Pinga, és még akik menni szertnének szeptemberben, nézzétek meg a www.kalandozastravel.hu oldalt, és ott a nei porit, illetve az akciós utakat, mert tegnap kitették a last minut utakat, és 20-25 ezerért vannak a szeptemberi időpontok. Az Andonia apartmant ajánlom, a játszótérnél van, se a központban, sem a szélén, pont jó. A házinéninek, (a barna hajúnak, fiatal,két kisgyerekkel) nagyon finom házi cipuroja van, 7 euro literje. ))
nagyon köszi hogy szoltál, a mult héten hivtam öket,de sajnos az augusztus 22 töl idöszakra már nincs helyük, csak szeptember közepétöl ,az meg már nekünk késö
Mi is nem rég jöttünk Nei Poribol!
Csodálatosan szép hely, szebb mint Sarti! Ott 2 km kellett gyalogolni mire az ember eljutott a központig. Messze volt a szállás. Viszont cserébe közel a tenger 30m. Természetesen az is szép hely! És ez miatt nem fogom lehúzni, mert szívesen mennék oda is bármikor.
Na de tovább Nei Pori:
Ezt a látványt amit az Olimposz, és Platamonas nyújt, nem lehet elfeledni.
Kép, katt ide
Olcsók az éttermek, jók a kaják. 20 euró környékén ketten több mint jól laktunk + az ingyen gyümölcstál a végén... Kép, katt ide Kép, katt ide
A szállással nem volt gond, egy minden szempontból praktikus, nem egy luxus de minden igényt kielégítő apartmant kaptunk. Minden ami kellhet 2 személyre Dimitra apartman 30m a partól.
Kép, katt ide
38 fokban ugye tökmindegy milyen a szoba, megfulladsz. Ezért is voltunk előre látóak, nem úgy mint akik itt jól lehúzták a helyet, emiatt és kértünk olyan szobát ahol van klíma lehetőség. Kicsit utána kell járni hová is megyünk nyaralni.
Szerbek voltak szembe velünk pár gyerekkel, de tudtak viselkedni. Sőt még aranyosak is voltak.
Egész nap járattam a klímát jó volt haza érni, strandolásból. Ami a szállás közelségéből adódóan bármikor megtehettem. Sör a hűtőbe, mert az nem túl olcsó a parton, travernákba. Azt csak felsétáltam a partról, belök egy sör, majd vissza.
Az apartmanban erkélyen 3 praktikus tolóajtó, üveg ajtó, szúnyog háló, árnyékoló paletta. Szóval akkorákat aludtunk hogy hajaj
A part csodaszép homokos, semmi gondunk nem volt a strandolókkal.
Volt elég hely a napernyőnek, a vízben is. Utolsó 2 nap feltámadt a szél és nagy hullámok voltak. Amit különösen élveztünk. Volt is sikítozás a gyerekek részéről. De még a felnőttek is gyerekesen viselkedtek, bevallom még én is nagyon élveztem
Az oda vissza út busszal, szó szerint katasztrofális volt, de ez nem rontja azt az élményt amit Nei Pori nyújtott. Ami egy kicsit furcsa volt, hogy nincs bank automata! Csak Platamonasba Régen volt de elvitték az autómatát "mondták" Fizetni nem lehet sehol kártyával! Tehát vagy taxi, vagy kisvasút... Illetve elég pénz! Mi be osztottuk a pénzt, elég volt.
Mondjuk kártyával min. 10 euró ami fizethető.
Ettől függetlenül nagyon ajánlom mindenkinek ezt a gyönyörű helyet. Érdemesebb a part közeli apartmanokat választani szerintem. Én minden esetben azt választom.
Kép, katt ide
Szóval Gyula bátyám, engem is megfogott ez a hely!
Mi van Mylo-val?Diddli is jól elment aludni,pedig hogy várnánk őket!Talán Sancho ha haza jön majd mesél!
Pinga hogy álltok a szervezéssel?
még sehol sem tartunk, van hátra 20 nap ezalatt csak sikerül
Fix legközelebb csináljátok ugy hogy N.Poribol a part mentén elsétáltok Platamonba, az a legrövidebb ut kb 20 perc kényelmesen és a templomnál huztok ki pénzt az automatábol,mi is igy szoktuk, az aszfaltos uton menve 40 perc mert kerül
Helló "Pinga"
Ne légy telhetetlen, megint egyel többen vagyunk kiknek tetszik Nei Pori. Majd meg jön "sancho.di" barátunk szerintem még hoz is egy tányéros gyros-t.
Az idei szezont végigolvasva, ugyan megtaláltam néhány termék árát...de, ha valakinek volna hozzá, kedve, türelme és információja, akkor szívesen vennék egy olyan listát, amit mylo00 csatolt május végén.
Előre is köszönöm
Tudom hogy nem ide való,de segítsetek!A fiam megy Angliába nem tudjátok hol tudom megnézni hogy cigarettát mennyit lehet kivinni és hogy jó kis házi kolbászt,szalonnát lehet-e neki pakolni az utazó táskába?Aki tud segítsen,köszi!
Tudom hogy nem ide való,de segítsetek!A fiam megy Angliába nem tudjátok hol tudom megnézni hogy cigarettát mennyit lehet kivinni és hogy jó kis házi kolbászt,szalonnát lehet-e neki pakolni az utazó táskába?Aki tud segítsen,köszi!
Nem vagyok benne biztos de mivel EU-ba megy szerintem nemigen van korlátozás!!!! Autóval? repülővel? Avagy esetleg nézz meg valami VÁM-os oldalt?? Mert ha autóval megy melyik határon ellenőrzik? Persze nem tíz mázsa gyulait meg száz oldal sós szalonnát?