Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8206
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171217 Üzenet linkje2011-07-28 11:09:30 

Szia!

Ebben igazad van, ha már a tenger közelségére gondol az ember, attól is jobban érzi magát. Legalábbis, én biztos, de gondolom rajtam kívül, sokan így vannak vele. Még 8 nap és mi is indulunk, ahogy azt már az előbb is írtam. Remélem mi jobb tapasztalatokkal térünk majd haza. Szeretünk kirándulni, és fogunk is. Csak akarni kell, és elnézni pár apróságot, mindig minden nem lehet tökéletes, és ezek az apartmanok sem luxus szállodák ennyi pénzért. Mi sem először megyünk Göröghonba nyaralni, de eddig még mindig jól sikerült. Bízok benne, hogy ez most is így lesz, és nagyon sajnálom, hogy a tiéd nem lett tökéletes.

Üdv:Ági!!

# 8207
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171220 Üzenet linkje2011-07-28 11:37:31 

Szia Saci!!!

Hogy állsz a csomagolással??
Nekem rettenetesen elkezdtek fogyni a napok. Szabad napjaimon egyfolytában mosok, vasalok, pakolok. Az a szerencsém, hogy a kicsilányom, elment apucival (kamionos) Spanyolországba, egy kicsit világot látni, és majd kedden jönnek haza pénteken meg indulás. A kinti találkát mar nagyon várom. Neked is jó készülődést.

MÉG 8 NAP ÉS INDULÁS!!!!!!!!!!!!!!

ÜDV:ÁGI!!!

# 8208
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171224 Üzenet linkje2011-07-28 12:05:44  Válasz a #171220. hsz-ra Előzmény #171220

icon_wink.gif Kedves szeretet "jehrotull"
Erre én azt mondom amiket írtál, kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya, de ahogyan kivettem az írásodból neked egyik sem felelne meg!
Még az a szerencse, hogy ennyire negatív véleményen nemigen volt senki.
A sok jó ellenére nekem is volt egy két rossz élményben részem, de azért mégsem hagyom ki Görögországot az életemből!
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni
Üdvözlettel "kovacsgyula53""" breakage       .gif

# 8209
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171229 Üzenet linkje2011-07-28 12:10:14  Válasz a #171224. hsz-ra Előzmény #171224

icon_wink.gif Kedves "Csabinaagnes"
Higgyél nekem Nei Pori egy csodálatos HELY...

# 8210
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171230 Üzenet linkje2011-07-28 12:12:55 

Rendben van kedves GYULA!!

CSAK NEKED HISZEK!!!

ÜDV:ÁGI!!

# 8211
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171238 Üzenet linkje2011-07-28 12:51:46 

csabinaagnes írta:
Rendben van kedves GYULA!!

CSAK NEKED HISZEK!!!

ÜDV:ÁGI!!

Én javaslom "jehrotulnak"
Vegyünk egy öblöt Dubai-ban és építsünk neki szigetet és rendeljünk mellé pálmafa ágakkal lányokat akik majd legyezgetik, de a lányok már ne legyenek fo....zó képesek nehogy gyerek is legyen nekem a végén, mert akkor cseszhetjük a dolgot és gondolkodhatunk elölről mit is tegyünk. icon_biggrin.gif

# 8212
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171239 Üzenet linkje2011-07-28 12:59:49 

Gyula!

Hogy neked micsoda ötleteid vannak. De nem rossz.
Aranyos vagy jót nevettem. A baj csak az, hogy nagyon sok lóvé kéne.

# 8213
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171242 Üzenet linkje2011-07-28 13:04:47 

Idézet:
Én javaslom "jehrotulnak"
Vegyünk egy öblöt Dubai-ban és építsünk neki szigetet és rendeljünk mellé pálmafa ágakkal lányokat akik majd legyezgetik, de a lányok már ne legyenek fo....zó képesek nehogy gyerek is legyen nekem a végén, mert akkor cseszhetjük a dolgot és gondolkodhatunk elölről mit is tegyünk.

Talán még se kéne a korábbi hozzászólásod ....kinek a pap, kinek a... agyonütni.!!!!

# 8214
Puma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171244 Üzenet linkje2011-07-28 13:10:12  Re:

kovacsgyula53 írta:
icon_wink.gif Kedves szeretet "jehrotull"
Erre én azt mondom amiket írtál, kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya, de ahogyan kivettem az írásodból neked egyik sem felelne meg!
Még az a szerencse, hogy ennyire negatív véleményen nemigen volt senki.
A sok jó ellenére nekem is volt egy két rossz élményben részem, de azért mégsem hagyom ki Görögországot az életemből!
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni
Üdvözlettel "kovacsgyula53""" breakage       .gif

Kedves Gyula !

Te voltál N.P. kívül más helyen is Görögörszágon belül ? icon_wink.gif

Egyébként nem tudom miért kell mindjárt "nekiesni" annak aki a negatív élményét is megosztotta. Bár kétlem, hogy élmény lett volna icon_biggrin.gif Pedig én is tudnék mit mesélni a negatívumokról amik igen csak súrolták a béketűrésem határát.
Elgondolkodtatok már azon miért van az, hogy csak azzal értünk egyet ami pozitív és ami mondjuk negatív azt már képtelenségnek tartjuk ? Pedig negatív élmény is van, csak lehet nem merjük megosztani a többiekkel ? icon_smile.gif Gondolkodjunk el ezen egy kicsit, mielőtt egymásnak esnénk icon_wink.gif

Na végre valaki a negatív élményeit is megosztotta velünk ! Részemről külön köszönet érte ! Kicsit gyanús volt már nekem ez a fene nagy ömlengés N.P-ről icon_biggrin.gif Én idén nyaraltam először itt és hát erősen meg kellene gondolnom, hogy visszatérjek e ide. Sok helyen nyaraltam már én is, sok helyre írták már, hogy külön ajánlják gyerekeseknek a lassan mélyülő partja miatt, nem csak N.P-n. Osztoznom kell azon véleményen, hogy rengeteg gyerekkel nyaralnak itt, többen, mint eddig bárhol amerre jártam. A gond talán nem is a gyerekekkel van, hanem a szüleikkel icon_biggrin.gif sokan azt gondolják ha gyerek, akkor neki mindent szabad. Szabad a másik nyakába rúgni a homokon, még akkor is ha nyugágyon fekszik, senki nem szól rá, nem baj, hogy 3 cm vastagon áll rajtad a homok, szabad mindenki szeme láttára (szülők fotózva, visongva örömünnepelve a parton) partról állva belepisilni a tengerbe. Értem én, hogy nagy öröm ha a kisfiú végre útra indul a szobatisztaság felé, de hát mégse kellene mindenki szeme láttára, főleg nem a tengerbe. Persze az is biztos, hogy más is belevizel, csak azt nem kátjuk. icon_biggrin.gif Azt se gondolom, hogy normális dolog egy 10-11 éves kamaszodó fiúcskának ádámkosztümben szórakoztatni a parton békésen punnyadókat, még is csak elkéne az az aprócska fürdőnaci. Persze másnap már nem mutogatta magát, biztos valakik szóvátehették, hogy még se kellene. Sőt azt sem gondolom, hogy normális dolog akárhány éves gyerekkel anyaszült mesztelen végigflangálni a településen, nem hiszem, hogy olyan megeröltető feladat lett volna az apukának ráadni egy nadrágot. Még mielőtt valaki nekem esne, nem vagyok prűd icon_smile.gif de azért valahol még is csak meg kellene lennie annak a határvonalnak. Főleg, hogy a görögök igencsak érzékenyek ezekre a dolgokra. Étterembe és üzletbe se illik fürdőruhába begyalogolni, valamit illene magunkra kapni, főleg nem úgy, hogy előtte a homokba hemperegnek, aztán meg úgy ülnek le az asztalhoz. Én nem N.P-ről vagyok rossz véleménnyel, hanem az egyes ott nyaralókról. Bár ha belegondolok nyilvánvaló a homokrúgdosás és egymás szájába fekvés elkerülhetőbb lett volna, ha mondjuk a nyugágyagat nem majdhogynem közvetlen a víz széléhez telepítik, hanem kicsit hátrébb. Hiszen ritka az olyan szép, hosszú és egyben széles tengerpart, mint ami N.P-nek van ! Ezt szerintem nem használják ki kellően, hiszen akik labdajátékokat játszanak azok nem veszik a fáradságot, hogy a hátrébb lévő részre menjenek rúgni és dobálni a labdát, ütögetni az ütögetős játékokat és ezáltal rúgni a homokot, ami 2 méter magasságba betakarja az embert. icon_rolleyes.gif
Egyébként azt is volt lehetőségem megtapasztalni ki az igazi görög és ki az aki csak úgymond beházasodott oda. Az igazi görög nem akarja becsapni a nyaralót! icon_rolleyes.gif Volt szerencsém ezt is megtapasztalni az egyik pékségben a görög fickó felesége 20-as helyett csak 10-esből akart visszaadni. De én résen voltam ! Eddig olyannal se találkoztam, hogy strandról feljövet betérve a boltba pakkommal, ne engedtek volna be vásárolni az üzletbe. Nos itt, az egyik marketbe rámszólt a hölgyemény, hogy legyünk szívesek a táskát letenni a pénztárhoz, érdekes a férjét nem zavarta, egyszer se szólt ránk, sőt kimondottan örült, hogy magyarok vagyunk !
Ettől függetlenül nem vagyok rossz véleménnyel N.P-ről, de tapasztaltam negatívumot is ottlétem alatt és besorolás szempontjából nem az elsők között van ahová sűrűn visszalátogatnék.
"Kinek a pap ....." Egyik se lenne jó ? Hát nem tudom, azért akiknek van viszonyítási alapuk icon_wink.gif
Ettől függetlenül, roppantul jól szórakoztunk, köszönhető ez a jó szállásnak, a jó társaságnak icon_razz.gif

Béke veletek ! icon_wink.gif

# 8215
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171248 Üzenet linkje2011-07-28 13:26:44  Válasz a #171238. hsz-ra Előzmény #171238

icon_idea.gif Hajlott öreg koromra már nem hiányzik, hogy másik helyet keressek icon_idea.gif
# 8216
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171249 Üzenet linkje2011-07-28 13:35:02  Válasz a #171248. hsz-ra Előzmény #171248

ejtsünk szot az idei balatoni nyárrol, a tehetösebbek elmehetnek szaunázni és a szoláriumba hogy szinük is legyen, a többieknek marad a szivacs üzemmod a kocsmákban, a gyerekeket lehet behordani a plázákba a játszoházakba

tényleg, mi kerülhet a gyerekek dolgozatába az idei nyaralásrol?

akkor már inkább a gyerek zsivaj a homokos tengerparton,feketére pirulva a 42 fokban

# 8217
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171252 Üzenet linkje2011-07-28 13:44:06  Válasz a #171248. hsz-ra Előzmény #171248

Kedves "puma"
Nem akartam senkit meg sérteni!! Bevallom egy kicsit szíven ütött a dolog, érzékeny vagyok ha valaki csak mint Nei Pori-t bánt, de figyelmesen elolvasva nem is Nei Pori-ról szólt ez hanam az ott nyaraló "kedves" vendégekről főleg és éppen lehet, hogy Magyar volt az illető. Pontosan nekem is ezek miatt volt egy két keserű tapasztalatom amiket a mi honfitársaink okoztak. Olyannyira, hogy évekkel ezelőtt azt mondtam nem megyek többé Görögországba és Nei Pori-ba és főleg nem a Kalliope apartmanba. De miért is "bűntetném" azokat az embereket akik nem bántottak engemet. Természetesen 1995-ta járom az országot amit az előző írásaimban említettem, volt mikor egy évben kétszer is, van viszonyítási alapom mit miért mondok avagy írok. Természetes a szolgáltatás Kb: azon az áron van amit fizetsz érte. Voltam én Olaszországban is ennél jóval drágábban és kevésbé jó felszereltséggel mint ezek az apartmanok. Azon meg nem akarok vitatkozni főleg mekkora a hűtő, igaz nem 300-literes de azért ellehet benne pakolni, volt mikor 2-hétre való kaja is benne volt.
Hurrá Nei Pori! Mert ezt nem lehet megunni. icon_wink.gif

# 8218
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171253 Üzenet linkje2011-07-28 13:47:47  Válasz a #171252. hsz-ra Előzmény #171252

Látod "Puma" te is megírtad nem a gyerekekkel van gond és nem Nei Porival? Megírtad azt is kivel. Erről ennyit tényleg nem akartam senkit megbántani és BOCSÁNAT icon_wink.gif
# 8219
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171254 Üzenet linkje2011-07-28 13:49:27  Re:

Pinga írta:
ejtsünk szot az idei balatoni nyárrol, a tehetösebbek elmehetnek szaunázni és a szoláriumba hogy szinük is legyen, a többieknek marad a szivacs üzemmod a kocsmákban, a gyerekeket lehet behordani a plázákba a játszoházakba

tényleg, mi kerülhet a gyerekek dolgozatába az idei nyaralásrol?

akkor már inkább a gyerek zsivaj a homokos tengerparton,feketére pirulva a 42 fokban

Ezt a számból vetted ki "Pinga"

# 8220
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171255 Üzenet linkje2011-07-28 13:52:46  Válasz a #171254. hsz-ra Előzmény #171254

gondolj bele hogy fiatal család befizetett a kempingezésbe a balcsin 100 ezret ás ott áznak szegények, én is jártam már igy , hát azota van görög nyaralás ha csontá kell fogyokuráznom magam akkor is,igaz már ez sem segit icon_rolleyes.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 547 548 549 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu