Napsugaras jóreggelt minden kedves utazónak! Látjátok, már csak 28-nap, és utra kelünk.Mindent kigyüjtöttem Makrigialosról,és remélem hogy a jóidõ is megjön hozzá.Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.
....Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.
Szia Timba!
Én is nagyon szeretem ezt a fórumot. Jó érzés egy ilyen közösség tagjának lenni. A mai személytelen kegyetlen és rohanó világban sokat számít még a jó szó is. Rengeteg nagyszerû embert ismertem meg itt, akiket nagyon megszerettem és ismeretlen ismerõsként barátokká váltunk.
Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.
Nem sokára csomagolunk. Addig, míg nem indulunk lassan, ha elmentünk, gyorsan fog menni az idõ. Azért Te se soká indulsz. 28 nap nem olyan sok.
Makrigialos nekünk is késõbbi utazási célpontunk. Már többször el akartunk oda menni, de mindig közbejött valami.
Üdv: Josza
Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.
Hát igen ,az utolsó honap is nehéz nemcsak az utolsó napok,de a legnehezebb visszajönni.Majd megirom milyen Makrigialos elõszezonban,és azután,megnézem Szantorinit utószezonban,ha jókat irsz a szigetrõl.
Szia Timba!
Akkor szerintem õsszel cseréljünk. Az már biztos, hogy valami Görögország biztos lesz nekünk õsszel is.
Ha túl sokáig nem megyünk elvonási tüneteink lesznek.
Sziasztok hát valami biztos lesz,még elsementünk,megsemjöttünk, ,de máris utra kelünk!!Benne vagyok minden jóban,kaja Makrigialoson sör Toloban vagy Santorinin,csak hütsétek ne hogy meleg legyen.
Ez egy meglehetõsen heddonista
társaság. Illik Görögországhoz!
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk és ezt nagyon meg akarjuk ünnepelni az általunk imádott Görögországban.
Az a tervünk, hogy újra összeházasodunk. Most szervezzük a dolgot, hogy hol és hogy lehet ezt nyélbe ütni. Ettõl függ, hogy hova fogunk utazni?
Hát ezek nagyon jó tevek minden ut görögbe vezet a szülinapom szept az 50. et Zakhyntoson ünnepeltük.A lányomnak Pargan kérték meg a kezét, Krétára ment nászutra, hát egyértelmüen az unokám imádja az országot sajnos most nem tudom hozni,de megigértem neki a köv utra viszem.Makrigialoson ünnepeljük a férjem szüli napját.Ma lett 52 de csak ott ünneplünk.
Szia josza!
Már meséltél a Zorbas bulin is a tervetekrõl, n agyon drukkolok, hogy sikerüljön.
Ha mind ez szeptember végén jönne össze, még találkozhatnánk is, akkor mi Stavrosban leszünk, majd Athén, és Toló.
Húúú ez engem is érdekel...Mi ugyan elõször szeretnénk összeházasodni, de nézegettük már a tengerparti esküvõket.Állítólag Korfun is van ilyen lehetõség, csak elõtte sok-sok papírmunkával jár...majd talán jövõre:)
Mindenesetre gratulálok, és még sok- sok boldog évet kívánok Nektek:)
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk és ezt nagyon meg akarjuk ünnepelni az általunk imádott Görögországban.
Az a tervünk, hogy újra összeházasodunk. Most szervezzük a dolgot, hogy hol és hogy lehet ezt nyélbe ütni. Ettõl függ, hogy hova fogunk utazni?
Ezt nem teheted! Hol lehetne ezt romantikusabban, mint Toloban a kis szigeten a kápolnában (ha megengedik ) A helyi lányok biztos tudnak segíteni! Emiatt átszervezném az utamat, még nem késõ!
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk.
Köszönöm a jó kivánságaidat. Igérem a felkérésednek eleget fogunk tenni Makrigialoson.Esküvödhöz gratulállok,én már régen túl vagyok az ezüstön,de még mindig nemtudom a nejem mitrak a reggeli kávémba ,neked már,sikerült kinyomozni,hogy mit kapsz??
Húúú ez engem is érdekel...Mi ugyan elõször szeretnénk összeházasodni, de nézegettük már a tengerparti esküvõket.Állítólag Korfun is van ilyen lehetõség, csak elõtte sok-sok papírmunkával jár...majd talán jövõre:)
Szia!
Bocsánat, ez most off , de itt írtad, és errõl olvastam az indexen:
Esküvõ: nem egyszerû, de megéri. Hivatalos, itthon is elfogadott.
1. Anyakönyvi kivonatok, ezeket bevinni a PMH-hoz, aki kiadja a házasodási engedélyt. Utlevelet vigyetek, az utlev szám is benne legyen a pmh-s papírban. Érvényességre figyelni!
2. Ezeket (akvi kiv-k+igazolás amit majd postán kaptok meg 30+ nap!) apostillal elláttatni a küm-ban. (vhol a Batyi mellett az Iker-ben)
3. Görög követségen fordíttatni, hitelesíttetni. (7ker, pár nap alatt megvan)
4. Kiküldeni. (az akvi kiv-k kint maradnak végleg!!!)
5. Esküvõ.
6. Esküvõi igazolást magyarra fordíttatni, hitelesíttetni. (offinál csináltattam, de k*cs*g banda, elrontották, vissza kellett küldeni, kérdezd meg, ha lehet, akkor a görög követséggel fordíttatni, gyorsabbak, normálisabbak)
7. Papírok PMH bead, majd 1-2 hónap múlva magyar házassági kiv. megérkez.
(~március-április volt a papírügyintézés, júliusban esküvõ, szept-dec a honosítás)
(~70-80 eft csak a papírmunka)
Hát csak rajta!
Köszönöm!Én a Tensi tours honlapján olvastam.De ha netán Makrigialoson is szerveznek oda megyünk:)
Nem tudnám megmondani miért, de valahogy Makrigialos a szívem csücske marad....