benne legyen a pmh-s papírban. Érvényességre figyelni!
2. Ezeket (akvi kiv-k+igazolás amit majd postán kaptok meg 30+ nap!) apostillal elláttatni a küm-ban. (vhol a Batyi mellett az Iker-ben)
3. Görög követségen fordíttatni, hitelesíttetni. (7ker, pár nap alatt megvan)
4. Kiküldeni. (az akvi kiv-k kint maradnak végleg!!!)
5. Esküvõ.
6. Esküvõi igazolást magyarra fordíttatni, hitelesíttetni. (offinál csináltattam, de k*cs*g banda, elrontották, vissza kellett küldeni, kérdezd meg, ha lehet, akkor a görög követséggel fordíttatni, gyorsabbak, normálisabbak)
7. Papírok PMH bead, majd 1-2 hónap múlva magyar házassági kiv. megérkez.
(~március-április volt a papírügyintézés, júliusban esküvõ, szept-dec a honosítás)
(~70-80 eft csak a papírmunka)
Hát csak rajta! icon_wink.gif icon_smile.gif
  Debi81 | #60323 Üzenet | 2008-05-13 21:24:09 |
Köszönöm!Én a Tensi tours honlapján olvastam.De ha netán Makrigialoson is szerveznek oda megyünk:)
Nem tudnám megmondani miért, de valahogy Makrigialos a szívem csücske marad....
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 54 55 56 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu